Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Socialdemokraterna bör inte längre kalla sig ett svenskt parti ­- de arbetar inte för Sveriges bästa

av | 17 nov, 2023 | Socialdemokratins dödsryckningar

Lästid: 3 minuter

Det blir allt tydligare att Socialdemokraterna inte längre är lojala mot Sverige och svenska intressen och bör därför inte längre betraktas som, eller för den delen kallas ett svenskt parti. Det blir allt tydligare i och med de genanta turerna kring riksdagsledamoten Jamal El-Haj. Magdalena Anderssons krokodiltårar i Riksdagen är inte tårar för Sverige och svenska folkets intressen, utan hon snyftar och darrar på rösten för att hon är orolig att hennes väljare, som idag består av främst muslimska röster, ska vända henne ryggen. Så pass har Socialdemokraterna lierat sig med islam. Socialdemokraterna har blivit ett islamiskt parti som aktivt arbetar mot att Sverige ska förbli ett svenskt land. Det är såväl oroväckande som djupt stötande.

Tar man fan i båten får man ro fan i land, men den fan som Socialdemokraterna tagit i båten, nämligen islam, är en fan som kommer att dränka dem och ro båten i land på egen hand för att sedan ta över landet på ett gruvligt och antihumanistiskt sätt. Se bara hur det gick i Iran 1979, när landets styre störtades och landet blev en islamistisk diktatur. Det innebar stenhårda sharialagar och ett helvete för kvinnor, oliktänkande och HBTQ-personer, samt givetvis allt annat helvete som följer av ett land som styrs av mullor.

Socialdemokraterna har redan förrått Sverige i och med avtalet med Muslimska brödraskapet i slutet av 90-talet, något jag skrivit om tidigare och som redan uppmärksammats av en rad andra medier, och först faktiskt lyftes i Expressen. Detta uppseendeväckande svek har dock aldrig uppmärksammats i en större omfattning, till exempel i public service. Därmed är majoriteten av svenska folket ovetande om hur Socialdemokraterna valt att kasta vår demokrati och yttrandefrihet under bussen genom att de lovat muslimerna att islamisera Sverige.

Staden Malmö är ett belysande exempel på det Socialdemokratiska förräderiet. Malmö styrs av Socialdemokraterna och här finns idag knappt några judar kvar. Här får man bränna Israels flagga utanför synagogan och skandera aggressiva rasistiska ramsor på gatan utan att polisen ingriper. Här finns handläggare och tjänstemän som utan att blinka blottlägger sitt eget judehat. Malmö betraktas av många som en fallen stad där islamiseringen redan nått en tipping point. Våld, otrygghet, ekonomisk kris och samtidigt politiker som inte värnar stadens svenska identitet. Malmö är ett tragiskt exempel på vilken förräderi Socialdemokratisk politik är mot svenska folket och landet Sverige.

Socialdemokraternas politik har gett oss ett fattigt, otryggt och allt mer islamiserat Sverige. Socialdemokraterna sviker kvinnor, barn och unga, gamla och sjuka, HBTQI-människor samt kristna och judar. Det finns egentligen bara en grupp som Socialdemokraterna värnar, och det är den muslimska delen av befolkningen. Det är deras ärenden Socialdemokraterna går. Det är dessa väljare man blidkar, mutar med bidrag och förmåner.

Det är dessa man pratar om, riktar sig till. Det är därför Magdalena Andersson så krampaktigt klamrar sig fast vid Hamaskramaren Jamal El-Haj, eftersom han är Socialdemokraternas starke man i Malmö. Hur många etniska svenskar, förutom de gamla och förvirrade och kanske en handfull hjärntvättade unga, röstar idag på Socialdemokraterna? Inte många, vågar jag påstå. Men i så kallade utsatta områden, shariaghetton, är klanrösterna på S många. Morgan Johansson går och raggar röster i moskéerna och allt Socialdemokraterna gör är att lägga sig platt för islam. Enligt avtalet med muslimerna är de då lovade muslimernas röster.

Vägs ände. Den dagen muslimerna inte längre behöver Socialdemokraterna, går de till egna, islamiska partier. De har tagit över båten, rott den i land och gjort kaos med Sverige, kanske förvandlat vårt arma land till Europas första kalifat. De som är främst skyldiga till detta är Socialdemokraterna, som förrått Sverige och svenska intressen. Därför är deras parti inte längre svenskt. Vad detta kallas vet alla: Ett landsförräderi utan motstycke.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer