Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

”Svensken verkar ha svårt att förstå konceptet självförsvar”

av | 10 jul, 2019 | Den politiska hjärntvätten

Lästid: 6 minuter

Sverige har blivit ett absurt land med absurda tolkningar av lagar. Vårt rättssystem är i totalt haveri, befolkat av politiska aktivister som ägnar sig åt VM i självskadebeteende. Och svenskarna själva har förvandlats från stolta vikingar till ett kuvat folk som inte vågar säga ifrån. Kanske beror det på att svensken i flera decennier fått inpräntat i sig att svenskar är ingenting värda, utan duger bara som löneslavar för att betala världens högsta skatter så att man kan försörja ett så stort antal systemutnyttjande migranter som möjligt, samt ett flertal av världens diktaturer, över vilka politikerna öser bistånd helt utan några som helst krav på anständighet. Till exempel Palestina som försörjer barnamördare med skatt som dras på sjuksköterske-Stinas och lastbils-Kalles lön. Välkommen till landet Absurdistan, där man nu också statuerar exempel så att lydiga folket verkligen lär sig att det är förbjudet att försvara sig,trots att man numera måste tampas med ett stort antal individer som inte alls vill lösa alla konflikter över ett demokratiskt samtal där man eftersträvar samsyn på allt. Man bör, som lydig svensk, istället bara visa ett handhjärta och sedan i lugn och ro låta sig slås ihjäl.

Kanske tror du att fallet med den amerikanske artisten ASAP Rocky inte angår dig. Du tror att det faktum att han sedan i snart två veckors tid sitter i häkte som en annan mördare, för att han och hans följe till slut tappade tålamodet med två efterhängsna, provocerande män (enligt icke-verifierade uppgift talade dessa dari) inte rör dig i ryggen. Jaja, en tjafsande rappare som hamnade i handgemäng, låt rättvisan ha sin gång, tänker du kanske. Men faktum är att fallet ASAP reser flera viktiga och angelägna frågor om det svenska samhällets tillstånd – och fram för allt om dess överlevnad.

”Svensken verkar ha svårt att förstå konceptet självförsvar” sa en bekant och jag håller med. De reflexer som sitter i ASAP Rockys ryggrad, liksom i de flesta fria folks, tycks genom enträgen hjärntvätt samt politiskt snömos ha raderats ur var och varann svensk. Icke-vålds-ideologin har likt ett ogräs slagit rot i det folkliga medvetandet, och gjort det på ett oerhört självdestruktivt sätt. Männen har tryckt ner det aggressionsförstärkande hormonet testosteron i sig tills det verkar ha omvandlats till det pacificerande hormonet prolaktin, alltså det hormon som i stor mängd återfinns hos ammande mödrar och som gör dem sävliga och ointresserade av risktagande, sex och omvärlden, för att kunna fokusera på det lilla nyfödda barnets behov. Kanske lider svenskar av prolaktinförgiftning?

Vad tror du själv, är en krigare som ska försvara sitt land, bättre rustad med en hög dos testosteron eller prolaktin innanför skalet?

När man genom hård politisk dominans och styrning tar ifrån människor deras värdighet och känslan av ansvar, kan det sluta hur som helst. Vår statliga television är snabb att rapportera om att det finns ”risk för rasism” när en afghan mördar en gammal tant. DET är vad man mest av allt befarar, det stora landsspöket RASISMEN, i ett av världens mest toleranta och minst rasistiska länder! När tjejer gruppvåldtas träder representanter för polisen fram i medierna och manar till lugn och att man ska ”leva som vanligt”. För det vore ju en katastrof om man uppmanade flickor och kvinnor att till exempel träna självförsvar, eller gud förbjude skaffa sig ett vapen av något slag (som legal självförsvarssprej). När två män tar fast tjuven för att han försöker stjäla deras bil är det de som åtalas för att ha gett tjuven på käften. När en lärare säger ifrån på skarpen åt en elev är det synd om den stackars eleven, som jävlats, och han får 25.000 i skadestånd! Ständigt och jämt dessa signaler om att vi, vår egendom och våra liv inte får fredas och försvaras när vi attackeras.

Hur ska ett sådant folk kunna försvara sig om det till exempel skulle bli krig?

Om någon försöker skada ditt barn, står du bara och tittar på och försöker bjuda på kakor, lite osäker på vad du kan göra och förresten kanske du brukar mer våld än nöden kräver, du sväljer istället ner ilskan och tänker att det här är ju ändå lite oacceptabelt?

Om någon attackerar dig för att våldta dig, tänker du att det troligen är synd om förövaren och därför ger du honom din kropp, för att kanske lindra hans trauma? Och vem vet, tänk om du råkar sparka till honom på pungen så han inte kan bli pappa i framtiden, det kan innebära att du blir skadeståndsskyldig. Bäst att bara låta det ske…

Om någon gör inbrott i ditt hus, är du glad och tacksam att tjuven kan ta saker, för du har ju ändå så gott om prylar, kanske är du rentav lättad för att du slipper ha kvar dina smycken, tv:n och datorn för materiella ting gör ju ändå ingen lycklig?

Om du blir nedslagen och sparkad på, försöker du inte slå tillbaka, för det vore ju hemskt om du själv blev häktad och dömd för misshandel mot den stackars förövaren, som kanske haft en dålig dag och behöver avreagera sig.

Om någon gör illa dig biter du ihop, du ber till Gud att det inte ska göra mer ont, du har ju lärt dig att det är fult att slåss, så varför vet inte den som misshandlar dig att det förhåller sig så?

Du tycker det här är fånigt, eller hur. Du vet förstås att den som rör ditt barn kommer inte komma därifrån i presentabelt skick. Du har vidtagit åtgärder så att en eventuell tjuv – ja, antalet villainbrott ökar dramatiskt! – inte kan stjäla av dig hur som helst. Våldtäkt, du tänker slåss till sista blodsdroppen för att aset inte ska få göra vad han vill med dig. Och slår någon dig så ska han få se på fan.

Är det verkligen så?

Det verkar nämligen inte längre helt självklart, har inte varit självklart i Sverige ett bra tag. Uttrycket ”man får inte använda mer våld än nöden kräver” kan nämligen också tolkas lite hur som helst, och det faktum att våldet från förövare bara blir råare och råare väcker farhågor. Djur plågas, människor släpas efter bilar, kvinnor får brinnande vätska på sig, barn och unga förnedras och filmas. Så, när vet man hur mycket eventuellt våld som är tillräckligt? Om jag sparkar till en våldtäktsman lite vänligt så att han inte ska bli skadad, och han drar fram en kniv? Hade jag sparkat hårdare hade han kanske tuppat av, och jag hade hunnit springa min väg. Men jag har fått lära mig att jag inte får (och att det är synd om honom, i synnerhet om han råkar vara icke-svensk)… så, vem ska kalkylera mitt självförsvarskapital åt mig? Och hur vet jag, om jag är i panik, rädd och dessutom jävligt förbannad? Eller får man inte vara det heller i dagens Sverige?

Jag befarar att många har givit upp. Att de tappat kontakten med konceptet självförsvar. Men vem ska då försvara landet Sverige om det värsta händer? Vem ska försvara dig, och ditt barn, om katastrofen är ett faktum? Tror du att polisen kommer när du ringer, tror du att det finns ett samhälle som har din rygg? Ledsen att skapa dålig stämning, men ASAP Rocky och signalerna Sverige skickar gör mig livrädd. Om vi inte får försvara oss själva mot förövare, hur går det för oss då? Morgan Johansson kanske har svaret?

Här kan du lyssna på Ronie Berggren och mitt samtal i hans podd Amerikanska nyhetsanalyser, om bland annat detta:

https://usapol.blogspot.com/2019/07/podd-870-katerina-janouch-om-asap-rocky.html

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer