Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

”Svenska smittan” är en politisk röta som slår sönder vårt land – värre än alla pandemier tillsammans

av | 26 jun, 2020 | Politik

Lästid: 4 minuter

Var ska man ens börja? Kaoset i riket tilltar i takt med att temperaturen stiger. Tropikvärmen är rent osvensk, men det är passande då Sverige numera också är det. Mängdskjutningarna tilltar, liksom bidragsfuskandet, rånen, gruppslagsmålen och knivskärningarna. Norge håller sin gräns stängd mot oss, livrädd för ”den svenska smittan” som är värre än C19. Danmark likaså. Och WHO har klassat in oss bland elva högriskländer, i sällskap med högt utvecklade Armenien, Moldavien, Nordmakedonien, Azerbajdzjan, Kazakstan, Albanien, Bosnien och Hercegovina, Ukraina samt, sist men inte minst Kosovo. ”Allt är bara ett missförstånd” utropar en allt mer pressad Dr Tegnäll och hävdar att Sverige befinner sig i slutet av smittspridningen. Allt går bara ner och ner och ner, menar de regeringstrogna experterna. Samtidigt går elpriserna upp, upp upp – mitt i den tropiska hettan har Sverige elbrist, tack vare Miljöpartiets skadliga och destruktiva energipolitik. Vilket gör att man nu tvingas ta reservkraftverket i Karlshamn i drift. Där produceras el genom förbränning av olja. Miljövänligt, minsann! Mitt i det tycker Feministisk initiativs ekonomiska taleshen att Sverige bör ha ett migrationstak, där minst 100.000 asylansökningar tas emot årligen. Man kan säga, you can’t make this shit up.

Skandinavien forna föregångsland styrs numera av dårar och allt krackelerar mer och mer. ”Förbjud privata pooler” tycker Aftonbladets Lena Mellin. Vilken tur då att samhällsredaktionen på Propagandabladet ska läggas ner!

Norge, Danmark och Finland öppnar sina gränser mot världen, men för den skandinaviska kusinen Sverige förblir gränsen stängd. Denna markering och intervention tycks dock inte tillräcklig för att Sverige ska begripa. Istället är man upprörd över orättvisan. Men självklart är andra, bättre fungerande länder livrädda för den svenska sjukan. För den svenska samhälssmittan riskerar att dra med sig de andra länderna i fallet.

En gång i tiden blev Sverige världsberömt genom den politiska idén ”den svenska modellen” och den blev ett ideal för många andra länder. Idag talar man alltmer hånfullt om den svenska modellen, som är en socialistisk, vänsterliberal röta som likt en slägga slår sönder allt som en gång fungerat, och som krossar nationalstaten på köpet. Den svenska smittan fräter sönder samhället genom öppna gränser, ett missbrukat asylsystem, inkompetenta, ljugande politiker, strypt yttrandefrihet, totalitarism, och en oförmåga att stävja gängkriminaliteten, som växt fram som en konsekvens av de utanförskapsområden som blivit parallelsamhällen där klaner från Mellanöstern och Afrika styr, långt bortom det svenska rättsväsendet. Den svenska smittan leder i förlängningen till samhällskollaps som riskerar att sprida sig utanför landets gränser. Utländska kriminella spiller över i andra skandinaviska länder. Terrorister tillåts verka härifrån för det är i Sverige de slipper brottsliga påföljder. Istället kan tidigare krigsbrottslingar åtnjuta körkort, kanelbullar, socialtjänstens omsorger och bidrag som de kan leva gott på, allt medan Svensson tvingas arbeta i sitt anletes svett för att kunna finansiera deras bekymmerslösa, trygga leverne.

Dagens ”svenska modell” innebär kravlöshet och dalt med mänsklighetens avarter, terrorister, mördare, pedofiler.

Dagens ”svenska modell” är att stillatigande se på när det samhälle, som generationer svenskar och så småningom även skötsamma invandrare byggt tillsammans, nu hastigt raseras av destruktiva, självhatande miljöpartister och socialdemokrater, som ingått en ohelig allians med islamister – som man ger lov att bygga moskéer fulla av hatpredikanter och där barn och unga radikaliseras till att hata landet som ger dem i princip allt, bostäder, bidrag, skola, vård…

Dagens ”svenska modell” är en farlig farsot som undergräver frihet, demokrati, trygghet och allt som heter sunt förnuft. En dag kommer detta att beskrivas i historieböckerna som den moderna välfärdsstatens kanske snabbaste förfall. Covid-19 är en västanfläkt i jämförelse.

*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer