Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Så gick Ebba Busch Thor i mainstreammediernas fälla

av | 10 jul, 2019 | Den politiska hjärntvätten

Lästid: 7 minuter

Även borgerliga och konservativa politiker, opinionsbildare och andra tongivande frontfigurer för att få ordning på Sverige är tyvärr djupt påverkade av den hjärntvätt, indoktrinering och manipulation som främst drivs av mainstreammedier, som i sin tur befolkas av vänsterliberala aktörer med en (ofta dessvärre omedvetet) demokratifientlig agenda. Det här står inte per automatik tydligt för dem som drabbats, men behöver lyftas och uppmärksammas. Annars kommer den så kallade högerfalangen att fortsätta gå i fällan precis som nyligen Ebba Busch Thor, och fortsätta vara svag gentemot den vänsterliberala infektion som pestar ner svenska medier, myndigheter, förvaltningar och i princip samtliga kulturinstitutioner och lärosäten och som omöjliggör ett tillfrisknande för landet.

Ebba Busch Thor (vars parti dessvärre röstat ja till fortsatt stor anhöringinvandring) kämpar för att uppmärksamma islamistiskt förtryck som pågår i Sverige och som bidrar till att parallelsamhällen frodas och otryggheten ökar. Bland annat har hon påpekat att Sverige blivit ett land där ”kommuner inför könsuppdelade tider i sina simhallar” och att det inte går att omfamna jämställdhet och samtidigt stödja sådan separation av kvinnor och män. Hon vill också att invandrare ska lära sig svenska och ta till sig svenska värderingar. I ett normalt fungerande samhälle är detta en självklarhet. Men Sverige är inte längre normalt. Således jagas Ebba Busch Thor och nu senast utfrågad i public service, i fredagens Rapport om vilka kulturella uttryck hon anser är osvenska värderingar och bör bekämpas, och hon svarade att det till exempel handlar om att Sverige stått handfallet i diskussionen om hedersförtryck.

Det är efter det som fällan öppnas – och EBT går rätt in. Public service-reportern ställer en fullkomligt absurd fråga om vad EBT anser om ifall en judisk familj inte vill att deras barn ska fira julafton. Reportern skapar härigenom ett falskt narrativ av att judars kultur och traditioner förföljs av partier som inte är vänster, och själva frågan är egentligen ingen fråga utan ett påstående om antisemtism, samt ett ställningstagande mot EBT, Kristdemokraterna, Moderaterna samt i förlängningen Sverigedemokraterna. Det är en manipulation av det slag vänsterliberal mainstreammedia alltid ägnar sig åt gentemot sina ”motståndare” – nämligen dem som försöker ta ansvar för Sverige. Den är knappt utstuderad, ens. Reflexen sitter liksom i mainstreammediernas DN(A).

Ebba Bush Thors misstag här är att hon låter sig bedras. Det är här hon hade behövt förbereda sig med coaching, och med insikter i hur public service, i oheligt samarbete med Dagens Nyheter, samarbetar. Men hon är välvillig och tror kanske att public service ska respektera henne och förstå vad hon menar. Så hon svarar som vilken normal människa som helst, att man självklart ska få förhålla sig till högtider och traditioner på olika sätt, men att det skapas en bättre samhällsgemenskap om man också visar respekt för och bejakar det nya landets kulturer.

Ebba BT borde inte svalt betet. Istället skulle hon ha gått till anfall och vänt den idiotiska frågan mot reportern, ifrågasatt hans agenda för att klä av honom och hans ohederliga uppdragsgivare:

”Jag förstår inte alls varför du tar upp judisk kultur i Sverige i det här sammanhanget, det blir riktigt löjligt. Judar har aldrig ställt till med något som grupp, de har aldrig ställt några krav och försökt tvingat igenom särlagstiftning, de och deras eventuella kulturella uttryck har aldrig varit något vi måste hantera. Det är inte de 20.000 svenska judar vi måste förhålla oss till när det kommer till de grava samhällsproblem som salafism, hederskultur, religiösa konflikter och diskriminering. Ni på SVT vägrar se hur växande islamism hotar just judar, och detta på grund av att ni ständigt väljer att rapportera skevt. Det är ni på SVT som med er förljugna rapportering bidragit till att många judar inte längre vågar gå med sin Davidsstjärna öppet i Sverige. Judarna vittnar däremot om att hatet mot dem kommer främst från muslimerna, och detta tar ni aldrig upp. Det är bland annat det som vi i Kristdemokraterna försöker adressera, vi slåss för att Sverige ska förbli sekulärt och fritt från politisk islam, som flyttar fram sina positioner och försöker normalisera förtryck av kvinnor, barn och HBTQ-personer samt andra religioner som till exempel kristendom och just judendom på ett sätt som är helt främmande i vårt sekulära, fria Sverige. Så kom inte och dribbla bort frågan med att ta upp judar som exempel!”

Ebba BT svarar givetvis inte som hon borde, hon genomskådar inte public service-agendan som fegt hukar för radikal politisk islam, och som med sin kulturrelativism och låga förväntningars rasism undviker dessa frågor som pesten. Därför fångades hennes aningslösa. välmenta svar av Dagens (Desinformations)Nyheter för att tolka henne så fult som möjligt, precis som man ständigt gör med dem som inte har DN:s vänsterliberala agenda. Public service gör som de alltid gör, de tar in någon av de egna kollaboranterna, och det blir som av en händelse just DN:s politiske redaktör Per Svensson, som är snabb att oja och ondgöra sig över Ebba vars ”retorik leder Sverige i en obehaglig riktning” och att det hon säger syftar till att ”peka ut invandrargrupper helt enkelt, som inte varande svenskar… Då börjar man exkludera grupp efter grupp efter grupp”. Helt utan att se att han själv trillar i en diskrimineringsfälla då många judar inte alls är några invandrargrupper utan är lika svenska som han själv, de är födda här, levt här sedan generationer, som till exempel familjen Bonnier. Bonnierfamiljen är svensk. Med judiskt påbrå. Men sådana fakta kvittar när man kämpar för att behålla makten och tolkningsföreträdet och möjligheten att fortsätta hjärntvätta och desinformera människor. Samtidigt som man fegar kring att peka ut den stora problematiken, nämligen politisk islam. Radikal islam. Salafism. Kvinnoförtryck. Sexualiserade barn. Terrorhotet mot Sverige som beror på att man aningslöst släppt in individer en masse som vill utplåna allt som svenska värderingar heter, inklusive Dagens Nyheter, public service, Per Svensson och hans naiva kompisar och mycket, mycket mer.

Dagens Nyheter ger sig inte, precis som de inte gav sig när de gick all in för att krossa mig, och till exempel paret Ulf och Lena Adelsohn, med sitt fula brunkletande och rena lögner. Man plockar fram den vänsterliberale (judiske) Willy Silberstein, tidigare ordförande för SKMA, Svenska kommittén mot antisemitism som idag ägnar sig åt en hel del märkligheter, och även jobbat på P1. Willy Silberstein är en figur som gärna går förtryckarnas ärenden (nej, bara för att man har judiska rötter betyder det inte att man per automatik är klok, det fnns judar som gör andra judar en enorm otjänst genom att idka rent självskadebeteende) och han slänger ur sig en fråga bara för att misstänkliggöra Ebba BT (något DN- och public service ideologerna förstås inser har god chasn att hända när de bussar typer som han fram ur kulisserna). Han skriver på Twitter angående julen: ”måste jag ha gran och äta griskött för att kvala in och vara svensk? SD:s syn på svenskhet sprider sig.” Sedan skriver Willy Silberstein syster, Margit Silberstein, en krönika med rubriken ”Måste jag hänga upp adventsstjärnor och läsa julevangeliet?” på Dagens Nyheter, som om problematiken i Sverige handlar om att borgerliga partier försöker få judar att vända ryggen åt sin kultur och tvinga dem att slänga sina eventuella kippor och sjuarmade ljusstakar. Som om Kristdemokraterna och Moderaterna förföljer judar. Ingenstans knystar man om att många judar i Sverige röstar på Sverigedemokraterna – för att de är less på den muslimska invasionen som hotar dem så pass mycket, till exempel i Malmö, att de måste emigrera till Israel. Så har man lyckats vrida bort blickarna ännu en gång från islamiseringen av Sverige.

Om nu public service och Dagens Nyheter bryr sig så mycket om judar: Varför ifrågasätter man inte rasande och högljutt det svenska biståndet till Palestina, skattepengar som går till terrorister som mördar judar och judiska barn? Varför tar man inte upp Margot Wallströms fjäskande för judefientliga diktaturer? Varför driver man istället opposition mot Israel, som är synonymt med att ge judehatet legitimitet? Varför skriver inte Dagens Nyheter spaltkilometrar om antisemitismen i SSU? Varför kritiserar man inte RFSL och RFSU samarbete med Ibn Rushd och terrorklassade Islamic Relief? Varför tar inte public service upp de riktiga hoten mot svenska judar, om man nu ömmar så mycket för dem?

Men det gör man inte. För man struntar egentligen i judarna. Det man vill, det som är den egentliga avsikten, är att man vill förstöra så mycket som möjligt för Sveriges konservativa och borgerliga krafter. Man vill få dem att framstå som – fanfar!! – nazister.

Det är riktigt äckligt, och ohederligt.

Sveriges borgerliga och konservativa måste lära sig läxan, och bli skickligare på att parera dylika fällor. Mainstreammedierna kommer aldrig att vara på er sida, lär er det. De kommer att försöka sätta dit er, om och om igen. Därför måste ni sluta gå i deras fällor. När Emilie Pilthammar skojar till det och Dagens Nyheter ringer upp partisekreteraren ska han inte ta avstånd från Pilthammar. Han ska stå upp för sin partikamrat, och ta eventuell kritik internt. När Danderydspolitikern Joachim Gahm utesluts ur KD på grund av vänsterliberalt drev så har man böjt rygg åt ett narrativ som skrivs av mainstreammediernas aktivister. Exemplen är otaliga. Svagheten, rädslan, fegheten i högerblocket måste upphöra. De borgerliga och konservativa måste börja våga skriva egen agenda, och sluta bete sig som en strykrädd opposition. En viktig regel är att genomskåda manipulationerna, sluta försvara sig, och gå till anfall.

Bara så kan strider vinnas.

 

(FOTO: NYHETER IDAG)

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer