Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Se gärna intervjun med mig som Lennart Matikainen gjort – om nya thrillern ”Blodsådd” och det svenska tillståndet

av | 7 mar, 2020 | Kultur

Lästid: < 1 minut

Jag blev intervjuad igår om nya thrillern ”Blodsådd” av Lennart Matikainen. Det blev ett bra samtal om det svenska tillståndet, etablissemangets tilltagande desperation om den förljugna Sverigebilden och hur det känns att slå ur underläge och ta revansch. Min huvudkaraktär, journalisten Dea Wilenius, vet allt om hur det känns när samhället tar parti mot den som blivit offer för våldet – men hon visar också på att man inte måste ge upp och sluta kämpa trots att man drabbats av motgångar. ”Blodsådd” handlar mycket om att ta revansch.

Köp ”Blodsådd” här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Se intervjun här:

https://www.youtube.com/watch?v=WE3r-q5rcIk

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer