Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Sharialagar på frammarsch i Sverige – ivrigt påhejade av socialdemokraterna och vänstern

av | 13 jul, 2020 | Islamisering av Sverige

Lästid: 6 minuter

Den senaste tidens händelseutveckling är så absurd att jag knappt vet hur jag ska kommentera den. Jag tänker att jag drömmer en mardröm, att samhället är för dysfunktionellt, att det helt enkelt inte är sant. Men sanningen är att det tidigare sekulära och demokratiska Sverige håller på att få fullskalig politisk förföljelse av oliktänkande samt renodlade hädelselagar. Det handlar om ren islamsk sharia som är på frammarsch, aktivt gynnad av mainstreammediernas journalister, politiker och politiska aktivister i landets domstolar. Hur kan en åklagare ens fundera på att väcka åtal för en komplimang? För det är exakt det vi får bevittna nu. En kvinna i 50-årsåldern åtalas vid Jönköpings tingsrätt för att ha förolämpat en kvinna som jobbar på apotek för att hon bar slöja. Den åtalade kvinnan skulle i höstas hämta ut medicin på ett apotek i kommunen. Hon ska då ha kommenterat att den anställda bar slöja. Hon ska ha sagt att hon vore vackrare utan slöja och undrade om någon tvingat henne att ha på sig den. I förhör med polisen har apotekaren sagt att hon kände sig mycket kränkt av påståendena och att hon började gråta. Det finns flera vittnen till händelsen och också en övervakningsfilm. Hur kan det komma sig att polis ens rycker ut när detta sker? Hur kan det komma sig att det svenska rättsväsendet anser att ett vanligt, mellanmänskligt samtal är åtalbart? Hur kommer det sig att man vill markera mot människor som ifrågasätter extremistiska symboler? För ja, slöjor på kvinnor ÄR uttryck för kvinnoförtryck. Och att det kan vara kriminellt att ifrågasätta slöjan är en symbol för att sharialagar håller på att etableras här i Sverige. I Iran kämpar kvinnor för rätten att slippa bära slöja, och förföljs där av shariapoliser, något vi inofficiellt fått även i svenska utanförskapsområden men även på våra sociala medier. I Sverige kämpar dessa aggressiva och högljudda aktivister för att begränsa vår rätt att kritisera en symbol för förtrycket, och får stöd av etablissemanget genom att man ständigt normaliserar denna symbol i medierna och i andra sammanhang. Det har alltså blivit åtabart att säga att någon är vacker. Samtidigt låter man grova förolämpningar, hot om våld samt sexuella kränkningar flöda fritt i samhället och på sociala medier. Polisen lägger ner anmälningar om våld, istället fokuserar man att förfölja dem som står upp mot förtryck och islamisering.

Den som inte förstår hur muslimska och islamistiska intressen flyttar fram sina positioner i Sverige, med rasande fart och med stöd av korkade vänsteridiotiska svennar är blind, döv, efterbliven samt destruktiv. Slöjan är en viktig symbol för denna positionsframflyttning. Vi matas dagligen med bilder av kvinnor i slöjor och de bereds plats i stora TV-program. Såvål i det skattefinansierade public service som i TV4 framträder kockar, läkare och experter i slöja, som om detta var ett klädesplagg vilket som helst. Kritiken mot detta tystas och lynchmobbar ges stort utrymme som om deras röster vore de enda rätta. När debattören Jenny Piper ifrågasatte en heltäckande slöja på en badande kvinna blev resultatet en hatstorm där islamister ihop med vänsterkvinnor försökte få Piper sparkad från hennes arbete. Mainstreammedierna gick då in för att försvara – slöjförtryck! Till exempel skickade public service en islamist i slöja för att ”intervjua” Piper. En individ som själv tydligt tagit ställning för slöjförtryck. Hur kan detta vara sakligt och opartiskt, enligt det uppdrag public service har? Det är det givetvis inte, men public service tar dagligen parti för förtryck och bryter mot sitt värdeneutrala uppdrag å det grövsta. Istället för att just sakligt och neutralt skildra händelsen tog man parti för slöjförtrycket och vinklade incidenten som om Piper kränkt kvinnors frihet, för att misstänkliggöra Piper – som med rätta ville ta upp saken till debatt, enligt den yttrandefrihet hon ska kunna åtnjuta i Sverige. Bara fri media tog upp händelsen med Pipers slöjpost på ett neutralt sätt. Mainstreammedierna skrev snyftartiklar om kvinnor som vill bada i burkini och valde att helt förtiga det faktum att Piper dödshotats på grund av sin Facebookpost, man skrev inte ett ljud mot drevet mot henne utan framställde incidenten som om det var världens naturligaste sak och handlade om ”kvinnors frihet” att bada helt insvept i tyg medan deras män får visa sig nakna, iförda endast badbyxor.

Gott folk. Vi håller på att få hädelselagar (blasfemilagar) i Sverige och har redan på flera håll ett klanstyrt parallelsamhälle där det finns starka, aggressiva röster som aktivt arbetar för en islamisering då de förstått att vårt land är ett svagt och lättpåverkat samhälle, som även är djupt splittrat, där det är enkelt att expandera. Islamister har lärt sig hur de ska gå till väga och utnyttja det demokratiska samhällets lagar för att krossa demokratin. De åberopar religionsfrihet när det handlar om att de i själva verket vill påtvinga svenska folket underdånighet inför islam. Nu utnyttjar islamister dessutom BLM som en plattform för att ytterligare stärka sin sak. Islamister har redan infiltrerat myndigheter, utbildningsväsende, msm och politiska partier. Somaliern samt islamisten Leila Eli Almi som klanröstades in i riksdagen är ett bra exempel.

Jag har varnat för detta i många år, men Sverige är ett lamt, konflikträdd samhälle där man tror att det är kränkande att bannlysa förtryck. Några exempel:

Malmö stad har gett 70.000 i bidrag till den islamistiska rörelsen Milli Görus, som kallar Förintelsen för en myt och vill omvända homosexuella. Göteborg stoppade organisationen från att hyra lokaler, men Malmö stöttar extremisterna md våra skattepengar. I Uppsala har socialdemokraterna gett bygglov till uppförande av en ny, stor religiös byggnad, vilket är en markering att islam vinner mark och tar allt större plats i det offentliga rummet. En av dessa byggnader kommer att uppföras i Uppsala, ett stort islamistiskt center i två våningar i den redan nu segregerade stadsdelen Stenhagen i Uppsala. Den som står bakom är en företrädare för Dawa, politisk islam med starkt radikaliserande inslag, vars mål är sharialagar, något som Uppsalas sossar verkar djupt okunniga om. Dawa är ren indoktrinera och hjärntvätt av barn och unga. I Karlstad har man nyligen gett bygglov till en jättemoské, som troligen kommer att finansieras av utländska intressen. I Luleå byggs en ny jättemoské. Den muslimska minoritetsbefolkningen växer så den knakar.Vi har skolor som redan varit könsseparerade i 20 år!

Och nu har vi alltså kommit så långt att en kvinna åtalas för att ha sagt till apoteksanställd i slöja att hon var vackrare utan. Inser ni vad det betyder om en svensk domstol kommer fram till att kvinnas kommentar till den slöjtäckta bryter mot lagen? Vilken lag finns som säger att vi inte får kommentera varandras utseende och ge varandra komplimanger? Religionsfrohet i mina ögon innebär att jag även har rätt att SLIPPA religion. Jag har rätt att slippa religiösa symboler, och jag har rätt att ifrågasätta dem. Slöjan är en extremistisk symbol, precis som röd fana är en symbol för kommunism. Jag har rätt att slippa samröre med religiösa extremister. Vem försvarar min rätt till religionsfrihet? Jag är rädd att det svenska rättsväsendet inte gör det.

Jag avskyr att säga ”vad var det jag sa” men tyvärr går utvecklingen i Sverige just nu åt helt fel håll. I takt med att samhället förfaller och den islamistiska extremismen är på frammarch stryps yttrandefriheten, något som stöttas och sanktioneras av den sittande socialdemokratiska regeringen. Du tror du är fri, lille vän? Tänk om.

*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer