Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Socialdemokratisk känsloapartheid: Älska vem du vill – utom en Sverigedemokrat

av | 13 nov, 2019 | Hederskultur

Lästid: 3 minuter

I totalitära stater får man inte älska vem man vill. Stefan Löfven poserar gärna i Pride-tåg där han låtsas vara anhängare av att alla ska få älska fritt. Och förstås alla människors lika värde. Ändå är det just Socialdemokraterna som just nu skapar ett totalitärt Sverige där människor mobbas, fryses ut och tvingas bort från sina uppdrag då de följer sitt hjärta. En av dem som drabats är den socialdemokratiska politikern Nina Burchardt i Hudiksvall, som fick sparken ur partiet då hon blev tillsammans med Sverigedemokraten Johnny Skalin. På detta sätt närmar sig Sverige också här en diktatur.

Sverige, Sverige, du forna feministiska och humanistiska stormakt! Idag är din värdegrund trasig, så trasig. Och mest odemokratiskt och icke-humanistiskt uppför sig just Stefan Löfvens parti, det partiet som har högst svansföring när man låtsas vara jämställd och inkluderande. I själva verket är man inget annat än falska, hycklande mobbare.

Det sjuka var att man initialt försökte ge sken av att Nina Burchardt sparkats ut ur partiet på grund av att andra behövde släppas in, oklart sedan när det blev så att man hade ett begränsat antal platser? Inte förrän Burchardt själv tog bladet från munnen och berättade att det var på grund av att hon blivit ihop med en sverigedemokrat som hon fått respass, stod sanningen i öppen dager.

I måndags släppte Socialdemokraterna ett pressmeddelande med anledning av sin känsloapartheid, där de skriver en massa dravel, men också detta:

Partiet betonar att det inte är förtroendet mot Nina som person som diskuterats, utan funktionen som en av Socialdemokraternas förtroendevalda toppolitiker i förhållande till en riksdagsledamot, distriktsordförande, ledamot i Sverigedemokraternas nationella styrelse samt f.d. ekonomisk politisk talesperson för ett parti som står så långt ifrån socialdemokratiska värderingar som det är möjligt att komma.

Partiet önskar Nina all lycka och välgång tillsammans med sin nyfunna kärlek.

Vi tycker det hela är tråkigt och kommer med hänsyn till inblandade personer och överenskommelser inte att kommentera detta vidare. 

https://hudiksvall.socialdemokraterna.se/pressmeddelande-med-anledning-av-ninas-uttalande/?fbclid=IwAR0B02YZmYhNfHVjJSkFJrhIFSFWE3N3O5bj5Jm6sNg3eFkKPXqETE7Lixk

Värderingarna inom Socialdemokraterna är med andra ord fast: Du får älska vem du vill – såvida du inte är en sossepolitiker, och din kärlek är en Sverigedemokrat. Närmare hederskultur än så kommer vi inte.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min kommande bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Beställ den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok ”Bilden av Verkligheten” finns att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” finns nu i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer