Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Svenska folket fortsätter glatt betala för sin egen undergång

av | 1 jun, 2023 | Islamisering av Sverige

Lästid: 4 minuter

Vad tycker du är värst? Islamister som helt öppet flyttar fram sina positioner och planerar att införa sharialagar i det lilla landet Sverige – eller svenskarna som låter det ske och glatt bidrar med egna skattepengar till sin egen undergång? Muslimerna är målmedvetna och gör det som de anser rätt för att skaffa sig världsherravälde, ett land i taget. Men hur i helvete kan svensken skänka bort sitt land till en ideologi som i slutänden kommer förslava honom, hans barn och hans folk? Landsförräderiet mot det egna folket saknar motstycke i världshistorien och än värre blir det när politiskt korrekta kulturmänniskor anser att fosterlandskärlek är något negativt och som måste motarbetas.  Hallå svenska folket, ni inser att Sverige är på väg att bli ett skandinaviskt kalifat? Vart ska ni då ta vägen, om ni inte vill tvingas leva under sharialagar i ert eget land?

 

Tidningen Kvartal avslöjar efter tips från Medborgerlig samling att den stora moskén som är under uppbyggnad i Skärholmen i södra Stockholm har nära anknytning till den islamistiska rörelsen Milli Görüs. Svenska folkets skattepengar missbrukas å det grövsta för att detta bygge ska bli möjligt. Stockholms stad har skänkt 13 miljoner av våra gemensamma medel till detta politiska tempel, och det är verkligen så man mår illa.

I stället för att bygga gigantiska moskéer som är till för att kuva Sverige och svenska folket och förvandla Sverige till ett muslimskt land borde man montera ner denna invasiva ideologis framfart. Men nej. Jättebygget är i gång, väntas stå klart 2025 och när det är färdigt ska moskén vara tre våningar hög, ha en inomhusyta på 2 500 kvadratmeter och för att kunna ropa ut islam duktigt, två 63 meter höga minareter.

 Skärholmens moskés hemsida gör man ingen hemlighet av det västfientliga budskapet. Där förklaras att västerländsk livsstil är oförenlig med islam. Västvärlden anklagas för att sätta låga begär och njutningslystnad över allt annat. ”Den enda principen som är klar och tydlig för alla muslimer är att suveräniteten till sist tillhör Allah (må Hans Majestät vara upphöjd), så som det uttrycks i den gudomliga lagen. […] Den stora majoriteten av alla muslimer, även i de mest västerländska och moderniserade länderna, skulle vilja leva enligt sharia och ha sin egen frihet och demokrati utifrån sin egen förståelse av dessa begrepp och ideal snarare än om hur de har förståtts i det moderna och postmoderna Västerlandet.” På moskéns hemsida hittar man också information att majoriteten av alla muslimer vill ha sharialagar.

Från Kvartal:

Den dåvarande bostadsministern Mehmet Kaplan (MP) tvingades 2016 lämna regeringen på grund av sina kontakter med de båda turkiska organisationerna Grå vargarna och Milli Görüs.1 I Malmö har Milli Görüs lokalorganisation under flera år fått bidrag av kommunen och den lokale ordföranden satt en tid i socialnämnden som företrädare för Miljöpartiet. Organisationen samarbetar i Malmö med studieförbundet Ibn Rushd.

Men nu är det plötsligt okej att bygga en enorm Milli Görus-kopplad moské och finansiera den med våra svenska skattepengar? Man anser att den ”bidrar till en mångsidig stadsmiljö”? Här kommer myndigheternas och politikernas enorma svek mot Sverige in i bilden.

Mer från Kvartal:

När exploateringsnämnden i Stockholm klubbade igenom 13,3 miljoner kronor till markförberedelser för moskén, skrev handläggaren Britta Eliasson i beslutsunderlaget från kommunens exploateringskontor att staden ser ”positivt på projektet som bidrar till en mångsidig stadsmiljö”. Under rubriken ”Hur projektet uppfyller stadens mål” heter det att det inte bedöms ha ”någon negativ inverkan på barn” och att ”frågan om jämställdhet” inte har beaktats.

Denna Britta Eliasson anser alltså att moskéns värderingar om jämställdhet och demokrati stämmer överens med Stockholms stad, av vad som framgår av artikeln i Kvartal. Där säger Eliasson säger så här:

– Jag känner inte till om man gjorde några sådana bedömningar. När de nu började bygga gjorde vi i alla fall lite research. Stadsdelsförvaltningen upplevde dem då som en positiv kraft. Inför att Rasmus Paludan skulle göra sin grej i Skärholmen mobiliserade de för att minimera påverkan. När det gäller pengarna är det väldigt svårt att rota i vad det finns för ägande i bakgrunden. Vi har inte sett någonting som vi inte har kunnat acceptera.”

Britta Eliasson ställer sig alltså på islamisternas sida i fråga om yttrandefrihet. Och hon ser inget som Stockholms Stad ”inte kan acceptera”. Med vänner som Eliasson behöver Sverige inga fiender. Är våra myndigheter verkligen så här naiva och korkade? Det är nästan så man önskar att Britta själv fick smaka sharia. Tyvärr kommer dessa myndigheters naivitet kosta svenska folket dyrt. Sverige fjärmar sig allt mer från det svenska Sverige det en gång har varit. Sharia-Sverige däremot, är på klar ingång. Håll i hatten och dra på er burkan, mina damer. Jag hoppas du Britta Eliasson har en på lut till sig själv och till din kvinnliga släkt.

*******

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer