Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Stasifieringen av svensk debatt tilltar: Därför plockar Youtube bort obekväma fakta om svensk extremmigration

av | 18 okt, 2019 | Yttrandefrihet

Lästid: 5 minuter

Så händer det igen. Youtube censurerar fakta som ogillas av svenska regimen. Igår plockades avsnitt 4 från Swebb-TV:s konferens ner och Swebb-TV stoppas från att lägga upp nytt material. Det känsliga avsnittet rubriceras som ”hatretorik” trots att det endast var ett sakligt och faktaspäckat föredrag levererat av Gunnar Sandelin, socionom och journalist. Men sanningen är illa sedd i tider då den av Stefan Löfven ledda regeringen allt mer tappar kontrollen över Sverige. Därför hårdnar nu förföljelsen och trakasserierna mot systemkritiker som opponerar sig mot vanstyret och den ansvarslösa politiken, där migrationen spelar en viktig roll. Det är främst på grund av den extremistiska migrationspolitiken som landet polariseras och kritiker förföljs. I diktaturer kallas kvävandet av kritiska röster för ”demokratiarbete” och att man värnar om människors yttrandefrihet. Det är en del av statisifieringen och tvärt om-retoriken som skapar ett angiverisamhället där människor skräms till tystnad.

Eftersom jag avskyr censur och lögn väljer jag därför att återge Gunnar Sandelins intressanta föredrag, som jag själv hade förmånen att se live på Swebb-TV:s konferens i början av oktober. Notera att jag lägger in mina egna tankar och reflektioner i detta referat!

Gunnar Sandelin börjar med statistik över anmälningar om ”Hets mot folkgrupp” som har ökat kraftigt under åren 2018 och 2019. Staten finansierar ett angiverisamhälle med den skattefinansierade organisationen Näthatsgranskaren i spetsen. Det är en otäck utveckling.

Min reflektion: Har svenskarna blivit mer hatiska de senaste åren? Ja, kanske, om man kan kalla kritik mot en huvudlös och destruktiv migrationspolitik för ”hat”. Men kanske är det verkligen starka känslor som hat man känner, när man ser Sveriges välfärd raseras, och grupper ställs mot grupper där svenskarna blir paria i sitt eget land. Visst kan man bli hatisk när ens barn rånas, ens gamla mor tvingas svälta och cancersjukas operationer skjuts upp. När djur plågas och islam blir en religion som inte får kritiseras.

Tillbaka till Gunnar: Han fortsätter att redogöra för migrationsstatistiken. Under 80-talet beviljades ungefär 20 000 uppehållstillstånd i genomsnitt per år. De senaste åren har vi snittat på 130 000-150 000 uppehållstillstånd per år. Dessutom har de flesta av dessa permanenta uppehållstillstånd. Från 2018 har vi haft dubbelt så många nettoinvandrare som våra grannländer tillsammans. Vi har långt ifrån Europas lägsta nivå. Vi beviljar tre till fyra gånger så många asylansökningar som övriga Norden gör. Sverige är extremt när det gäller invandring. Dessutom är en majoritet av vår invandring muslimsk.

Min reflektion: Detta är givetvis känsligt för regimen, eftersom kritik blottlägger misslyckad integration och det faktum att många muslimer radikaliseras i mötet med Sverige och svenska värderingar där kvinnors sexualitet är fri, de kan klä sig som de vill, och vi bejakar allas sexuella läggningar. Då inga krav ställs på anpassning riskera vi motsättningar och upptrappade aggressioner. Redan nu är Sverige som samhälle kraftigt förändrat, med moskéer i snart sagt varje stad, med böneutrop, med separata kvinnotider och beslöjade småbarn. Muslimsk minoritet som växer ställer allt högre krav på att Sverige ska anpassa sig till islam. Islamiseringen är ett faktum, det är ingen högerextrem konspirationsteori.

Sandelin: Vår massmedia tar inte upp detta. Enligt prognoser kommer Sverige kommer att ha den största andelen muslimer i hela Europa år 2050. Man vill dölja en enorm demografisk förändring som man faktiskt kan kalla ett folkutbyte. Mörkläggningen upprätthålls bland annat genom att människor som kritiserar invandringen anklagas för hat och hotbrott, så kallat hets mot folkgrupp, se ovan! Det hela hänger ihop.

Gunnar berättar att svenska myndigheter inte har koll på vilka som befinner sig i landet. Migrationsverkets tidigare chefer har gjort följande anmärkningsvärda uttalanden: Dan Eliasson citat: ”Jag kommer aldrig vara ledsen för ett felaktigt uppehållstillstånd” och Anders Danielsson, citat ”Det handlar inte om vilka migranter vi vill ha utan vilka vi kan få”. Dessa två personer har agerat som asylaktivister med regeringens goda minne.

Sedan sekelskiftet har antalet människor med utländsk bakgrund i Sverige ökat med 1,5 miljon och de inrikes födda har minskat med 26 000. Inrikesfödd räknas den som har två inrikesfödda föräldrar. Den som har en inrikes och en utrikesfödd förälder räknas till hälften som inrikesfödd i Gunnars statistik.

När det gäller män mellan 15-44 ser vi en gigantiskt förändring i demografin. Män i dessa åldrar är den mest brottsbenägna delen av befolkningen, vilket avgör tryggheten i samhället. ”Det goda samhället” har gjort en studie tillsammans med Brottsförebyggande rådet, BRÅ, där det framkommer att för första gången så är den svenska delen av brottsligheten totalt sett i minoritet. Andra generationens invandrare är den mest överrepresenterade gruppen i undersökningen vad gäller brott. Detta, trots integrationspolitik och alla miljarder som man satsat på denna del av befolkningen. Det har inte förhindrat denna utveckling. Ett annat resultat i studien är att 13% av brotten begås av personer ej bokförda i landet. Detta är också ett trendbrott.

1970 var utrikes födda i Afrika och Asien 3,5% av invandrarna inom gruppen män 15-44 år. Födda i Norden var 60%.
2019 är det omvänt. De som är födda i Afrika och Asien är 61,5% av denna grupp. Födda i Norden är 3,5%.

Gunnar Sandelin tar också upp Socialdemokraternas kommentarer före och efter valet. Stefan Löfven innan valet: ”Vår restriktiva invandringspolitik ligger fast”. Morgan Johansson efter valet: ”Nu kan vi ta in fler anhöriga och ömmande fall”.

Alltfler migrationsärenden hamnar hos migrationsdomstolen och övermigrationsdomstolen. Man kan konstatera att det finns väldigt mycket pengar att tjäna för advokatväsendet som driver alla dessa överklaganden på asylavslag. Det handlar om flera miljarder kronor av skattebetalarnas pengar.

Min reflektion: Sammantaget går det inte åt rätt håll med den svenska migrationspolitiken. Att Gunnar Sandelins föreläsning nu rubriceras som ”hatretorik” är lika oroväckande som bisarrt och tyder på att regeringen och medierna i samarbete försöker munkavlebelägga alla oss som offentligt protesterar mot folkutbytet och islamiseringen som med full fart pågår i Sverige. 

Här är Gunnar Sandelins föredrag upplagt i sin helhet för dig som vill se och lyssna:
Här kan du också ladda ner Gunnar Sandelins slides:

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer