Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Så vilseleder skattefinansierad public service medvetet om muslimers kriminalitet och terror

av | 22 apr, 2019 | Terrorism

Lästid: 4 minuter

Vi är sedan den 1 januari 2019 alla med och betalar via våra skattsedlar för att bli desinformerade och vilseledda av den stora medieplattformen public service, där Sveriges Television och Sveriges Radio ingår. Om man vore konspiratoriskt lagd skulle man kunna tro att det finns en agenda för att förminska och dölja de dåd som utförs mot kristna, ateister och judar av muslimer, i islams namn. Svensk public service har tagit på sig rollen som en uppfostrare av folket, där kritik mot islam numera anses som hädelse, och där man uppenbarligen förväntas förlåta och tolerera avskyvärda dåd när gärningspersoner är muslimer.

Det blev tydligt i och med det fruktansvärda terrorattentatet på Sri Lanka igår. Trots att i princip alla stora internationella nyhetskanaler tidigt rapporterade att terrordåden utförts av jihadister, alltså radikala muslimer, valde SVT flera timmar senare att skriva att man fortfarande inte visste vem som utfört dåden. I en lång artikel spekulerades det istället om att det kunde vara buddhister som låg bakom attackerna, där över 290 människor, däribland många barn, dog, och över 500 skadades. Bara i en kort bisats nämns muslimska terrorister. Detta är generellt ett förhållningssätt som public service har till islamsk terror.

Nu heter det att ”militant grupp” ligger bakom ”attackerna”.

Att det skedde en attack mot kyrkobesökare i München av en muslimsk kriminell, då 24 personer skadades har inte ens rapporterats i public service.

Förra veckan skedde samma sak, då SVT rapporterade om Nusrat Jahan Rafi, en 19-årig student som dödats av sina studiekamrater efter att hon vägrat ta tillbaka sin anmälan om sexuella trakasserier mot rektorn i den islamska skolan i Bangladesh där hon studerade. Nusrat Jahan Rafi överfölls och brändes till döds av fem kvinnor i burka. SVT utelämnade dock kopplingen till Islam i sin rapportering om. SVT använder dock BBC som källa, och därmed är det uppenbart att man känner till att skolan var islamisk och att mördarna var klädda i burka, men väljer ändå att utelämna detta, det framgår inte ens att mördarna av allt att döma var kvinnor. Det ligger inte direkt nära till hands att tro att SVT utelämnat information om gärningsmännen varit vita män, eller för den delen det man kan kalla för ”högerextremister”. Föreställ dig om en svart kvinna blivit attackerad av fem vita män i nazistiska uniformer? Jag gissar att SVT inte skulle utelämna dessa detaljer. Att skattefinansierade SVT som ska vara ”opartiskt” underlåter att skriva om kopplingen till islam i fallet Rafi är en skandal.

BBC: https://www.bbc.com/news/amp/world-asia-47947117

SVT: https://www.svt.se/nyheter/utrikes/anmalde-rektorns-overgrepp-brandes-till-dods

Att andra mainstreammedier och flata politiker hymlar om islam och muslimers kriminalitet och brott mot demokrati och mänskliga rättigheter är tyvärr också ett faktum. Politikerna är anställda av folket men ljuger hejvilt. Så förvandlar man verbalt kristna till ”påskfirare” enligt någon internationell manual som tycks användas av såväl Barack Obama, Hillary Clinton samt Vänsterns partiledare Jonas Sjöstedt. Sveriges statsminister Stefan Löfvén, som höll presskonferens efter terrorattacken mot moskéerna på Nya Zeeland, är påpassligt tyst när kristna barn slaktas. Det är inte mycket prat om solidaritet nu. Månne är den store socialdemokratiske ledaren rädd för att stöta sig med sina väljare, som till stor del består av just muslimer? Han har väl sett vad som hände i Köpenhamn förra veckan, då kravaller uppstod då man dristade sig att kritisera fredens och kärlekens religion och slängde en koran i backen. 23 personer fick frihetsberövas i upploppen som uppstod…

Och Svenska kyrkan med biskop Antje Jackelén i spetsen säger inte mycket om att man borde bilda mänskliga sköldar för att skydda kristna byggnader och kyrkor. Men Svenska kyrkan, som till och med vänder sin egen symbol korset ryggen, har för länge sen svikit sin kristna värdegrund, så det är inte särskilt förvånande. Icke desto mindre är det riktigt, riktigt obehagligt.

Mainstreammedierna är återhållsamma med att skriva att det rör sig om radikala muslimers terror mot kristna och icke-troende, så kallade ”otrogna”. Svenska Dagbladet, en tidning som förr i tiden var borgerlig, uttrycker främst oro för att terrordåden på Sri Lanka ska resultera i hämnd mot muslimer.

Inte heller rapporterar svenska mainstreammedier om de frekventa attacker som sker mot kristna byggnader och mål runtom i Europa. Vandalisering, klotter, förstörelse. Och snabbt avfärdar man branden i Notre Dame i Paris som en ”olycka”, trots att mycket tyder på att det kan ha varit ett attentat.

Och samtidigt är jihadister och deras familjer uppenbart välkomna till Sverige.

Med sorg i hjärtat tvingas jag åter konstatera att lögner, desinformation och dalt med terrorister verkar vara den nya svenska modellen.

(Tack Granskning av Public Service för klippet).

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer