Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Socialdemokraterna vänder det hederliga Sverige ryggen – har blivit ett parti för kriminella och bidragsberoende invandrare

av | 15 sep, 2021 | Socialdemokratins dödsryckningar

Lästid: 5 minuter

Jag tror kanske inte att det sjunkit in hos den breda allmänheten att Socialdemokraterna, det gamla arbetarpartiet, inte längre primärt är ett parti för hederligt jobbande skattebetalare, utan har allt mer förvandlats till ett utpräglat parti för bidragsberoende invandrare och för dem som inte är intresserade att vara med och bygga det svenska samhället. Enligt SCB är socialdemokraterna det parti som har ett större stöd bland utrikesfödda – bland de andra politiska partierna märks inte denna skillnad. Och prioriteringarna för S är tydliga: Svenska skattebetalare ska beskattas till döds – för att regeringen ska ha råd med hundratusentals utomeuropeiska migranter, som aldrig kommer att bidra ekonomiskt till samhället. Där har Socialdemokraterna redan genomfört en medborgarlön till sin väljarbas: Kanske som tack för att de fortsätter ge dem sina röster? Att Socialdemokratin också lierat sig med odemokratiska islamister som Muslimska brödraskapet är ytterligare ett bevis på att man struntar i Sveriges demokrati, yttrandefrihet och de värderingar vårt land bygger på. Frågan är vad som kommer att hända, när det islamiska partiet Nyans flyttar fram sina positioner.

I maj uppgav 29,9 ± 1,2 procent av väljarkåren att Socialdemokraterna är det parti som står dem närmast, att det är det partiet de sympatiserar med. Stödet för Socialdemokraterna är större bland kvinnor än män. Äldre sympatiserar i större utsträckning med Socialdemokraterna jämfört med yngre personer, stödet är cirka dubbelt så stort bland dem som är 65 år eller äldre jämfört med dem som är 29 år eller yngre. Partiet har ett större stöd bland utrikes födda än bland inrikes födda. Sett till utbildningsnivå är stödet störst bland de med förgymnasial utbildning.

Det intressanta är att Socialdemokraterna är det parti som har flest utlandsfödda sympatisörer. Vilket inte är särskilt konstigt, då man i princip köpt sig deras politiska medhåll genom kravlös och generös bidragspolitik – paradoxalt också det som skapat ohållbar situation och djupa klyftor i det tidigare funktionella svenska samhället. I vissa ghetton röstar majoriteten av invandrarna på Socialdemokraterna. Inte utan att dessa personer smått föraktfullt kallas ”röstboskap”. Man har bara kortsiktiga vinster i sikte, utan att ägna en tanke åt att man bygger en dysfunktionell och även för invandrare ogynnsam framtid, ett samhälle som skapar kriminalitet och utanförskap. Det har väl aldrig varit Socialdemokraternas avsikt, att göra folkhemmet till ett shariaghetto?

Idag skriver före detta socialdemokratiska politikern Ann-Sofie Hermansson om att arbetarmännen sviks av Socialdemokraterna.

https://www.gp.se/ledare/därför-har-arbetarmännen-övergivit-sitt-gamla-parti-1.54862333

Under sommaren visade det sig också att stödet för Socialdemokraterna bland LO-väljare minskar kraftigt, samtidigt som allt fler LO-anslutna sympatiserar med Sverigedemokraterna. Det rapporterade den socialdemokratiska kvällstidningen Aftonbladet.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/rgkp63/s-stod-rasar-bland-lo-medlemmar

Ur artikeln:

Det sammanlagda stödet för de fyra borgerliga partierna och SD är större än för de rödgröna partierna bland LO-anslutna. Det visar Statistiska centralbyråns stora partisympatiundersökning. I november förra året sympatiserade 40,1 procent av LO-medlemmarna med S. Det stödet hade i maj sjunkit till 35,1 procent. Under samma period steg stödet för SD från 22,3 till 25,8 procent. Enligt LO.s vice ordförande Therese Guovelin är en pandemieffekt som nu brutits.

– Under större delen av 2020 såg våra medlemmar de åtgärder som den S-ledda regeringen tilltog med förbättringar i a-kassan, med korttidsarbete, sjukförsäkringen och så vidare. Den vågen rider man inte på längre, säger hon.

Läs hela partisympatiundersökningen här:

https://www.scb.se/hitta-statistik/statistik-efter-amne/demokrati/partisympatier/partisympatiundersokningen-psu/pong/statistiknyhet/partisympatier-maj-2021/

Att sympatierna för Stefan Löfven växer när han bestämmer sig för att avgå talar sitt tydliga språk för att fler och fler inser vilket ohederligt parti Socialdemokraterna är. Senaste tiden har ett flertal socialdemokratiska toppar hoppat av och fler lär följa, spår jag i min privata kristallkula. Socialdemokraternas partisekreterare Lena Rådström Baastad avgår vid partikongressen i november. Socialdemokraternas näringsminister Ibrahim Baylan avgår och lämnar politiken liksom socialdemokraternas gruppledare i riksdagen, Annelie Karlsson, som lämnar riksdagen efter valet 2022.

Flykten från socialdemokratin tyder på desperation och att man anar att ansvar för misskötseln av Sverige kommer att utkrävas. Jag har en misstanke om att fler skandaler och korruption lurar vid horisonten och då är det bekvämast att fly än illa fäkta.

Vem avgår härnäst? Morgan Johansson borde ha avgått för länge sen, liksom den velige och mesige Mikael Damberg. JK Mari Heidenborg borde fått sparken för sina bisarra beslut om att belöna våldtäktsmän och mördare med stora summor pengar. Och hela den socialdemokratiska mediaeliten borde slängas på soptippen. Vi har en ”intressant” tid framför oss.

*******

Eftersom jag såg det komma har jag en sprillans ny bok. Med Löfven och hans anhang på väg till soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet! Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer