Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Strandhäll följer bara partiboken – socialdemokratins hela affärsidé är att ljuga för folket

av | 2 dec, 2021 | Socialdemokratins dödsryckningar

Lästid: 6 minuter

Varför är alla så förvånade över att Annika Strandhäll så ogenerat ljugit i teve? Trots att Sverige styrts socialdemokratiskt de senaste sju åren och dessförinnan i många decennier, med parenteser av borgerliga regeringar (som i själva verket bara varit socialdemokrater light) går det fortfarande vågor av chock genom gemene man när nya socialdemokratiska lögner uppdagas. Men snälla, vill jag utbrista. Vet ni ingenting om socialism? Hela den röda ideologin går ju ut på att slå blå dunster i ögonen på folk. Se bara på lögnerna om att migrationen stramats åt! Lyssna på Morgan Johanssons lögner om att han ska knäcka gängen! Förfasa dig över att Stefan Löfven tillsatt 22 socialdemokrater som chefer på olika myndigheter i strid mot grundlagen. Minns hur Ygeman ljugit i Transportstyrelseskandalen och Anna Ekström om resultaten i PISA. Och detta är bara några av de senaste årens alla lögner, toppen på isberget. Socialdemokratin har lögn som sin affärsidé. Om sanningen kom fram skulle de nämligen aldrig få behålla makten.

Eller vänta, kanske skulle de det. I Sverige är folket godtroget och tillitsfullt. Lydigt och skötsamt. Accepterar höjda skatter, nerlagda kärnkraftverk med påföljden att det blir elkris, lögner om klimat och accelererande misshandel av befolkningen. Accepterar att ett extremistiskt parti som blott fått 4% av rösterna tillåtits ange tonen i politiken trots att 96% av folket inte vill ha dem. Accepterar att pensionärer förnedras genom oanständiga pensioner och lärare tillåts bli kallade horor. Att poliser mördas och rättsväsendet är ett skämt. Likt en blind och döv fårskock fortsätter folket lägga sina röster på de politiker som saboterat Sverige. Förtroendet för Magdalena Andersson är högt, visar opinionsundersökningarna. Kvinnor vurmar för de partier som stulit deras trygghet. Regeringen Löfven byggde inga murar, istället öppnade man dörrarna till Sverige på vid gavel och lät terrorister, mördare, våldtäktsmän och andra kriminella flöda in. Och trots att de mördar och våldtar har högt uppsatta jurister sett till att det blir svårare att utvisa dessa kriminella utlänningar. Justitiekansler Marie Heidenborg har tvärtom belönat utländska tortyrvåldtäktsmänmed skyhöga skadestånd. Samma Heidenborg motsätter sig att gängkriminella får hårdare fängelsestraff. Heidenborg är givetvis socialdemokrat.

Men det var lögnerna vi skulle prata om. Strandhälls lögner är helt normala, en sosse ljuger när den säger hej, precis som en alkoholist. Strandhäll är socialdemokrat, och socialdemokrater ljuger. Lögnen är socialismens grundbult, kittet som håller samman en destruktiv ideologi där några få skor sig på en stor massa förtryckta människor som man ljuger för, enkom för att behålla sina maktpositioner, samtidigt som man ljuger om att man vill folkets bästa. Till det har man allierad media, kollaboranter som upprätthåller systemets lögner, och som invaggar medborgarna i att det är så här det ska vara. Medierna är de som inte gör sitt jobb, för journalister är de som bör gräva och sedan ställa maktmissbrukarna mot väggen och inte låta dem komma undan. Jo, nu har de avslöjat Strandhälls skulder, men det är bra så, de släpper taget, de låter korrupta politiker fortsätta vanstyra Sverige. För att de själva är socialister? För att de får bra betalt? För att de är dumma, eller onda? Troligen alltihop tillsammans.

Varför skulle de annars köpa Magdalena Anderssons patetiska programförklaring som går ut på att hon i själva verket suttit som opposition i sju år i Löfvens regering och nu låtsas som om hennes nygamla ministrar med den inkompetenta storlögnaren Morgan Johansson i spetsen kommer göra någon skillnad för Sverige? Det är ju dessa sossar som skapat segregation och som slött sett på medan kriminella klaner växt sig allt starkare. Det är den ljugande socialdemokratin som avväpnat polisen och tagit ifrån dem möjlighet att sätta hårt mot hårt mot dem som ockuperar Sverige med våld och aggressioner. Det är socialdemokraternas kravlösa bidragspolitik som lockat hit människor som aldrig tänkt arbeta för Sveriges bästa. De enda socialdemokraterna inte jobbat för är svenska folket, som sugs ut ekonomiskt, som förnedras och som tvingas finansiera det socialdemokratiska sociala experimentet som massförstörelsen av Sverige blivit resultat av.

Socialdemokrater ljuger när de säger hej. Kom ihåg det. Lögnen är deras verktyg för att söndra och härska. De gör exakt som kommunister och socialister gjort före dem, de använder medierna för att cementera sina lögner och kuva dig så du rättar in dig i ledet. Och när du litar på dem, ger du dem mandat att fortsätta ljuga vidare. Det är därför de fortsätter vanstyra Sverige. Bara folket kan stoppa dem. En individ i taget. All offentlig makt utgår från folket. Och vi kan, och bör, säga stopp.

*******
Äntligen! Nu kan du köpa ”Ingen Kvinnas Land” på Bokus – eller direkt av mig och få ett signerat exemplar. Det är fortsättningen på spänningsromanen ”Blodsådd” där du åter får möta journalisten Dea Wilenius och hennes försök att överleva i ett farligt och trasigt land. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Ingen Kvinnas Land”.

Eftersom jag såg det komma har jag givetvis även beskrivit våra vanvettiga politiker och deras framfart med att förstöra Sverige. Löfven lämnar snart posten som Sveriges statsminister men även hans anhang borde hamna på soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet!

Vill du köpa även denna så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

Vill du köpa båda böckerna eller några andra, till exempel ”Bilden av Sverige” så märker du helt enkelt mailet ”Böcker” och preciserar vad du önskar beställa, samt din adress och hur många du vill ha.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer