Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Så näthatar Årjängs folkvalda sossepamp Daniel Schützer: ”Jävla rasistsvin”

av | 24 apr, 2021 | Socialdemokratins dödsryckningar

Lästid: 3 minuter

Att humor aldrig varit vänsterns starka sida är känt sedan gammalt. Men att förvirringen inom vänstern nu är så pass omfattande att till och med folkvalda politiker triggas till grova ord och näthat som ett resultat av att de inte förstår en satir över samtiden, är både häpnadsväckande och samtidigt oroande. Socialdemokraterna har satsat mycket pengar på till exempel instanser som Näthatsgranskaren Tomas Åberg, vars ambition är att dammsuga nätet efter ”hatretorik”. Samtidigt så tycker högt uppsatta socialdemokratiska politiker uppenbart att det är i sin ordning att kalla människor för grova tillmälen. En av dem som använder sig av ett grovt språk och hatretorik på sociala medier är den socialdemokratiska ordföranden i Årjängs kommun, Daniel Schützer.

Jag blir alltid lika häpen när det händer. Men jag borde inte bli förvånad. Socialdemokraterna har goda förebilder i sina riksdagsmän, som gärna använder grovt språk om sina politiska motståndare. ”It’s okay when we do it” kan man säga. Alla andra ska vakta sin tunga, men socialdemokraterna kan kalla människor för gris och svin och ännu värre. När man inte har några argument eller för den delen idéer om hur man ska hantera ett urspårat samhälle, vars urspårning man själv är orsaken till, ja då kan retoriken bli riktigt ful.

Gränslösheten tar sig denna gång uttryck i kommunstyrelsens ordförande i Årjäng, Daniel Schützer, som går till attack mot mig som en följd av en satirtext han inte begriper. ”RASISTSVIN” skriker Schützer indignerat. Stackars sosse. Som inte förstår humor. Men humorn i en sossehjärna kanske bara går åt ett håll – som att framställa alla som inte är socialdemokrater som nazister?

Rasistsvin. Är det verkligen ett sånt språk folkvalda politiker ska använda?

Ska man kalla en spade för en spade kanske vi ska börja med att prata om dem som förstört Sverige. Och där är det Schützers politik som är skyldig till förfallet. Det kanske vore något för en sosse att fundera på innan han gör bort sig big time på sociala medier.

 


*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer