Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Sjuklövern har kört Sverige i botten – därför har SD blivit störst

av | 16 nov, 2019 | Det nya Sverige

Lästid: 6 minuter

Nej, man vet inte riktigt om de regerande politikerna är döva, blinda, korkade eller bara onda, eller alltihop, plus svårt inkompetenta. Hur ska man annars förklara att de fortfarande inte verkar förstå varför människor är förbannade, besvikna och rädda och därför flyr från deras partier? Eller låtsas de bara att de inte begriper hur det kommer sig att SD nu har 24% av rösterna, medan Socialdemokraterna sjunker mot botten, ihop med sina lydpartier Moderaterna, Centern och Liberalerna? Den största chocken är dock att så många som 4,9% av röstberättigade FORTFARANDE kan tänka sig att rösta på de värsta extremisterna, Miljöpartiet. DET är inget annat än chockerande. Att SD nu är Sveriges största parti är bara en logisk konsekvens av ett historiskt uselt styre under Stefan Löfven.

Jag läser förvirrade utspel från socialdemokratiskt håll. Om att läget är tufft och att sossarna har kris. Och jag häpnar över att dessa pompösa maktmissbrukare inte verkar kunna analysera händelseförloppet och att skälet till deras katastrof är deras egen politik. Hej Stefan Löfven med regering, folk är jättetrötta på era lögner och ert politiska misslyckande, som fullkomligt krossat Sverige som det välfungerande land det en gång varit. Eller tror ni att era väljare är hjärndöda? Tror ni verkligen de gillar den utveckling som ni är skälet till? Tror ni inte de är fly förbannade och tänker ”aldrig mer Stefan Löfven & co”? För i en så kallad demokrati är det via röstsedeln som folket säger sitt, och det gör man var fjärde år när det är val. Och de flesta sunt tänkande individer har enligt den senaste mätningen bestämt sig för att de INTE tänker rösta på socialdemokraterna 2022.

Jag tjatar om den här tragiska utvecklingen i Sverige i princip dagligen, men eftersom ni i den så kallade sjuklövern inte verkar förstå vanlig svenska (kanske behöver ni tolk?) så ska jag ta det en gång till. Folk är supertrötta på hur ni sjabblar, hur ni sjabblade med till exempel Transportsyrelsen och hur ni ljög om att massinvandring från underuvecklade länder i Mellanöstern och Afrika skulle bli ”en vinst längre fram”. Hur ni hittade på att Sverige fylldes på med välutbildade raketforskare. Hur ni spottade ert eget folk i ansiktet när ni fullkomligt körde över oss med era odemokratiska mobbningsfasoner, först Decemberöverenskommelsen 2014 och sedan JÖK-alliansen 2019, som ingen röstade för. Ni lurade de borgerliga väljarna och gav dem socialdemokratisk politik. Folk är less på hur ni mobbar, smutsstämplar, brunkletar och rasistanklagar alla de medborgare som sympatiserar med Sverigedemokraterna. Ni har nazistanklagat kritikerna av er förslappade integrationspolitik och fortsätter än i dag med detta. Ni har sån usel koll på vilka som finns i landet: Terroristen Akilov är bara en av dessa samhällsfarliga element. Men ni vägrar ge offren för hans terrordåd upprättelse, ni hånar deras anhöriga genom att betala löjligt låga skadestånd för den terror och lidande som är ett resultat av er usla, ruttna politik. Ni utvisar en kvinna som förlorade ett ben i terrorattentatet, medan ni vägrar utvisa sex livsfarliga, radikala jihadistimamer. Ni ger körkort, bostad och skyddad identitet till mördare och terrorister som begått brott mot mänskligheten när de stridit för mördarsekten IS. Ni strösslar bidrag över extremister, ni låter hot mot rikets säkerhet undervisa barn. Ni säljer ut vårt land till stöldligor och våldtäktsmän. Ni offrar kvinnor, barn, gamla och djur åt blodtörstiga förövare från länder där man inte respekterar vare sig människor eller djur.

Ni har med storslägga krossat allt som fungerade i Sverige, i alla fall hjälpligt, nu är det bara kaos och elände och människor som mår dåligt: I skolvärlden. Inom vården. Inom polisen. Inom gränspolisen. Ni sålde ut Sveriges trygghet, med gränser öppna likt dörrarna till en välfylld visthusbod, där varenda rovdjur som önskar kan gå in och smörja kråset. Ni rabblar på om ”värdegrund” fast er egen värdegrund stinker av totalitarism och vurm för förtryck.Ni offrar oskyldiga människoliv för er sjuka invandringspolitik, låter vuxna afghaner förstöra gymnasietiden för våra tonåringar, förstör möjligheterna att undervisa för lärare. Skolan är en katastrof, hur kommer de stackars elevernas framtid bli när deras skoltid präglas av otrygghet, våld och särbehandling? Ni tillåter odemokratiska krafter utnyttja vår demokrati, så de kan bre ut sig med sharialagar och klanvälden. Ni har förstört våra fina städer, Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, plus oräkneliga småstäder, då ni förändrat deras demografi i grunden med ointegrerbara bidragsförsörjda analfabeter som utövar terror mot ursprungsbefolkningen. Ni låter Sverige islamiseras, ni tillåter böneutrop och att barn kläs i sexistiska religiösa plagg som täcker deras kroppar och hår. Ni struntar i dem som lider i hedersförtryck, istället pekar ni ut kritikerna som främlingsfientliga. NI importerar ett aggressivt patriarkat som mycket väl kan komma att störta er själva en dag, och er tycker jag inte synd om, men jag sörjer hur detta kan påverka oss, resten av befolkningen, som inte velat ha detta kaos och denna humbug som er politik skapat.

Ni ger oss våld, förnedring, tortyr, rädsla, skräck och otrygghet. Ni förråder ert eget land, genom att förtrycka, utnyttja och suga ut det hårt arbetande folket som ni beskattar till döds för att slösa pengar på ert dysfunktionella mångkulturprojekt som växt sig till ett monster. Ni har sett till att det är kaos överallt, att de gängkriminella får bomba och skjuta, ni har förlorat kontrollen, ni äger inte längre våldsmonopolet. Ni har kört ekonomin i botten, kronan är i fritt fall, Sverige backar på alla områden. Ni sviker de gamla, de sjuka, de blivande föräldrarna, barnen. Barn rånas och torteras. Kvinnor våldtas. Djur stympas. Ni har släppt in terror, bränder och krigsliknande tillstånd. Er politik skändar Moder Svea. Ändå har ni mage att ljuga, med hjälp av era korrupta medlöpare i mainstreammedierna, och anklaga dem som kämpar emot ert vanstyre, för att DE är problemen. Er taktik har varit att mobba ut SD – och se hur det gick. Nu är de störst.

Ni tar inte ansvar för något.

Nu sitter ni och säger er inte förstå hur det kommer sig att er katastrofala politik väckt folkets hat.

Att de vänder er ryggen.

Är ni blinda, döva, korkad eller onda, eller allt sammantaget?

Jag vet ärligt talat inte vad ni är, och vilket som är värst.

Det enda jag vet är att ni allihop i bästa fall skulle åtalas och straffas hårt för det ni gjort Sverige.

Avgå.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min kommande bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Beställ den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok ”Bilden av Verkligheten” finns att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” finns nu i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer