Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Svensk migrationspolitik är ett hatbrott mot svenska folket

av | 20 feb, 2020 | Migrationspolitik

Lästid: 5 minuter

Jag funderar på hur många svenskar som nu fått sätta livet till i den humanistiska stormaktens fiaskoartade migrationspolitik. För detta urspårade experiment kräver sina offer dagligen. När tänker BRÅ börja föra statistik över migrationspolitikens blodiga offer bland den oskyldiga civilbefolkningen? Reinfeldts och Löfvens mångkulturella experiment är ett hatbrott mot svenska folket.

Det finns många kända offer, men många är anonyma personer som aldrig kommer att få upprättelse. Vem bygger monumentet över de svenskar som i fredstid stupat på den vanvettiga migrationspolitikens altare? ”Okänd soldat” är ett vedertaget begrepp för alla de anonyma unga männen vars liv skördats i storkrigen. ”Anonym svensk” kanske får bli motsvarigheten på monumentet, som bör stå likt en stum anklagelse mot de ansvariga och deras medlöpare i medierna, som öppnat de svenska gränserna och åkallat en aggressiv invasion över sitt eget folk. Ett folk som litat på sin stat och som i sin vildaste fantasi inte kunnat föreställa sig vilken mardröm som skulle drabba dem.

Min text är en bit av monumentet. I framtiden kommer den att läsas med annan blick än ögonen hos de ljugande, fega, iskalla psykopater till socialdemokratiska och miljöpartistiska tjänstemän, som Oskar Magnusson, politiskt ”sakkunnig” hos inrikesminister Mikael Damberg, som kolugnt kan se på när en 13-årig flicka misshandlas av invandrargäng där de hoppar på hennes huvud och sparkar på hennes revben, och det enda han ger uttryck för är ”M och KD kan komma att ta makten ihop med SD”. Eller som Miljöpartiets Åsa Lindhagen, ”jämställdhetsminister” som vänder våldtagna kvinnor ryggen och vurmar för vuxna män utan asylskäl. Skämmes, tammefan.

Några av de namngivna offren på monumentet kanske blir Carola och Emil Herlin, avrättade på IKEA av den afrikanske asylanten Abraham Ukbagabir, enkom för att de var svenskar och för att Ukbagabir skulle utvisas. Det blir Helga i Norsjö, som för några hundralappar mördades afghanen Amir Amiri man som ljugit sig in i Sverige. Det blir Amanda, som slaktades med hundratals knivhugg i Vetlanda i februari 2018 av en syrisk man. Amandas syster Zandra skadades svårt. Det blir Kjäll i Gislaved som försökte stoppa ett rån men höggs ihjäl med machete, såvitt jag vet är ingen häktad för mordet, men det var tre maskerade män med icke-svenskt språk som försvann från brottsplatsen. Det blir 27-åriga Elin Krantz som mördades bestialiskt i Länsmansgården i Göteborg för snart nio år sedan av gärningsmannen Ephrem Yohannes från Etiopien.

Det blir även Ingrid i värmländska Kil, som vurmade för de afghanska männen men som ströps till döds av en av sina elever.

Och naturligtvis Ebba Åkerlund, 12 år, samt de andra offren för terrordådet på Drottninggatan i Stockholm den 7 april 2017. Mördade av uzbeken Rakhmat Akilov, som gömde sig från utvisning, stöttad av svarta pengar från kända komikern Özz Nujen och hans familj.

De mördades andar svävar över de ansvarigas huvuden.

Andra är inte döda, men skadorna sitter såklart i för livet. Till exempel polismannen Ted Eriksson som fick en kniv i nacken på Medborgarplatsen av en afghan som inte skulle varit i Sverige i augusti 2017. Här finns en namnlös tonåring i Staffanstorp som knivhöggs av en afghan som slumpmässigt valde ut sitt svenska offer. Och alla otaliga förnedrde, rånade, våldtagna, ofredade unga svenska pojkar, flickor, kvinnor och män. Alla de offer som inte får några pengar eller stöd från den svenska staten. Alla de som utsätts för hatbrott i och med den ansvarslösa migrationspolitiken. De som sparkats och stampats på. De som tvingats krypa och kyssa rånares fötter. De som pissats i munnen. De som hotats med vapen. De som blivit bestulna, avklädda, hånskrattade åt. De som kallas ”svennar” och de som får höra att deras mammor är horor som ska ”knullas”.

Man kan tycka att svensken ska slå tillbaka. Att svensken inte ska ta skit. Men samtidigt hotas svensken av repressalier från samhället. Staten förföljer de svenskar som tar mod till sig och örfilar upp drägget som skadar dem. Statens förhör en kvinna för att hon har en försvarsspray med sig. Staten dömer dem som slagit tillbaka mot inbrottstjuvar. Statens viktigaste mantra är ”INTE MER VÅLD ÄN NÖDEN KRÄVER”. Hur ska en tidigare laglydig svensk klara av att gå emot? Särskilt som staten tidigare faktiskt verkat välmenande. Då, när samhällskontraktet fortfarande fungerade och polisen kom, när man ringde till dem.

En dag kommer det att stå ett monument i varje stad över svenskarna som offrats.

Om Sverige förblir Sverige.

Det är nämligen inte alls klart, så som det ser ut nu.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer