Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Regeringen som hatar kvinnor

av | 21 aug, 2021 | Maktmissbruk

Lästid: 5 minuter

Våldtäktsoffret fick 3000 kronor. Tortyrvåldtäktsmannen Damir har kammat hem 840.000. Bakom beslutet står en medelålders svensk kvinna, justitiekanslern Mari Heidenborg, som duckar frågor och i likhet med en vakt i förintelseläger hävdar att hon bara följde lagen. Hon ljuger folk rätt upp i ansiktet, för Heidenborg hade kunnat gett tortyrvåldtäktsmannen exakt noll kronor i skadestånd. Om hon ansett det var rätt. Men det gjorde hon inte. Av någon anledning ville hon dränka våldtäktsmannen i pengar. Heidenborg är en nyttig idiot åt den sittande makten. Med rätt värdegrund. Vi som har erfarenhet av kommunistländer vet sedan länge att det pratas ett särskilt språk där. Man kan kalla det tvärtomspråket. Demokrati betyder förtryck, älskad ledare säger man om en person som folket hatar. Det är för att man vet att språket har stor makt, och upprepar man en lögn tillräckligt ofta så blir den till slut sanning. På samma sätt är det med Sveriges regering. Den kallar sig feministisk – men i själva verket är den allt annat än det. Jag vill gå så långt som att säga att detta är en regering som hatar kvinnor. Den hatar kvinnors och flickors frihet, den tar ifrån oss våra rättigheter. Den kränker oss dagligen med sina huvudlösa beslut där framför allt utländska kriminella gynnas på svenska kvinnors bekostnad.

Socialdemokratin, genom sin ruttna allians med islam, beskär kvinnors livsluft. Att låta en totalitär ideologi bre ut sig i ett demokratiskt samhälle vittnar om ytterst dåligt omdöme. Det vittnar om att man avskyr alla de framsteg som kvinnor gjort under decennier av kamp för kvinnors rättigheter. I Sverige tillåter man att redan väldigt små flickor går i heltäckande kläder. För att de ska skylas för mäns blickar. I Sverige. Man tillåter att det görs skillnad på barn och barn. Svenska barn, som får springa runt fria, och barn som lyder under islam, som kläs i förnedrande heltäckande tyger för att inte väcka mäns lust. Hur är det feministiskt? Det är det inte. För det finns inget feministiskt i den nuvarande regeringens sätt att styra Sverige.

I veckan kunde vi läsa om en ung kvinna som kidnappats av sina släktingar då hon vägrat bära slöja. Polisen ville skydda kvinnan men hindrades av åklagaren. Det ledde till att kvinnan svävade i livsfara. Nu har hon återfunnits, men frågetecken kvarstår. Vad för slags åklagare utsätter en kvinna för denna slags fara? Är svenska åklagare så okunniga om hedersvåldets mekanismer, trots att vi har decennier av minnen av hedersmördade Fadime och Pela samt alla andra icke namngivna offer som mist sina liv efter vånda och lidande i den så kallade ”hederns” namn? Balkongflickor och ihjälskjutna fruar, misshandlade flickvänner och halshuggna tonåringar. Wilma Andersson är en av dessa, en flicka vars kropp aldrig återfunnits efter att hon mördats av pojkvännen och troligen hans familj. Hur är den regeringen feministisk, under vars styre dylikt får ske?

Ironiskt nog slår sig nu Sveriges utrikesminister Ann Linde för bröstet och säger att vårt land ska kräva att den nya talibanregeringen i Afghanistan ska bli ”feministisk”. Med vilken rätt ska Sverige ställa dessa krav, med en utrikesminister som utan protester drar på sig den kvinnoförnedrande hucklet, som är den första att böja på huvudet inför världens mest kvinnohatande religion? Sverige, som inte kan skydda kvinnor och flickor här i vårt eget land. Sverige, som prioriterar ett fullkomligt bisarrt skadestånd till en tortyrvåldtäktsman, samtidigt som hans offer förnedras dubbelt genom att först utsättas för brottet och sedan för det hånfullt låga skadestånd som statens anser att deras lidande var värt.

Mari Heidenborg borde få sparken omgående. Hon har skämt ut sig som justitiekansler och visat att hennes omdöme är uselt. Och regeringen borde en gång för alla sluta kalla sig feministisk. Det är att spotta den sanna feminismen i ansiktet – och alla Sveriges flickor och kvinnor.


*****

Eftersom jag såg det komma har jag en sprillans ny bok. Med Löfven och hans anhang på väg till soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet! Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer