Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Sverige är redan ett ockuperat land – regeringen har underkastat sig de kriminella klanernas våld

av | 3 jun, 2021 | Samhälle

Lästid: 4 minuter

Hej käre svensk, du håller på att förlora ditt land – bryr du dig inte? Jag funderar på hur långt det ska behöva gå för att svenskarna på riktigt ska inse att de håller på att förlora sitt land. För de flesta verkar inte förstå vad det är vi bevittnar. Politikerna som styr fattar noll, eller så håller de bara god min för att de innerst inne vill se Sverige gå förlorat. Att kriminella gäng nu tar över hela stadsdelar och tyranniserar medborgarna där med medeltida metoder och skräckvälde, blir några upprörda artiklar, men inte mer än så. Politikerna och landets statsminister tycker det är viktigare att försöka stjäla medborgarnas sista sparpengar som de försöker lägga undan då samhällskontraktet är brutet och någon ekonomisk trygghet finns inte kvar. Sverige har resignerat och kapitulerat inför stora, skräniga folkgrupper som dominerar allt fler städer, byar och orter och som kräver underkastelse och lydnad av sitt värdfolk – svenskarna. Hej svensk, accepterar du att ditt land snart inte längre är ditt?

Helgens upplopp och mord i Hjällbo, Husby och Hjulsta är bara ytterligare uppvisning i att den svenska polisen inte mäktar med att bjuda det hårda väpnade motstånd mot kriminellt slödder som tagit över vissa territorier. Jag ser det som en lågintensiv intifada, ett inbördeskrig där de 40 kriminella klanerna får allt mer att säga till om och infiltrerar snart alla samhällsorganen, likt en utspridd cancer som äter sig in i en tidigare frisk samhällskropp. Att kriminella utlänningar nu dessutom hittat ett kryphål så de inte ”kan” utvisas eftersom de vägrar ta covidtest är ytterligare en spottloska i ansiktet på det svenska samhället. På andra sidan: Valhänta, ryggradslösa politiker som kuvas under utlänningars krav. Varför ska Sverige alls betala bistånd till Afghanistan om landet vägrar ta emot sina kriminella? De vägrar utföra covidtest på plats i hemlandet… Trump hade bra metod, han ströp bistånd med detsamma när centralamerikanska länder vägrade ta tillbaka sina brottslingar. På en månad var dessa medborgare sedan välkomna tillbaka…

Inbilla er inget, kära läsare. Dessa kriminella klaner kommer inte till Sverige med goda avsikter. De har inga planer på att ”integrera” sig och bli laglydiga. de fostrar sina barn till att begå brott och de suger ut det svenska samhället genom alla metoder som står till buds. De bedrar, terroriserar, för in knark, skapar oro och otrygghet, de mördar, våldtar, härjar. Snälla tillitsfulla Sverige med sin söndercurlade genuspolis är ett skämt i jämförelse med dessa våldskulturer.

Vi lever i ett ockuperat land redan nu. Ett land där svensken hukar i rädsla för högljudda grupper från utomeuropeiska länder, som anser sig ha rätt att diktera tonen i det offentliga rummet. Allt ligger i öppen dager och protesterar du kan du bli mordhotad, uppsökt och misshandlad. De politiker som skapat detta helvete bor själva på behörigt avstånd från ghettona. Många utlänningar lider också, de som flytt hit från religiös extremism men som möter mördare och terrorister bland hyllorna på ICA. Terrorister som den svenska staten daltar med.

Stora delar av Sveriges städer är inte längre svenska. 61 särskilt utsatta områden, i många av dem gäller inte längre svensk lag. Där råder sharia och invånarna lyssnar på utländska imamer istället för svenska myndigheter. Man älskar svenska bidrag, men det är också det enda. Språket lär man sig inte och livsstilen är fortsatt hemlandets. Medan svensken arbetar och gnetar och ser sina skattepengar gå till att finansiera livslånga tolkar, körkort till kriminella, bostäder till ”nyanlända” och gratis sjukvård till individer som saknar asylskäl.

Hej älskade svensk. Du måste sätta ner foten nu. Eller vill du underkasta dig det faktum att du håller på att förlora ditt land? För det är det du bevittnar nu. Risken är att den dagen du verkligen vaknar, kommer det vara försent.


*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer