Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Som kvinna är jag skräckslagen inför Miljöpartiets massförstörelse av Sverige

av | 23 jul, 2022 | Det kvinnofientliga Miljöpartiet

Lästid: 6 minuter

Scenariot som hela tiden bankas in är att Miljöpartiets politik gynnar kvinnor. Det finns en uppfattning att det främst är män som ogillar Miljöpartiet. Av skäl som ”giftig manlighet” och annat trams de brukar referera till. Kvinnor förutsätts älska Miljöpartiet. Såvitt jag vet är jag själv kvinna och jag måste säga att just som kvinna är jag extra skräckslagen inför den massförstörelse av Sverige som Miljöpartiets politik innebär. Miljöpartiet gör faktiskt våra kvinnoliv till ett rent helvete, oavsett vad deras så kallade språkrör påstår. I Miljöpartiets Sverige har vi inte råd att äta, inte råd att skjutsa våra barn till deras aktiviteter, vi har det kallt och eländigt hemma och både vi och våra barn är otrygga, riskerar till exempel att bli våldtagna eller misshandlade i en större omfattning än någonsin i Sveriges historia. Kvinnomorden är fler än någonsin, och i Miljöpartiets Sverige klarar samhället inte av att skydda vare sig kvinnor eller barn. Dessutom förstörs vår miljö i en rasande fart på grund av Miljöpartiets galenskaper där vindkraften är en av de värre miljöbovarna.

Jag känner faktiskt ingen normalt funtad, påläst kvinna som tänker lägga sin röst på Miljöpartiet i höst. Den som tänker rösta på Miljöpartiet för att de har ordet ”miljö” i sitt partinamn men är i övrigt illa påläst om vad detta lilla men tokiga extremistparti gjort för skada i vårt land borde omedelbart ta reda på fakta. Det är framför allt varenda mammas ansvar, vågar jag påstå!

Miljöpartiet är de som aktivt arbetat för att stänga ner Sveriges rena och effektiva elproduktion, nämligen kärnkraften, vilket tvingat vårt land att till exempel elda i oljekraftverket i Karlshamn. Vindkraften som Miljöpartiet vurmar för står för en liten del av landets energiförsörjning och är rena döden för såväl natur som djur och fåglar. Vindslaktverken kräver tunga betongfundament och själva kroppen på stången har en livslängd på 20-25 år. När dess rotorblad fryser måste de avfrostas med hjälp av helikopter som drivs av diesel och som sprutar glykol. Miljöpartiet vill att vi ”ställer om” till elbilar och elcyklar, en omställning som de kommande decennierna kräver dubbelt så mycket el som dagens samhälle – men samtidigt lägger regeringen, kraftigt påverkad av Miljöpartiets galenskap, ner den rena elproduktionen. All forskning visar hur ineffektivt och dåligt det är med vindkraft och hur det förstör och ändå vill Miljöpartiet placera dessa menlösa vindmonster ute till havs och förstöra såväl marint djurliv som våra kuster.

Miljöpartiet är de som gör luften sämre trots att de hävdar motsatsen, inte minst genom att hindra trafiken från att flyta. Onödiga farthinder ökar avgaserna, tänker de inte på det? Stillastående bilar skapar sämre stadsmiljöer.

Men det är långtifrån allt. På grund av Miljöpartiets enträgna lobbyverksamhet har Sverige Europas högsta bensin- och dieselpriser, det är inte Putinpriser utan snarare Stenevi- och Bolundpriser! De driver på för att samhället ska vara ”fossilfritt” och därför vill straffa alla som kör bil. I Miljöpartiets värld är hela Sverige som Stockholms innerstad där man kan färdas bekvämt med buss och tunnelbana. Eller cykla. Helst på könsneutral cykel. Miljöpartiet bryr sig inte om glesbygden och landsbygden, de bryr sig inte om bönder och varutransporter, de struntar i småföretag och åkerier. I Miljöpartiets värld växer vegankött på träd på Södermalm och man värmer upp sig själv med kroppsegen energiproduktion.

Märsta Stenevi skriver att man inte kan äta bensin. jag undrar om hon är så dum eller om hon bara låtsas? Bensin och diesel behövs för att till exempel livsmedelstransporter och böndernas maskiner ska kunna fungera! Nej vi äter inte bensin men drivmedel krävs för att så, skörda, tillverka, transportera. Mat till oss och våra barn! Även Stenevis barn, faktiskt. Utan drivmedel stannar inte bara Sverige utan också resten av världen.

Miljöpartiet tvingade fram plastpåseskatt och sugrörsförbud för att rädda världen. Är världen räddad? Knappast, då sugrör i papp förpackas i genomskinliga påsar av plast och plastpåsarna i Sverige utgör en försumbar promille av världens nedskräpning. Det är absolut bra att ta hand om närmiljön men Miljöpartiets plakatpolitik gör mer skada än nytta. Framför allt för att de verkar sätta en ära i att jävlas med folk. Själva flyger Miljöpartisterna kors och tvärs i businessclass till globalisternas möten och kör bensinslukande bilar, men det är tydligen inte relevant.

Men det är fortfarande inte allt. En av Miljöpartiets värre politiska linjer är den om kravlös asylinvandring och slapp hantering av kriminella. I Miljöpartiets Sverige får analfabeter utan asylskäl gärna leva på bidrag hela sitt liv och ha tolk, de får bygga moskéer i varje gathörn och kvinnorna är fria att tvingas gå i slöja. Miljöpartiet slåss mot demokrati och yttrandefrihet. Deras drömsamhälle är ett grönt kalifat där industrierna för länge sedan tvingats stänga, där kvinnorna tvingas sitta instängda i sina hem, täckta i hucklen från topp till tå, medan de lagar insekter på öppen eld i ouppvärmda grottor.I Miljöpartiets värld slussas svenska barn till skolor i ghetton. Parollen är, lika dåligt för alla! Samt ett vindkraftverk på de fattigas bakgård. Stenevi vill självklart inte ha en ineffektiv väderkvarn på sin tomt i Limhamn.

Som kvinna säger jag nej till ett sånt samhälle. Som kvinna avskyr jag Miljöpartiets politik mer än någon man jag känner. Och jag tror inte jag är ensam. Faktiskt tror jag Miljöpartiet är Sveriges mest kvinno- och barnfientliga parti.

*******

Det produceras givetvis nya böcker på Palm Publishing. Jag har kommit ut med en nyutgåva av barnboken Ingrid och Ivar, eftersom de tidigare Ingridböckerna cancellerats av Bonniers. Du kan beställa barnboken signerad av mig, maila katjanouch@gmail.com – 160 kronor på 1236749063 och skriv din adress i mailet och vem boken ska signeras till! Du kan givetvis köpa fler exemplar också 😉

Det senaste tillskottet i satirbranschen heter ”Sveriges lilla röda” och är en svidande uppgörelse med den odugliga sosseregimen som slår sönder Sverige. Jotack Sverige kan bättre! Vi kan göra oss av med de maktkåta sossarna i Rosenbad. För att du ska nyktra till läser du självklart ”Lilla röda”. Också den kan du beställa signerad – på mail katjanouch@gmail.com, swisha 290 kr till 1236749063 och skriv din adress i mailet och vem boken ska signeras till! Du kan givetvis köpa fler exemplar av den också 😉

Vill du köpa Ingrid och Ivar på Bokus är länken denna:

https://www.bokus.com/bok/9789151995793/ingrid-och-ivar-pa-badhuset/

Vill du köpa lilla röda på Bokus går det också bra, här är länken:

https://www.bokus.com/bok/9789151995809/sveriges-lilla-roda/

De andra böckerna kan du också beställa av mig.
Till exempel ”Ingen kvinnas land”. Fortsättningen på spänningsromanen ”Blodsådd” där du åter får möta journalisten Dea Wilenius och hennes försök att överleva i ett farligt och trasigt land. (Misstänkt likt Sverige).

Jag har även kvar ”Helt Oacceptabelt”. Samt ”Blodsådd”, Bilden av Sverige, BIlden av verkligheten och Flykten från folkhemmet.

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på katjanouch@gmail.com – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

”Helt oacceptabelt” finns online också:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – finns online här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer