Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Regeringen Löfven är slut som artist

av | 27 dec, 2019 | Maktmissbruk

Lästid: 7 minuter

2019 är snart slut och det finns framför allt ett kraftfullt bestående intryck av året som gått: Regeringen Löfven är slut som artist. Hur man på relativt kort tid lyckats så katastrofalt vanstyra, förstöra, underminera, krossa, polarisera, splittra och rent ut sagt sabotera Sverige saknar motstycke inte bara i det här landet men troligen också internationellt. Vi har fått en regering från helvetet som verkar hata folket som de härskar över (men som likväl hjälpt dem till makten). Den goda nyheten är allt fler börjar vakna upp och inse att pajasarna i Rosenbad måste bort. Förhoppningsvis händer det redan 2020, för Sverige kommer inte klara nästan tre år till med Löfven och hans ”allians” vid rodret. De är inte bara världsfrånvända – de är fullkomligt livsfarliga för Sverige.

Bara under julhelgen kom nyheten om att Italien nu satt en varningstriangel på Sverige, ett land som turister måste akta sig för eftersom det sprängs, mördas och våldtas något så kopiöst här. Fotbollsfrun Oksana Wilhelmsson talar ut och säger att hon väljer att bo kvar i muslimska Dubai framför ”feministiska och humanistiska stormakten” för att hennes barn är tryggare där. Det är de. De slipper bli anfallna av minderåriga barngäng som sparkar dem i huvudet, som en minderårig pojke fick erfara under julhelgen i Farsta strand.

Men det är bara några av de senaste smällkaramellerna i den svenska JÖK-granen. Vi har under hela året fullkomligt dränkts i Löfven-regeringens misslyckanden, som visar vilken patetisk bananrepublik det en gång stolta och välfungerande Sverige förvandlats till på grund av deras agerande. Källa på det, tack, brukar vänsterblivna batikmagiker haspla ur sig när de saknar argument, och jag kan inte ens rada upp alla källor, för de finns överallt, till och med i närmaste mainstreammedier. Källor på att allt fler kommuner går på knäna på grund av att alla pengar slösas på bidrag åt välfärdmigranter som ser Sverige som sin bankomat. Källor på att kriminella ligor plundrar svenska folket på allt de äger och har, kriminalturismen blomstrar. Källor på att noll kriminella utlänningar utvisats. Källor på att sex imamer som av Säpo uppges vara en risk för rikets säkerhet går omkring som fria män i Sverige, som de uppenbarligen hatar. Källor på att man säger ja till att nya stora moskéer och fundamentalistiska islamska indoktrineringscentra byggs i Sverige, och att de finansieras av utländska muslimska intressen. Källor på att vapen och ammunition stulits ur ”låsta” skåp på regeringskansliet. Källor på att vi har hundratusentals illegala invandrare i Sverige. Att över 5000 pass i månaden ”tappas bort” och ersätts av nya (människosmugglare gnuggar händerna). Källor på att runt 45% av de drygt 870 000 personer som vistas i Sverige med samordningsnummer inte har styrkt sin identitet. I flera år har polisen och Skatteverket slagit larm, men inget händer, inte heller 2019 tog Löfvenregeringen itu med denna humbug. ”Vi har helt tappat kontrollen över vilka som är här”, sa Marit Murphy Handelsberg vid gränspolisen till DN i november. Ja, bland annat har vi ju haft Iraks försvarsminister som och en afghansk regeringspolitiker som levt i Sverige under falsk identitet och livnärt sig på svenska skattebetalares pengar! Kaoset är totalt. Den politiska förlamningen likaså.

Här ännu ett axplock av alla fadäser, misslyckanden och exempel på vanskötsel som Löfvengänget åsamkat Sverige:

Redan för två år sedan varnade Anders Björkenheim, expert på att förebygga bedrägerier, personligen finansminister Magdalena Andersson om det systematiska fusket med tillfälliga personnummer. Myndigheterna känner till det här sedan länge, men har valt att inte agera, sa Anders Björkenheim. Och: Att det så klart är under all kritik. Man kan fråga sig hur mycket det här har kostat samhället… Kriminella utnyttjar den politiska förslappningen, förstås, de skriver sig på falska adresser och skickar svenska pengar till utlandet, också för att finansiera brott. Magdalena Anderssons inkompetens är skriande. Samma Magdalena Andersson som vill höja skatterna för det svenska folket. Hon borde sparkas ut från Rosenbad och aldrig mer få ha något att säga till om i Sverige.

Sen har vi alla de andra tomtarna i verkstan, de andra nickedockorna som mest verkar vurma kriminella och strunta i deras offer. Morgan Johansson, under vars tid våldet exploderat ytterligare, hur det nu kan vara möjligt, nationella bombskyddet åker kors och tvärt över Sverige, de är underbemannade, det mördas, skjuts, misshandlas, rånas, våldtas och sprängs formligen överallt, i Linköping, Helsingborg, Malmö, Stockholm, Göteborg, Örebro, överallt, överallt, dag och natt, Sverige sticker ut i internationell statistik men vad gör Morgan, jo han jagar de legala svenska vapenägarna, jägarna, han och Mikael Damberg talar om antika vapen och magasin, det är så sjukt så jag finner inte ord.

Vad hände med ”vi ska jaga gängen till världens ände?” Gängen skrattar och fortsätter sälja knark och döda sina rivaler. Polisen har abdikerat från sina kärnuppgifter, det såg vi i Kronogården i Trollhättan, där man låter maskerad pöbel diktera villkoren. Det lågaffektiva bemötandet, med pizza, har visat sig lika effektivt som att försöka laga Titanic med tejp. De politiskt tillsatta polischeferna är givetvis de som är ytterst ansvariga för detta  fiasko, de fortsätter tramsa med maktens megafoner, propagandistiskt basunerar de ut den ena lögnen efter den andra, medan folket lider. Alla vet att det som behöver göras är att rensa ghettona på kriminella klaner. Hyra fängelseplatser utomlands, då svenska fängelser och förvar är fulla. Annars kommer detta inbördeskrigsliknande tillstånd i Sverige bara fortsätta…

Alla de samhällsvårdande instanserna är i kris under regeringen Löfven. Brandmän och sjukhuspersonal säger upp sig i protest, de strejkar, för situationen har blivit omöjlig. Akutsjukvården tvingas vårda sönderskjutna gängkriminella, ofta under hot, nu kommer förslag att läkare och sköterskor ska bära skyddsväst…

Och: Man stänger ner effektiva energikällor som kärnkraft. Det är direkt destruktivt för Sverige. Ungefär 40 procent av elen som görs i Sverige kommer från kärnkraft, och cirka hälften av den produceras på Ringhals. På Ringhals är 1313 personer anställda (2019-01-01), det gör kraftverket till en av Hallands största arbetsgivare. Men Ringhals ska avvecklas, av ekonomiska orsaker? Nyårsafton 2019 stängs en av de fyra reaktorer på Ringhals ner. Året därpå ska ytterligare en reaktor avvecklas. Samtidigt behöver Sverige denna el, vi har redan nu problem med elförsörjningen. Vad håller Löfvenregeringen på med?

De offentliga lögnerna om att man minskat migrationen är kanske de värsta. Antalet beviljade uppehållstillstånd är redan uppe i 89.120 under 2019 års nio första månader. Helårseffekten i den takten blir 118.000 för 2019, ett av de högsta någonsin. Av Migrationsverkets statistik för januari-september 2019 framgår att 89.120 uppehållstillstånd redan har beviljats. Det är fler än under de flesta år i Sveriges historia. Och gränserna till Sverige står öppna, trots gränspolisernas rop på hjälp. Till och med Danmark har nu tagit konsekvenserna av Sveriges förslappning och infört gränskontroller mot sin svenska storebror. Det efter att Danmark berikats med ”svenska” kriminella som rest över sundet för att mörda och spränga i bland annat Köpenhamn…

Jag skulle kunna fortsätta och skriva en hel roman över Löfven-regeringens alla fiaskon. Om pensionärer som slängs ut från sina boenden för att ”nyanlända” ska få bostäder. Om småbarn i slöjor, som man tillåter sexualiseras på grund av radikal islam. Om de svenska socialdemokraternas samarbete med islamister, som tillåts infiltrera myndigheter och andra strategiska positioner i samhället, och som utgör ett verkligt hot mot vårt fria, sekulära samhälle. Om att man tillåter framväxt av förortskalifat där klaner styr enligt sharialagar, som Norrby i Borås, som inte längre kan betraktas som en del av Sverige. Om hur man samtidigt säljer ut svenska värderingar, hur man hånar dem som älskar sitt fädernesland och sin flagga. Om de demografiska förändringarna som tillåts pågå, så att svenskarna kan vara en minoritet i sitt eget land inom några korta decennier. Det är lika upprörande som sorgligt att Sverige inte ska få vara svenskt enligt svenskars egna önskemål.

Inför 2020 har jag ett enda önskemål, och det är att fiaskoregeringen Löfven tvingas bort, och att de ansvariga för Sveriges katastrofala tillstånd ställs till svars. Ingen ville ha JÖK, ingen ville ha den okunniga, slappa, maktberusade Sverigefientliga mesallians som pissar oss i huvudet. Nya lagar måste stiftas, myndigheter måste städas på galna vänsterextrema aktivister. Det här vansinnet måste få ett slut och vårt land måste få börja läka och tillfriskna.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min kommande bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Beställ den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok ”Bilden av Verkligheten” finns att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” finns nu i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer