Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Sjuksköterskornas vädjan till etablissemangets medier: Börja rapportera om vaccinskador!

av | 24 apr, 2023 | Covidinjektioner

Lästid: 3 minuter

Förra veckan publicerade Sjuksköterskeuppropet, som är ett initiativ som samlat nästan 600 sjuksköterskor, ett öppet brev på sin Facebooksida där man uppmanar etablissemangets medier att på allvar börja rapportera om de allvarliga biverkningar av covidvaccinerna som drabbat tusentals människor i Sverige.

Hittills har gensvaret varit svalt och tystnaden stor och när jag frågat Sjuksköterskeuppropet om någon nappat har jag fått svaret att man för dialog med en plattform…. Jag försöker hjälpa sjuksköterskorna på traven och publicerar därför deras upprop här på Katerina Magasin.

När ska journalisterna vakna och börja gräva i denna enorma medicinska skandal? Jag själv får dagligen rapporter från människor vars liv blivit helt förstörda av sprutorna. Ungdomar som inte längre kan träna, människor som förlorat balansen, som fått hjärtproblem, strokes och cancer. Människor har avlidit. Och ändå försöker vår regering promota covidinjektioner och medierna tiger. Det är faktiskt förfärligt.

Sjuksköterskeuppropets inlägg:

I en tid som denna behöver vi skarpa, envisa och orädda journalister mer än någonsin! Vi behöver deras kompetens, deras objektiva, granskande ögon och en opartisk rapportering. Därför har vi skickat en vädjan till landets största redaktioner om att lägga alla resurser de kan på att syna vaccinet nu! Vi lovar att bistå med våra berättelser och att förmedla kontakten till alla de skadade som ingår i vårt nätverk. Nu håller vi tummarna för svar och engagemangKära redaktion!Med hjälp av det statliga mediestödet har ni en viktig uppgift i att ge en relevant, korrekt och nyanserad nyhetsrapportering till allmänheten. Vi förstår att ni, precis som vi, jobbar under stor stress och press och har förståelse för att det inte alltid finns tid eller resurser att göra ett så gediget jobb som ni önskar. Men nu krävs av er att ni lägger allt annat ni har i era händer åt sidan och fokuserar på en enda sak: covidvaccinerna!

Vi är ett nätverk med nära 600 legitimerade sjuksköterskor, många med specialistexamen, som länge försökt uppmärksamma er på det faktum att covidvaccinerna inte bara brister i effektivitet utan också har visat sig kunna göra enormt stor skada. Vi träffar dagligen patienter på våra arbeten som är svårt drabbade av biverkningar. Och då menar vi inte ömmande svullnad vid insticksstället utan svåra hjärtskador, blodproppar, hudsjukdomar med massiv hudavlossning, ögonskador med svår synnedsättning, allvarliga neurologiska sjukdomar, för att bara nämna några. Som om inte det räcker har ME-diagnoser, muskelreumatism och POTS skjutit i höjden. Barnlöshet och sena missfall likaså.

Vi har ett ansvar att skydda våra patienter och säga ifrån när vi ser något skadligt ske. Det råder ingen tvekan om att de rekommendationer som givits av våra myndigheter är skadliga och med den senaste tidens fakta går det inte längre att blunda för den medicinska skandal som ännu fortgår.

Med hjälp av många tunga namn inom både läkarkåren, läkemedelsindustrin och försäkringsbranschen gör vi vårt yttersta för att nå ut med forskning och iakttagelser angående detta. Men vi behöver er hjälp!

Ni har förutom det journalistiska ansvaret både makten och möjligheten att låta de människor som sitter med ärliga och säkra forskningsresultat få komma till tals. Bli ett språkrör för de biverkningsdrabbade och deras familjer. Låt sjukvårdspersonal som tar hand om de som drabbats av biverkningar få berätta vad vi ser! Vi vädjar till er att börja lyfta den fakta som finns!

Vi vill mer än gärna samarbeta med er och kan förutom att delge er vår egen erfarenhet och bistå med medicinsk forskning även hjälpa er att komma i kontakt med mängder av vaccinskadade som inget hellre vill än att få berätta!

Vänligen ta kontakt med oss via https://sjukskoterskeuppropet.se/kontakta-oss/

Vänliga hälsningar

Sjuksköterskeuppropet

*

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer