Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Sexuellt våld i Sverige: Våldtäkterna är pågående terrorattacker mot kvinnor och barn

av | 16 jun, 2018 | Uncategorized, Samhälle

Lästid: 6 minuter

I krig sätts våldtäkter i system för att förödmjuka, demoralisera, avhumanisera, söndra, härska och tvinga till underkastelse. Våldtäkter används som vapen mot fienden, anses vara folkmord och brott mot mänskligheten och bestraffas som krigsbrott. De ledare som inte aktivt deltar i våldtäkten men accepterar eller uppmuntrar till våldtäkt, kan dömas för brott mot mänskligheten. Trots att Sverige betraktas som ett land där fred råder sker grovt sexuellt våld i princip dagligen mot landets medborgare. Kvinnor och barn befinner sig under pågående terrorattacker. Läget är värre än om vi hade krig, människor utsätts för livsfara i ett laglöst land. Min fråga är om våra ledare som inte deltar, men som låter dessa vidriga brott fortgå och vars politik bidrar till ökning av detta våld, någonsin kommer ställas till svars? Det skriver idag Bianca Muratagic.

Varje dag läser vi fruktansvärda nyheter om nya gruppvåldtäkter eller andra typer av sexualbrott någonstans i Sverige. Skulle man sätta nålar på en Sverigekarta skulle de komma allt tätare: Arlöv, Östervåla, Lund, Åkers Runö, Gävle, Bromma, Göteborg, Östersund… Arlöv är nytillskott, där var det i förrgår en kvinna som attackerades, misshandlades och våldtogs av fem män när hon promenerade hemåt från krogen. Igår såg jag ett videoklipp där en kvinna misshandlas och rånas mitt i en matbutik utan att någon ingriper. För några månader sedan omringades och utsattes en 13-årig flicka för våldtäkt av flera män på en kyrkogård i Heby kommun.

För inte så länge sedan skakades Sverige av en bestialisk tortyrvåldtäkt där upp till 20 män deltog i en serie grova övergrepp i en portgång i förorten Fittja. Våldtäkten beskrivs som en av det värsta i Sveriges historia. Fem män släpptes på fri fot för att sedan hota och håna en grupp kvinnliga demonstranter som visade sitt missnöje med domen. Här har vi hänsynslösa män som misshandlar och våldtar en ensam kvinna i flera timmar, oralt vaginalt och analt. Hon hotas med kniv, blir slagen i ansikte med knytnävar. Offrets huvud dunkas i väggen och skadorna är så omfattande att hon drabbas av hjärnblödning och har idag talsvårigheter. Våldtäkten filmas, men bevisen går inte att få fram ur mobiltelefonerna.

Kvinnor och barn i Sverige är under terrorattack. Sverige är inte i krig, men läget är värre än så. Det vi ser nu är hur kvinnor liksom barn utsätts för de mest hänsynslösa typer av överfalls-, grupp- och terrorvåldtäkter i ett laglöst land. Här råder en lömsk fred och polis och politiker försöker släta över genom att uppmana medborgarna att leva som vanligt. Man anstränger sig för att ge en falsk känsla av trygghet och säkerhet genom att staten, rättsväsendet och medier dagligen gör ett mästerligt jobb i att förneka, relativisera, håna, dölja och förminska dessa problem. Istället för att tala klarspråk fortsätter de att sprida dimridåer om att vi lever i ett tryggt samhälle där vi kan känna oss värnade, vilket skapar nya offer då människor väljer att tro på de lugnande orden. Men sanningen är att de har misslyckats med att skydda oss och att deras destruktiva politik utsätter samhällets svagaste för livsfara. Även rättssäkerheten har havererat men våra politiker förnekar och försöker flytta fokus till andra frågor. Polisen lägger ner ett stort antal våldtäktsärende per dag i ett land där mordoffer ställs mot våldtäktsoffer eftersom man måste prioritera de eskalerande morden och gängbrottsligheten. Kvinnor lämnas helt åt sitt öde; de sviks, vanhedras och bespottas på det mest omänskliga sätt. Samtidigt får politikerna löneförhöjningar med tusentals kronor och regering har mage att stoltsera med jämställdhet och feminism. Förutom att kvinnor och barn faller för de vidrigaste typer av nya brott och våld så får vi inte heller försvara oss. Snarare tvärtom. Kvinnor som försöker skydda sig med till exempel pepparspray anmäls för olaga vapeninnehav. Det är fritt fram att våldta och misshandla oss –  men vi riskerar böter och fängelse om vi försöker försvara oss.

Samtidigt uppmanas mammor av före detta statsminister Fredrik Reinfeldt att vara synliga, alltså patrullera gatorna, i särskilt utsatta områden. Här har vi en ”öppna era hjärtan”-politiker som bidragit till otryggheten och som nu lägger ansvar på oss kvinnor att lösa kriminalitet, mordskjutningar, handgranatattacker, bilbränder, butiksräder, skottlossningar, misshandel, rån och våldtäkter. Mammor bör enligt Reinfeldt rädda Sverige och riskera sina egna liv. Det är mammorna som ska skydda medborgarna i no go-zonerna och skrämma bort de kriminella gängen. Mammor ska alltså försvara poliser, brand och ambulansbilor som attackeras av dessa gäng. Kvinnor ska ta ansvar, hitta lösningar men framförallt betala priset för politikernas misslyckande, hyckleri och förräderi.

Den bittra sanningen är att kvinnor, barn och gamla värnlösa människor attackeras, rånas, misshandlas och våldtas för att sedan bestraffas och förödmjukas dubbelt av rättssystemet som belönar gärningsmän med milda straff, straffrabatt, skadestånd, permanenta uppehållstillstånd och medborgarskap eftersom de riskerar att ”förföljas” och ”förtryckas” i sina hemländer. Man oroar sig mer över att våldtäktsmän, mördare och krigsförbrytare ska fara illa eller blir statslösa, än över medborgarnas säkerhet.

Politikerna har misslyckats totalt med att skydda oss och är ytterst ansvariga för destabiliseringen av Sverige genom en destruktiv och farlig migrationspolitik som ställer illegala migranter från kvinnofientliga kulturer och klansamhälle mot svenska kvinnor och barn. Man har totalt ignorerat den allvarliga obalansen i könsfördelningen och överskottet av män som kommer från länder som präglas av en förlegad odemokratisk och våldsam kvinnosyn.

Varför låter våra politiker majoriteten av gärningsmän som begår grova brott som mord och våldtäkt mot kvinnor och barn få stanna i Sverige?

Varför har 50 av 60 kommuner och socialtjänst misslyckats att skydda och hjälpa till att ordna bostäder till våldsutsatta barn och kvinnor när man samtidigt låter IS-krigare som mördar, våldtar, terroriserar och torterar män och kvinnor samt korsfäster och begraver barn levande gå före i bostadskö och hjälper dem med rehabilitering, boende, körkort, utbildning och skyddad identitet?

Varför låter man 9000 afghanska män utan identitetshandlingar och asylskäl, som dessutom fått sin ålder uppskriven, särbehandlas, favoriseras och gå före flyktingar som är i skyddsbehov, fattiga och hemlösa pensionärer och våldsutsatta kvinnor och barn som har flytt från IS tortyr men nu skickas tillbaka till sina länder? Varför får vuxna män stanna i Sverige medan en ensam 12-årig flicka ska utvisas till Afghanistan?

Varför favoriserar våra politiker med män som är överrepresenterade i gruppvåldtäkter mot svenska kvinnor, pojkar och flickor? Varför tillåter man terrorvåldtäkter mot svenska kvinnor och barn, och varför sätter man inte ner foten mot dagliga hot, förföljelse och trakasserier som många får smaka på grund av sin livsstil, klädval och religion?

Hur kommer det sig att män som bedragit Sverige, män som våldtar och mördar, radikala islamister, tusentals jihadister får vistas i landet? Hur kommer det sig att man tillåter moralpoliser kontrollera gatorna i förorterna och sätta skräck i våra medborgare och ensamstående kvinnor som tvingas flytta eller fly för sina liv? Varför straffas inte dessa aggressiva våldsamma samhällsomstörtande individer, varför utvisas de inte ur riket, de som inte har uppehållstillstånd eller är svenska medborgare? Varför daltar rättsväsendet med förövare?

När ska vi se politiker, deras mammor, deras systrar, deras döttrar, deras fruar, deras flickvänner och sambor patrullera gatorna i no go zoner och riskera sina liv for andra?

Svaret är: ALDRIG. Falska godhetsposörer bryr sig mest om att beundra dig själva och bevara dem förskönade bilden av Sverige de har indoktrinerat oss med i åratal. Sanningen är dock att våra makthavare tappat kontrollen och vågar inte ingripa. Man har insett att man inte längre kan styra över kriminella gäng, parallella samhällen och brott som sprider sig lik en aggressiv och elakartade cancer. Därför ljuger man ohämmat vidare om att Sverige aldrig har mått bättre, om allas lika värde och värdegrund, i hopp om att problemen ska lösa sig av sig själva och folket hålls i schack lik ett gäng drogade laboratorieråttor. Min fråga är om våra ledare som inte deltar, men som låter dessa vidriga brott fortgå och vars politik bidrar till ökning av detta våld, någonsin kommer ställas till svars?

BIANCA MURATAGIC

Bianca Muratagic är opinionsbildare, samhällsdebattör samt återkommande krönikör i Katerina Magasin. Hon arbetar också som sångpedagog, konstnärlig ledare, konsertarrangör och sångerska vid den egna musikskolan Sångakademi Bianca i Uppsala.

********

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer