Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Så normaliserar Liberalernas kansliassistent Heidi Brandtner islamistisk terror

av | 30 nov, 2020 | Den politiska hjärntvätten

Lästid: 4 minuter

Man skulle kunna tycka att det är en bagatell. Att det inte förtjänar uppmärksamhet. Men det är just dessa små detaljer som bildar en vedervärdig helhet, med förödande konsekvenser för oss alla – och därför behöver lyftas större och bortom sociala medier. Det var igår som opinionsbildaren Mattias Lindberg uppmärksammade att Liberalernas kansliassistent Heidi Brandtner, 57, publicerade en bild som normaliserar IS-terror samtidigt som den framställer Sverigedemokrater som apor. Det var ingen slump. När man gräver lite i Brandtners sociala medier framgår att hon är osunt fixerad vid Sverigedemokraterna som hon betraktar som det största politiska hotet i Sverige och jämställer med nazister. Hon är även ivrig anhängare av partikollegan Jan Jönsson socialborgarråd i Stockholm, som anser att terrorister som utfört de mest brutala brotten i modern tid ska bemötas med mjuka metoder via socialtjänsten, vilket resulterat i att dessa individer inte fått några kännbara straff alls och kan gå fria på våra gator. Brandtner har efter kritiken tagit bort sitt inlägg, men det finns skärmdumpar på hennes argumentation som visar att åsikterna sitter djupt och att hon är beredd att slåss för dem. Dessa åsikter torgförs alltså samtidigt som forskningen visar att den våldsbejakande islamismen idag fortfarande utgör det största terrorhotet mot vårt samhälle, både i Sverige och i resten av världen.

 

Det är på grund av allt detta som vi behöver dröja oss kvar vid Brandtners obegåvade bildpublicering. För att hon blivit fartblind, tappat kontakt med verkligheten, och lider av allvarlig nazistfixering som inte har någon som helst koppling till fakta.

 

Vi behöver dröja oss kvar vid Brandtners utspel eftersom människor som hon har politisk makt i Sverige, därför att deras attityder och åsikter bidrar till att den dysfunktionella massinvandringen får fortsätta, därför att det också är genom deras ställningstaganden som politisk islam legitimeras och får fäste i vårt samhälle. De kallar sig Liberaler, dessa aningslösa, rent ut korkade individer. Det är på grund av deras så kallade godhet som våldsbejakande extremism ges fritt spelrum och tillåts hota vårt öppna samhälle.

Heidi Brandtner arbetar nära socialborgarrådet Jan Jönsson (L) och kallar lite skämtsamt hans arbetsgrupp för ”Jönssonligan”. Men faktum är att associationerna till filmerna med de löjliga och klantiga bovarna i är rätt nära den liberala politiken i Sverige. Som exempel har vi Jönssons häpnadsväckande slapphet i fråga om de extremister som återvänt till Stockholm och Sverige från terrorbrottens Syrien. I februari 2019 berättade Jönsson vad majoriteten bestående av Alliansen och Miljöpartiet tänker göra åt de återvändande jihadisterna:

– I Stockholm kommer vi att ha ett expertteam. Vi kommer att fortbilda socialsekreterare. Vi kommer också att jobba med uppsökande verksamhet där vi ringer och skriver brev till återvändare, säger han.

Jönsson anser alltså att terrorister ska åtgärdas genom socialsekreterare som ska ringa och skicka brev till kallhamrade mördare och bödlar. Ja, det är rena Jönssonligan som opererar.

Tack och lov verkar Liberalerna som parti sjunga på sista versen. DN/Ipsos novembermätning skänker inte partiet något andrum. Med 3 procent avrundat uppåt hamnar partiet under riksdagsspärren för sjätte mätningen i rad, ett bottenrekord för Liberalerna. Förhoppningsvis är detta Jönssonligebetonade parti snart ett minne blott. Och då slipper vi individer som Heidi Brandtner i maktens korridorer.

*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer