Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Rapporteringen om Coronaviruset samt om Erdogans migrantkrigsföring visar att etablissemangets medier ljuger värre än någonsin

av | 4 mar, 2020 | Maktmissbruk

Lästid: 4 minuter

Den som förlitar sig på vad som sägs om Coronaviruset och den invasion av främst vuxna män från Erdogans Turkiet mot Europas gränser i etablissemangets medier samt i public service får milt sagt sägas vara vilseledd. Den senaste veckans rapportering har med stor tydlighet visat att de regimtrogna medierna inte är att lita på. Angående Coronaviruset har man tagit in experter som förminskar allvaret med viruset och vars uppgift främst verkar vara att invagga folket i slött lugn. Vad gäller invasionen som Erdogan nu iscensatt tycks public services främsta uppgift vara att påverka svenska folket att vara fortsatt positivt inställda till att ta emot stort antal muslimska manliga migranter till Sverige. Medvetet väljer man att illustrera ”flyktingströmmarna” med det fåtal barn och kvinnor man hittat, trots att utländska medier mestadels visar vuxna män som i en del fall dessutom skriker ”Allahu Akbar”. Klipp på sociala medier visar också att man försöker fabricera scener som visar ”flyktingarnas” utsatthet – allt för att påverka opinionen, i flera fall genom rent skådespel.

De regimtrogna medierna som Dagens Nyheter, Expressen, Aftonbladet och andra vänsterliberala publikationer samt förstås Sveriges Television samt Sveriges Radio propagerar för att Sverige ska reprisera 2015, trots att vårt samhälle långtifrån hämtat sig från sviterna av massinvandringen som skedde då. Vems intressen går man, när man hävdar att de tusentals männen som nu försöker ta sig in i Grekland flyr från krig? Turkiet är mig veterligen inte i krig.

Att SVT medvetet ljuger blev också klart då tidningen Samhällsnytt avslöjat bluffen med hur man rapporterar om de ”svenskar” som sägs vara ”fast” i Iran på grund av Coronaviruset. Enligt SVT är det en ”svensk” familj som vill ha hjälp ”hem” till Sverige – men Samhällsnytt avslöjar att familjen de facto bor i Iran och har inte varit skriven i Sverige på flera år. Varför ska dessa personer hjälpas till Sverige? Precis på samma sätt undrar jag varför journalister inte ifrågasätter alla de ”svenskar” som säger sig ha ”flytt” från Iran men som flitigt åker dit på semester titt som tätt och som nu därmed är strandade där. Att omfattande bedrägerier med svenska bidrag pågår är välkänt. Ändå gör etablissemangets journalister inte sitt jobb utan står bara som dumma fån och avstår från att ställa relevanta frågor om vad som egentligen pågår. Till dem som kallar sig flyktingar ska man ställa frågan: Om du flytt från ett land och hävdar att det är lovsfarligt för dig att bo där, hur kommer det sig då att det är riskfritt för dig att åka dit på semester?

Varför ställer aldrig svenska journalister den frågan?

Ja, jag anklagar er, propagandamedier, för att ni utsätter människor för fara genom felaktig och falsk rapportering om såväl Corona som om de flyktingströmmar som är en invasion av Europa. Medier har stor makt och mänga är fortfarande aningslösa och förstår inte de etablerade mediernas falskhet och samarbete med korrupta politiker. De tablerade medierna genomsyras i dagsläget av lögner och det är också anledning till att allt fler förlorar förtroendet för dem. Det är en farlig utveckling eftersom de stora medierna traditionellt varit tillförlitliga kanaler för att information ska nå ut till folk i större omfattning. Tänk dig själv att dessa kanaler styrs av genomfalska propagandister som fullkomligt struntar i folkets bästa. Det är en mardröm. Vi är redan där, med kämpande alternativa medier som försöker rapportera om vad som egentligen sker bakom de tillrättalagda officiella kulisserna.

Den senaste tidens rapportering visar klart och tydligt: Vi kan inte lita på etablissemangets medier alls.

Det är ditt eget ansvar att söka information om samhällsutvecklingen. Om Corona. Om tillståndet i Europa. Om allt som sker. Det är ditt eget ansvar att besluta hur du ska leva ditt liv. Visst är det mer kravfyllt än att lägga ditt öde i statens händer. Men det är dessvärre det enda sättet numera. Om du inte vill vara ett blint boskap i händerna på människor som verkligen inte vill dig väl. Människor som gladeligen offrar dig och dina barn, så länge det passar deras agenda.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer