Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Rasismen i Sverige beror främst på massinvandringen – och är faktiskt inte svenskarnas ansvar

av | 7 apr, 2023 | Folkutbytet

Lästid: 4 minuter

TV4 ”avslöjar att SD vill ta bort bidrag till arbetet mot ”rasism och diskriminering” och det blir givetvis ett indignerat ramaskri från det vänsterliberala etablissemanget, där man baserar hela sin människosyn på sedan länge cementerade lögner om att invandrare alltid är offer och svensken alltid en kallhamrad, främlingsfientlig förövare. TV4 ”avslöjande” presenteras som om det vore en stor skandal.Sanningen är den att rasismen började bli ett rejält problem i Sverige först med en okontrollerad massinvandring – där det icke-rasistiska Sverige plötsligt tvingades härbärgera en mängd olika etniska konflikter. Vad man inte heller var beredd på var att många av de utomeuropeiska invandrarna så tydligt skulle visa sinn avsky mot befolkningen i landet som så generöst tagit emot dem – nämligen svenskarna själva. Ska pengar läggas på något så är det på en massiv återvandring för de grupper som avskyr Sverige och som behandlar svenska folket som andra klassens medborgare samtidigt som de kräver särbehandling och hundraprocentig respekt från landet som så generöst tagit emot dem.

TV4 har ”tagit del av interna dokument från Regeringskansliet” som visar att SD även vill lägga ner Institutet för mänskliga rättigheter. Tack! Äntligen kanske lite sunt förnuft kan börja råda i allt detta påhittade flum och trams som myndigheter slösar våra skattepengar på. Sverige är fortfarande ett av världens minst rasistiska länder. Enligt World Population Reviews senaste siffror ligger vi som fjärde minst rasistiska landet i världen. Nere på botten, alltså.

Men bilden vi ständigt serveras av Sverige är att rasismen är ett enormt problem här. Slentrianmässigt lägger man skulden på ”rasismen” på vita människor (etniska svenskar, om du så vill), som om denna nidbild var ett sedan länge erkänt faktum. Och för det mesta får detta också stå oemotsagt, för den som säger emot och slår bakut riskerar själv att stämplas som – rasist…

Därmed blir det ett besvärligt läge, och debatten uteblir. Man fortsätter istället likt en papegoja tjata om hur förfärligt rasistiska svenskarna är. Det i sin tur beror på att rasism är big business och kan generera stora pengar. Kan man visa att svensken är rasist så behövs det enormt mycket ”arbete” mot diskriminering, och forskare kan behöva miljoner och åter miljoner för att forska fram hur denna förfärliga rasism ska kunna åtgärdas! När det visar sig att rasismen kommer från dem man vill betrakta som offer, kullkastas hela detta godhetsknarkande narrativ.

”Vi har inte jättestora problem med diskriminering och rasism i Sverige”, säger Ludvig Aspling, Sverigedemokraternas migrationspolitiske talesperson till TV4. Aspling har både rätt och fel. Om man bara ser till den svenska delen av Sverige så är det oerhört icke-rasistiskt. Men det som skett de senaste decennierna är att politikerna berett vägen för mångkulturalism, att man bjudit in många olika grupper som inte gör någon hemlighet av att de avskyr varandra, och de skäms inte heller för sin rasism och etniska exkludering. Med dessa ”osvenska” värderingar kom också rasismen. En rasism vi tidigare inte sett maken till i Sverige. Samtidigt är det ett importerat problem som inte är Sveriges ansvar.

Sverige är snarare oerhört välvilligt inställt till människor från andra länder. Svensken är artig och hjälpsam, och oerhört tolerant mot invandrare, vilket är en respektfull och civiliserad hällning. Tyvärr är det långtifrån alltid svensken får samma bemötande tillbaka. Tvärtom.

Det som idag är ett verkligt problem i Sverige och som bör tas mycket mer seriöst är attackerna mot svenska folket. De senaste decennierna har dessvärre diskrimineringen och rasismen mot svenskarna ökat lavinartat, något som i dag fortfarande inte rubriceras som ett brott eftersom man anser att svenskarna är majoritetsbefolkning. Det är en märklig logisk kullerbytta i mina ögon – att bara för att svenskarna är fler kan de inte utsättas för hatbrott? Hur blir det då i städer som till exempel Malmö, där svenskarna redan är på väg att bli minoritet? Kommer lagarna att ändras vartefter? I vissa delar av landets kommuner är svenskarna redan i minoritet. Kan de då fortfarande inte utsättas för rasism? Svaren på dessa frågor ges sällan, därför att invandrares rasism mot svenskar är en ytters obekväm fråga.

Politiker och politiskt korrekta opinionsbildare ryggar för problematiken, därför att den slår sönder deras narrativ av invandraren som ett hjälplöst offer, alltid tacksam och mjukt vänlig och i ständigt underläge mot svenska myndigheter och stat.

Man vill upprätthålla bilden av att människor som kommer till Sverige aldrig vill svenskarna något ont, för annars finns risk att sanningen tränger fram, nämligen att man naivt bjudit in tusentals individer som inte vill oss väl och var står vi då? Ja, det kan man fundera på med tanke på att våra politiker låter potentiella terrorister vandra fritt omkring på gatorna. Svenskar trängs undan, svenskar hånas, svenska barn rånas och förnedras, svenska kvinnor kallas horor. Allt detta hänger ihop.

Gör om, gör rätt. Lägg ner tramsiga institutioner och myndigheter där man pysslar med låtsasproblem. Sätt in åtgärder där de behövs. Och framför allt, stå upp för det egna folket, för svenskars rätt att vara trygga i sitt eget land.

*****

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer