Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

PRIDE: HBTQ+ borde främst protestera mot en islamisering av Sverige

av | 1 aug, 2023 | Islamisering av Sverige

Lästid: 3 minuter

På sociala medier ser jag dem som kallar sig feminister och HBTQ-aktivister uttala sig om hur förfärligt det är med partier som SD, de tycker att Richard Jomshof ska sparkas ut och de gråter om ”hets mot muslimer”. Än en gång förundras jag över den djupa naivitet och okunskap dessa aktivister manifesterar. Har de ingen kunskap om vad islam har för syn på homosexuella och kvinnors rättigheter? Inser de inte att en islamisering av Sverige i första hand kommer slå stenhårt mot HBTQ+ personer, kvinnor och oliktänkande och att den frihet och jämställdhet de idag åtnjuter i västvärlden mycket snabbt kan tas ifrån dem om vårt samhälle går islam till mötes om att inget ska få kränka dem? Prideparaden borde därför främst vara en manifestation för fortsatt frihet för HBTQ-folket – och mot en islamisering av Sverige. Annars kan Pride snart vara förbjudet – då dess blotta existens kränker islam.

Som kvinna är jag orolig när jag ser hur farligt yttrandefriheten lever i Sverige idag. Jag vet att en del kloka och vakna HBTQ+personer känner som jag, inte minst de som är medvetna om hur HBTQ+-personer förföljs kanske främst i muslimska länder. Jag har blivit kontaktad av flera HBTQ+personer som berättar att de känner sig otrygga, främst då de attackeras för sin livsstil och utseende av invandrargäng. Samkönade gaypar som får glåpord och hot och som blir utsatta för hatbrott. Muslimer i Sverige tar sig allt större friheter och tycker sig ha rätt att tala om för svenska folket hur de ska leva. Helt utan respekt för de värderingar och den demokrati som råder. De här individerna säger att de anser att sharia står över svensk lag och att de därför har rätt att kasta sten på poliser och begå brott då deras ”heliga” böcker förstörs. De anser sig ha rätt att begå brott när deras känslor kränks. (Info: I Sverige har vi inga heliga böcker.)

De flesta länder med muslimsk majoritet och Organisationen för islamiskt samarbete (OIC) – som nu regeringen Kristersson med utrikesminister Billström i spetsen fjäskar för – är inte särskilt intresserade av bögars, flators och transpersoners rättigheter. Tvärtom. Länder som Jemen och Saudiarabien samt Pakistan förföljer HBTQ+personer och livet där ör allt annat än tryggt för dessa.
Prideparaden borde därför användas främst som en manifestation för att markera mot en fortsatt islamisering av Sverige.

I takt med att islam brer ut sig i Sverige kommer HBTQ+personers, kvinnors och religiösa gruppers friheter beskäras. De som anser att SD begår övertramp då de tar bort den regnbågsfärgade flaggan från kommunhus och kritiserar transor som läser sagor för barn har ingen aning om vad som väntar ifall fler eftergifter görs åt islam i Sverige. Islam kräver underkastelse och tål inte demokrati och yttrandefrihet. Dess svarta fana går i direkt opposition mot Prideflaggans regnbågsfärger, som islamister också gärna bränner jämte till exempel den svenska. Därför borde Pridefolket främst kräva stopp för fortsatt islamisering av Sverige istället för att hålla på med tomma floskler om sin ”kamp” angående sånt som för länge sedan är accepterat och normalt i Sverige. Annars kan Pride snart vara förbjudet – då dess blotta existens kränker islam.

*******

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer