Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Skandalerna är för många – nu måste Magdalena Andersson avgå

av | 16 feb, 2024 | Socialdemokratins dödsryckningar

Lästid: 3 minuter

Socialdemokraternas partiledare och den forna statsministern Magdalena Andersson har befunnit sig i blåsväder som ökat till en orkan i flera månader vid det här laget. Att en partiledare klamrar sig fast vid sin post trots att alla tydligt kan se att hon är en uppenbar belastning och olämplig som politisk ledare måste vara utmärkande för Sverige. I vilket annat land skulle skandalen kring hennes gungstling Jamal El-Hamas som hon själv kallat honom vara fullt tillräckligt för att hennes eget parti skulle be henne avgå. I Sverige finns dock en dysfunktionell tradition av att de socialdemokrater som missköter sig, belönas med ännu finare uppdrag. Förhoppningsvis bryts detta mönster nu och Andersson försvinner från den politiska scenen.

Avgå, Magdalena Andersson! Röster på Arga Magdalenas avgång blir allt högre och har knappast minskat nu när hon går till öppen attack på den fria debattören Henrik Jönsson och antyder att han är en rysk påverkansoperation. Det är magstarkt av Andersson som i sitt eget parti härbärgerar uppenbara risker mot Sveriges säkerhet.

Till exempel den terrorvurmande Jamal El-Haj, som Andersson med gråten i rösten försvarat i riksdagen. Andersson har ljugit sig blå för att rädda sin älskade El-Hamas vid makten, i vetskap om att han är en röstmagnet för den utländska valboskapen i kalifatet Malmö där han är Socialdemokraternas starke man. Att Andersson har mage att ifrågasätta Jönsson är anmärkningsvärt, när hennes eget parti genom sin blotta existens utgör ett slags påverkansoperation med syftet att tysta den fria debatten, samt öppnar alla möjligheter för till exempel utländska moskéfinansiärer och diverse andra Sverigefientliga krafter att fritt härja i Sverige och hota vår demokrati.

Magdalena Andersson borde se hur hon kastar stenar i glashus. Men det gör Andersson inte, till brädden fylld av socialdemokratisk självgodhet. Hennes svarta städerska fick henne inte på fall. Inte hennes bråk med talmannen. Inte lögnerna om vindkraft och kärnkraft. Inte hennes ständiga attacker på yttrandefriheten. Inte hennes lögner om partikamrater som Jamal El-Haj, som hon själv inte vågar fördöma utan måste be lokalpolitiker i Skåne ta avstånd från. Magdalena Andersson tar aldrig ansvar för sina lögner. Opinionssiffrorna för henne sjunker, men ändå sitter hon kvar.

 

I maj reste Magdalena Andersson ihop med sin partisekreterare Tobias Baudin till USA för att där studera hur man ska ”vässa angreppen” mot Tidöpartierna. Rubriken på artikeln i Dagens Nyheter var ”Vi har motståndare som ljuger hejdlöst”.

Sedan dess har lögnerna och smutskastningen mot alla som inte är socialdemokrater haglat ur såväl Anderssons som Baudins och andra ledande socialdemokraters mun.

Lögner om kärnkraft, NATO, kriminalpolitken, blame game där man själv misslyckats med integration, undanflykter, rena falsarier, trollande med statistik, politiska fulspel, det går knappt att komma ihåg, förutom de många långa månader så Andersson till fullo uttryck sitt politiska stöd till Jamal El-Haj. Anderssons hela politiska karriär bygger på en enda stor, fet lögn.

Hon står nu bortgjord som ett stort politiskt misslyckande. Inte ens krokodiltårar kan radera ut vilken falsk människa hon är. Att avgå är det enda rätta.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer