Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Självinsikt: Noll.

av | 9 jul, 2017 | Blogg

Lästid: 2 minuter

Även Expressen uppmärksammar nu Rosengren-debaclet i SVT. 

Det är intressant hur jag fick kritik för hur jag uttalat mig om Sverige, medan Rosengren fick kritik för ”ett olyckligt uttalande om Norge”. Så många dubbla måttstockar! Nu är ju inte mina uttalanden ”olyckliga” utan det som är olyckligt är dels Löfvens klantiga bemötande av vad en privatperson anser, och dels den faktiska situationen i Sverige på många plan.Allt jag sa visade sig stämma, jag tog till o med i i underkant. Nu rullas så många problem upp… nej just det, det heter ju UT-MA-NING.

Intressant också att Rosengren verkar lida av en skev självbild som heter duga. Många har mejlat o påmint om hur de blivit ruinerade på Telia-aktier pga honom.

Tack alla som hört av sig med sympatier o stöd o kärlek! Det är fint att få bekräftat att man inte är helt koko i en upp- o nervänd värld.

 

********

Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Vill du vara med och stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk? Bidrag till mitt heltidsarbete tas tacksamt emot via swish på 0733289122 eller konto 5206-0000114 (första fyra siffrorna är clearingnumret). Blir glad för varje liten slant! Största tacken på förhand! Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer