Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Svensk migrationspolitik är en oöverskådlig katastrof för landets flickor och kvinnor

av | 23 aug, 2018 | Migrationspolitik

Lästid: 7 minuter

Det som många redan vetat om men som nu blev svart på vitt visades upp i gårdagens Uppdrag Granskning. ”En av gärningsmännen säger något i stil med ”I’m gonna fuck you little swedish girl” och spottar henne i ansiktet” berättar åklagaren Henrik Olin om en av de uppmärksammade våldtäkterna i Strängnäs, då en och samma kvinna, Sofia Näslund, våldtogs vid två tillfällen en och samma natt. Två av våldtäktsmännen greps, de var asylsökanden. Våldtäkterna ägde rum vid flyktingförläggningen Mälarblick. En av våldtäktsmännen är fortfarande på fri fot. Bara en blind och verklighetsförnekande individ kan fortsätta att hävda att dessa bestialiska våldsangrepp inte har något med kultur att göra. För naturligtvis finns ett samband, oavsett vad propagandaideologen Jerzy Sarnecki än hävdar. Svensk migrationspolitik har genom insläpp av tusentals män från kvinnofientliga kulturer förändrat livet för landets flickor och kvinnor till tusenfalt sämre.

Rörelsen #120dB, som startades i Tyskland i februari 2018 och som står upp för Europas döttrar som blivit offer för de öppna gränsernas politik, uppmärksammar vad västeuropeiska politiker håller på med. Det är ingenting annat än ett legaliserat angrepp på västerländska kvinnors livsstil och frihet. Man låter ett stort inflöde av utomeuropeiska manliga migranter strömma in i länder där kvinnor fram tills för några år sedan tagit sin jämställdhet och sexuella frihet för givet.

Kvinnor som är fostrade att arbeta, festa, umgås, klä sig som de vill, aktivera sig politiskt, välja sina partners utifrån kärlek och inte utifrån familjens åsikter, tvingas nu anpassa sig till normer som för bara några år sedan endast fanns i de länder som styrs av politisk islam och totalitära ideologier. Genom att unga, ofta våldbenägna män i stora mängder släpps in i det öppna västerländska samhället skapas otrygghet för flickor och kvinnor. Politiska ledare som Angela Merkel och Stefan Löfven har varit förblindade av sin egen välvilja och falska humanism och bjudit in män vars identitet man ofta inte vet något om, vilket har resulterat i katastrof för alla de våldtagna, sextrakasserade och mördade flickor och kvinnor som offrats på migrationsfestens altare. Det finns statistik, absolut. De internationella medierna har varit fulla av rapportering om till exempel massövergreppen i Köln, om gäng som våldtagit och förföljt, om trakasserier och social oro i kölvattnet bakom migrantvågorna med män från Afrika och Mellanöstern. Att afghanska män är överrepresenterade i sexbrottsstatistiken är inte bara tydligt i Sverige utan även i andra europeiska länder dit de fått tillträde. Läs tex detta reportage av Cheryl Bernard som skriver om afghanska mäns överrepresentation i brottslighet i Österrike…

”But there was one development that had not been expected, and was not tolerable: the large and growing incidence of sexual assaults committed by refugees against local women. These were not of the cultural-misunderstanding-date-rape sort, but were vicious, no-preamble attacks on random girls and women, often committed by gangs or packs of young men.”

Det finns gott om svenskar som varit i Afghanistan och som tagit del av kvinnosynen, och den människosyn som dessa migranter tar med sig till Europa. För precis som man lätt generaliserande brukar beskriva Sverige som ett jämställt och demokratiskt samhälle, kan man beskriva Afghanistan som ett samhälle på ett motsatt sätt, nämligen icke-jämställt och odemokratiskt. Man är en idiot om man inte ser hur detta påverkar de män som är uppväxta med normerna att kvinnor som inte skyler sig är horor, att en våldtagen kvinna bär ansvaret för att hon våldtagits, att heder sitter i en kvinnas kön, att stening är ett lämpligt straff för den som begått äktenskapsbrott. Jag har vid flera tillfällen talat med personer som arbetat i Afghanistan och som berättat de mest horribla saker om hur samhället där inte fungerar. Det är djupt okunnigt och naivt att tro att män från kvinnofientliga kulturer genom ett trollslag ska bli svenska i kynnet så snart de sätter sin fot på en svensk flyktingförläggning. Tvärtom finns risk att dessa radikaliseras än mer, provocerade av friheten och kvinnors självklara rättigheter här i Sverige.

Uppdrag Granskning intervjuade flera afganska män i programmet, och dessa har inga problem alls med att påpeka de kulturella skillnaderna mellan Afghanistan och Sverige. På en fråga om vad som händer om en afghansk man sextrakasserar en kvinna blir svaret tydligt: ”man blir dödad”.

Men i Sverige får man ett milt, mjukt straff, kanske inget straff alls om man ofredar flickor eller kvinnor. Man tas ifrån eget ansvar. Nyligen friades fyra utländska män som våldtog en utvecklingsstörd flicka i Bromma med motiveringen att de inte hade förstått att flickan var just utvecklingsstörd. Signalen detta sänder är att flickor och kvinnor i Sverige är villebråd, att samhället inte står upp för dem.

Men allt i Sverige som handlar om kulturella skillnader och etnicitet och islam är ”känsligt”. Det är känsligt, för sanningen kan spela ”fel” grupper i händerna. Man kör in i väggen utan att förstå att lögner och förtigande skapar ännu större polarisering, misstro och avsky. Att rasism och generaliseringar frodas då man inte talar tydligt om problemen. Att okunskap och ovisshet skadar samhället och skapar onödiga offer och ett oerhört lidande som förstör familjers liv för alltid. Vi har inte bara sexuella övergrepp utan även rena attacker på det svenska samhället, som IKEA-morden och mordförsöket mot polisen Ted Eriksson för att bara nämna några.

Ja, det finns en verklig kulturkrock i samhället då man bjuder in människor som lever enligt föråldrad syn på könen, människor som lyder under islam och som anser att till exempel homosexualitet är en sjukdom och att till och med små flickor måste skylas för att inte väcka mäns sexuella begär. Ja, det är sjukt och något som det svenska samhället befinner sig extremt långt från, men som vi nu alla tvingas förhålla oss till vare sig vi vill eller inte. Ja, det blir ett problem när samhället inte tydligt talar om vilka regler som gäller i Sverige, vilka värderingar som är okej och vilka som inte är det. Istället hukar man och ger efter för extremism och radikaliserade krafter, till exempel genom att låta en myndighet som DO ge rätt till extremister som vägrar skaka hand och utdömer orimliga skadestånd till sådana som underminerar demokratin och sekularismen i Sverige. De styrande politikerna är förlamade och kan inte lösa dessa problem. Det bara pratas. Och det ljugs. Och det förskönas. Medan samhällets svaga och utsatta lider och den kvinnliga delen av befolkningen kramar försvarssprejen hårt i fickan. Ingen tjej eller kvinna vet vem som står näst på tur.

Svensk migrationspolitik är en urspårad katastrof. Att man urskillningslöst släppt in tusentals män med oklar identitet och skapat en könsobalans där dessa män utgör en stor del av den demografiska förändringen både i storstäder och på mindre orter är förödande för Sverige. Man ställer inga krav utan man låter männen hållas, med hjälp av aningslösa aktivister som kräver särbehandling och privilegier för dessa män på bekostnad av landets egna ungdomar. Etablerade politiker med makt, till exempel Centerpartiets ledare Annie Lööf, vägrar erkänna problemen och kämpar i stället för att denna sjuka utveckling ska gynnas och drivas vidare, bland annat genom att säga ja till den så kallade afghanamnestin där 9000 män utan asylskäl ska ges möjlighet att gå på gymnasiet ihop med unga svenska tjejer… Samtidigt har vi fortsatt otrygghet, sexuella övergrepp och våld som plågar det svenska samhället.

”Min forskning visar att det finns flera negativa konsekvenser för samhället när obalanserna i könsfördelningen ökar, något som Sverige behöver diskutera på allvar, skriver professor Valerie M Hudson i en artikel i GP den 19 januari 2016, och fortsätter: …samhällen med ett överskott av män tenderar att utveckla fler våldsbrott, egendomsbrott och brott riktade mot kvinnor. Abnorma skillnader i könsfördelning är definitivt inte den enda orsaken till ökad brottslighet, men forskningen visar att en ökning av antalet män i förhållande till kvinnor kan kopplas till ökningen i antalet brott. Unga vuxna män utför fler brott än någon annan kategori i samhället, och marginaliserade män känner ett än större utanförskap när det dessutom råder ett underskott av kvinnor i deras åldersgrupp.

Det är ingen hemlighet att frustrationen ofta går ut över samhället, paradoxalt nog trots att samhället gett dessa män en fristad. I Sverige skrivs det inte överdrivet mycket om gärningsmäns etnicitet, men i en färsk undersökning gjord på Åland framkommer statistik som inte torde skilja sig mycket från den svenska.

Finskor offer för 80% av asylinvandrares sexbrott – hälften av dem flickor under 18

Saxat ur artikeln, som publicerades 9 maj 2018:

”Över 130 finskor utsatta för asylinvandrares sexbrott under 2016. Sexuella brott begicks i 8 av 10 fall mot finska kvinnor och nästan hälften av övergreppen begicks mot flickor under 18. Totalt 131 finska medborgare blev offer för asylsökande karlars sexualbrott under 2016. Undersökningen ger också flera exempel på hur kvinnliga asylsökande blivit våldtagna och utsatta för sexbrott av manliga asylsökande på flyktingförläggningar. 9 av 10 offer för asylsökandes sexuella våld var kvinnor eller flickor.”

Uppdrag Gransknings statistik visar på nästan exakt samma förhållanden i Sverige, dock utan att visa vilka offren är. Men orden ”I’m gonna fiuck you, little swedish girl” säger rätt mycket.

Herregud vad jag skulle vilja ta tag i detta. Det är därför jag sökt mig till politiken. För att jag vill ha tillbaka rättssäkerhet och sunt förnuft. För att jag är mån om offren, om att försöka förebygga mer lidande. Min prioritering är inte friska män som sökt sig till Sverige av ekonomiska orsaker. Min prioritering är flickor och kvinnor, vars frihet och sexualitet är hotad. Svensk jämställdhet och demokrati håller på att raseras i en ohygglig fart just nu och angreppen på det fria demokratiska samhället är fler än de går att räkna. Och ja, den ansvarslösa migrationspolitiken är en kraftig röd tråd i detta och Sveriges flickor och kvinnor betalar priset.

Se hela Uppdrag Granskning – Dömda för våldtäkt – här.

********

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min senaste bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund.

Köp den gärna här.

 

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer