Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Sverige 2018: Valkampanj på somaliska och sharia på frammarsch via Miljöpartiets Leila A Elmi

av | 15 sep, 2018 | Politik

Lästid: 5 minuter

Det ser inte ut som att vi befinner oss i Sverige. På videon, som visar en ung kvinna med huvudet dolt i åtsmitande slöja, böljar publiken full av lika beslöjade kvinnor. Om någon frågade mig skulle jag svara att vi är nog i ett afrikanskt. land. Men det visar sig vara fel. Vi är utanför Göteborg, det är den somaliska nationaldagen och den som står på scen, flankerad av flera män, är Miljöpartiets riksdagskandidat Leila A Elmi. Elmi som trots att hon endast står på plats 21 på listan till riksdagen, nu ser ut att ha fått det högsta antalet personröster trots att hon är helt okänd för alla utom för sina somaliska landsmän i Bergsjön, Angered och Hammarkullen.

Det är främst på somaliska som riksdagskandidaten Leila A Elmi fört sin personvalskampanj, Hon har 11.000 likes på Facebook.

På Facebook lägger hon upp nationalistiska somaliska texter, till exempel denna:

Detta betyder: ”Tillsammans kan du inte hitta något annat. Vi är med våra bröder i landet, vi kommer att kunna ge vår kraft till vår makt.”

Hon skriver även följande, ytterst lite om Miljöpartiets politik, men desto mer om att ge makt åt somalierna i Sverige:

Röstar man på Miljöpartiet har man alltså chansen att ”göra ett somaliska folk” i Sverige.

Vilket man alltså gör…

Se gärna Leila A Elmis film här!

Jag konsulterade en vän som talar somaliska och som är starkt kritisk till hur Sverige aningslöst förhåller sig till islamiseringen. Jag frågar vad Leila A Elmi säger på det som ser ut som ett väckelsemöte för somalier. Det visar sig att det inte är augusti som det uppges på Twitter, utan 1:a juli, och det är någonstans i Bergsjön.

– Det är Somalias nationaldag (1 juli firas till minne av den dag Somalia blev självständigt och enat år 1960. Det är en viktig dag för alla somalier i världen, en festens dag då man kan glömma kriget och enas kring kärleken till hemlandet, enl ”Den mångkulturella almanackan”, min anm.) och det är det hon säger  i videon att det är nationaldagen, och hon välkomnar alla sina landsmän och säger att somalierna måste rösta på henne, kryssa henne. De ska inte ge bort sina röster utan att få något tillbaka vilket de får om de röstar på henne. Den äldre mannen i filmen säger att Leila behöver ca 300 röster för att komma in i riksdagen. Gå nu ut och hämta dessa 300 röster, det är inte så svårt. Somalier finns överallt. I filmen säger hon till sina landsmän att hon jämfört alla partier och kommit fram till att MP är det partiet som somalierna har en bra framtid i.

Min somaliska kontakt med god insyn i klanernas makt och hur islamismen brer ut sig i Sveriges skuggsamhällen, är orolig för sin säkerhet och vill därför vara anonym. Kontakten fortsätter:

– Det här inget nytt för oss som är insatta. Ingenting har förändrats de senaste 18 åren. De ger sina röster till dem som lovar att de får behålla sin shariakultur och slippa integreras i samhället. I Hammarkullen och Bergsjön och Angered skickar man ut brev till hushållen, det är från imamerna, de säljer röster till Socialdemokraterna och till Miljöpartiet. Uppdrag Granskning har precis visat hur en islamist i Miljöpartiet i Botkyrka försökt sälja 3000 röster mot en plats att bygga moské på, men detta är inget nytt, sånt här har pågått i 10-15 år minst. I de här områdena har vi sharialagar, vi får inte leva enligt Sveriges lagar och normer. Kvinnorna får inte klä sig västerländskt, det är för naket, omoraliskt, man måste täcka sig. De måste leva enligt sharia och islam. Men när detta påtalas för politiker och myndigheter som styr vill de inte höra, därför att de vill ha detta folks röster, de vill hålla kvar makten.

– Man vill ha könssegregerade bad och uppdelad undervisning för pojkar och flickor i skolorna och att flickorna särbehandlas, lärare ser detta men motsätter sig inte, för många av dem har också politiska intressen. De låtsas inte se. Och politikerna är hycklare, de vill ha så många röster som möjligt. Därför får dessa människor göra som de vill, de får fortsätta leva enligt islamiska sharialagar. Det är ingen som är intresserad av integration eller assimilering.

– Du vet, det är väldigt ruttet i Miljöpartiet, det är många islamister där. Det finns så många somaliska islamister. Och de är inte där för att främja demokrati och jämlighet och stödja Sverige och svenska värderingar. De vill bara komma till makten.

Min somaliska kontakts farhågor ser ut att besannas. I Angered finns 14.000 invånare. Leila A Elmi är på väg till riksdagen i raketfart tack vare lyckad klanröstning.

Hur var det med valpåverkan från främmande makt nu igen? Jag vet inte vad ni anser om detta, men för mig är det ganska solklart.

********

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min senaste bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund.

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer