Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Pratet om ”svenska zoner” är befängt – det är där hela etablissemanget och alla politiker redan bor

av | 14 okt, 2021 | Integration

Lästid: 5 minuter

Sverige är ett märkligt land. Jag noterar att det som just nu anses vara ett uttryck för ”vit makt” är att allt fler börjat prata om ”svenska zoner”. Det vill säga områden som fortfarande är lugna och där man inte riskerar att bli skjuten, rånad, våldtagen eller på annat sätt illa åtgången när man går på en simpel promenad, oavsett tid på dygnet. Ja, jag är medveten om att dessa områden krymper och att det snart inte finns en enda by som inte drabbats av kulturell belastning, det vill säga individer som anser att Sverige ska anpassa sig efter deras religiösa särkrav och som missbrukar ordet ”rasist” så snart de inte blir behandlade med silkesvantar (eller får fördelar utifrån just hudfärg och etnicitet). Det märkligaste är att de som ondgör sig mest över ”svenska zoner” är de som absolut inte bor i Sveriges utländska zoner. Det vill säga den välbärgade medelklassvänstern, politiker, mediemänniskor och andra av samhällets priviligierade. Vad är ens ”vit makt”? Är det själva regeringen, hudfärgshomogen till 99%?

Låt oss analysera ”svenska zoner” närmare. Begreppet skapades för några år sedan när antalet ”utsatta områden” blev allt fler, områden som i folkmun ibland kallas för shariaghetton och från vilka alla som kan flyr, integrerade utlänningar såväl som pursvenskar. Man är less på vandalisering och otrygghet, på ungdomsgäng bestående av adidasriddare, kvinnor i heltäckande klädsel. Man känner sig inte hemma i dessa numera utländska delar av Sverige där butikernas namn står på till exempel arabiska och där man knappt längre ser en svensk. Om utlänningar vill bo tillsammans, varför skulle då inte svenskar vilja det? Varför skulle det vara så kontroversiellt att svenskar vill känna sig hemma i sitt eget land?

 

Därför ser vi nu en utveckling där de som kan, flyr från shariakaos och mellanösternfiering av Sverige. De flyr till tryggare områden. Till landsbygden (trots skenande bensin- och dieselpriser). Även utomlands. Allt fler personer diskuterar allt mer öppet vart man ska ta vägen, vart man kan emigrera, när konflikterna blir alltför brutala och otryggheten drabbar likt en svart tsunami av våld. Kvinnor, barn, gamla och djur är villebråd. Du kan bli nerhuggen vid bankomaten. Skjuten i huvudet när du äter pizza. Mördad i ditt eget hem när du går upp för att dricka ett glas vatten på natten. Senaste offren som kan ha skjutits ”av misstag” är en 40-årig man och en 16-årig kille i Farsta. Senaste gruppvåldtäkten drabbade en 20-årig kvinna i Mariestad. Fyra män släpade ut henne i ett skogsområde och våldförde sig på henne, skadade henne med vasst föremål enligt vad som framkommit i medierna. Igår gjorde det muslimska partiet Nyans partiledare ett utspel där han indignerat uttrycker hur muslimer känner sig kränkta av Lars Vilks konstverk Nimis och att man därför anser att det bör brännas ner. Malmö stad spärrades av med kanske de mest rigorösa säkerhetsåtgärder bara för att en konferens om Förintelsen skulle äga rum. Poliser från hela Sverige kommenderades till platsen.

Det svenska Sverige krymper. Har svenskarna inte längre rätt att vilja vara svenskar i sitt eget land? Vänstwerextrema tidskrifter, som Expo, finansierade av socialdemokraternas regering som ger dem bidrag för att de ska smutskasta socialdemokratins fiender, låtsas som om de demografiska förändringarna är en myt. Att det inte pågår något folkutbyte. Men det gör det. och svenskarna vill inte bo granne med en moské där böneutrop ekar, de vill inte bli kallade svennehora och se sina barn komma hem sönderslagna, rånade, pissade i munnen. Svenskar vill inte kallas grisar och orena, de vill inte att deras döttrar ska kallas hora av unga män vars mammor aldrig får lämna hemmet eftersom de måste leva som slavar åt familjerna i en feministisk, humanistisk stormakt. Svenskarna vill inte behöva anpassa sig till könsstympning, halalslaktade djur, skilda badtider och risken att förolämpa någons profet om de öppnar munnen för att ifrågasätta varför vissa saker inte får kritiseras.

Svenska zoner är en logisk utveckling av migrationsfiaskot som genom huvudlösa politiska beslut förändrat Sverige i grunden. Det är en självbevarelsedrift att vilja skydda den krympande delen av Sverige som fortfarande liknar det land vi hade för bara några decennier sedan. Faktum är ju att 99,99% av alla politiker bor där, liksom opinionsbildare, mediemänniskor, för att inte tala om de politiskt korrekta kändisar som älskar att signalera sin godhet genom att kräva att alla andra ska älska mångkulturen medan de själva slipper den. Låt inte hycklarna förvanska debatten. Ta den istället. Peka på verkligheten, på den destruktiva utveckling som Sverige genomgår på grund av en regering som hatar sitt eget folk. Svenska zoner handlar om överlevnad.

Om att Sverige alls ska vara kvar i en alltför nära framtid.
*******

*******

Eftersom jag såg det komma har jag en sprillans ny bok. Med Löfven och hans anhang på väg till soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet! Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer