Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Så ljuger mainstreammedierna om Leif Östling

av | 2 nov, 2019 | Maktmissbruk

Lästid: 4 minuter

Jag har skrivit mycket om affären Leif Östling, men måste dra det ett varv till. Detta eftersom fortsättningen som följt nästan är ännu sjukare än själva drevet. Mainstreammedierna nöjer sig inte med att attackera Östling, utan man försöker nu även fostra honom offentligt och kräva att han tar tillbaka, beklagar samt ångrar det han sagt och var han sagt det. Han tvingas göra något slags offentlig avbön, där journalister pressar och kräver att han ska inse att han begått en moralisk fadäs. När Östling vägrar pudla sätter man ändå en rubrik där vi ska fås att tro att Östling i princip ber om ursäkt för sitt ”klavertramp”. Aftonbladet, DN, SVT, Expressen, alla rapar upp att han ”ångrar” den ”kritiserade” intervjun. Men sanningen är att Östling inte alls ångrar sina uttalanden. Det han beklagar är att intervjun utnyttjas av rysk media, något som svenska journalister informerar honom om med en tydlig slagsida om att just detta är något väldigt negativt. Man skulle givetvis kunna formulera det hela helt annorlunda, om man ville. Men det vill man inte. Istället vill man statuera avskräckande exempel: Så här illa går det för den som säger sanningen om massinvandring.

Östling blev av med sitt uppdrag på Södertälje Science Park som straff för att han sa sanningen om svårintegrerade MENA-migranter och okontrollerad massinvandring som är negativt för vårt land. Jag gissar att han kan ha och mista detta uppdrag, han är ekonomiskt oberoende tack och lov och dessutom 75 år och orkar kanske ändå inte sitta och vara sossarna i Södertälje till lags, dessutom har han i flera decennier gjort allt han kunnat för just Scania, som dess VD, och han lämnar nu Södertälje Science Park med flaggan i topp, medan sossar som Boel ”Ondner” (Godner) lämnas kvar och blir av med Östlings viktiga kompetens, det är hennes förlust. (Edit: Godner uttalar sig nu, bara någon dag efter att hon förfasat sig över Östling, väldigt negativt om massinvandringen? Är människan schizofren?)

Värre är dock mainstreammediernas lögner om hur Östling ser på sin insats i Swebb-TV, som nu setts av över 100.000 personer, tack vare den massiva reklam intervjun fick. Journalisterna går ut som riktiga tankekonstaplar som ska tvinga in en tankens dissident in i Åsiktskorridoren igen. Det hela är lika bisarrt som smaklöst. Rubrikerna om att Östling tycker att intervjun blev ”olycklig” syftar inte alls på att Östling ångrar sina uttalanden. Det han tycker är ”olyckligt” är att vissa ryska medier utnyttjat hans citat, enligt vad de svenska journalisterna hävdar. Men svenska mainstreammedier är ohederligheten personifierad. Som maktens verktyg ser de som sin uppgift att korrigera oliktänkande. Vi har fått en farlig situation där våra mainstreammedier är de främsta spridare av fake news. Vilket givetvis underminerar demokratin, då vår yttrandefrihet på detta sätt beskärs kraftigt. Människor skräms dessutom till tystnad. Vem orkar bli offentligt uppläxad av journalister som beter sig som mentala lägervakter?

Det är bara att acceptera. Mainstreammedierna har förlorat den moraliska kompassen. Istället för att göra sitt jobb har man blivit en fostrare av folket. Mångfald av åsikter är bara en floskel man rapar upp för att verka duktig – istället ska alla tvingas tycka och tala lika i Nordens Nordkorea, åsiktsdiktaturen Sverige.

Se Östling-intervjun på Swebb-TV här:

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min kommande bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Beställ den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok ”Bilden av Verkligheten” finns att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” finns nu i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer