Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Politisk inkompetens: Annie Lööfs okunskap skrämmer

av | 29 okt, 2018 | Politik

Lästid: 4 minuter

Få har nog missat Annie Lööfs uppvisning i Skavlan i fredags. De värsta grodorna har klippts bort och raderats från SVT men kvar syns bilden av en känslostyrd och faktaförnekande ung kvinna med tillgång till omfattande politisk makt i Sverige, trots att hon endast är ledare för ett 8%-igt parti. Men Lööf tindrar stjärnögt och segervisst ändå. Hon strör politiskt korrekta floskler om invandring och EU omkring sig, viftar med händerna, ler brett och är tack vare sin framtoning en favorit för unga kvinnliga influencers, samtidigt som hon även är mediernas älskling som ständigt lyfts fram. Men skrapar man lite på Lööfs välpolerade yta växer en fram fakta som oroar. Lööfs politiska strategi är att gestalta sig själv som den naturliga ledaren samtidigt som hon skamlöst håller dörren öppen för de partier och ideologier som gagnar hennes syften och mål. Allt oftare ställs därför frågan huruvida Annie Lööf (C) är en av Sveriges farligaste politiker.

År 2013 presenterade Annie Lööf en idé eller kanske snarare ett slags program: Sverige skulle öppna sig för världen. Fria gränser. Fri invandring. 30 miljoner invandrare var inga problem. Ingen skulle få bestämma över någon, Lööf var för månggifte för dem som önskade. Det uttalandet tvingades hon senare backa från men spelar det egentligen någon roll? Det dunkelt sagda är det dunkelt tänkta. Lööf använder språket som en rökridå som försvårar kritik och döljer allvarliga tankegångar.
Annie Lööfs politiska strategi har länge varit att gestalta sig själv som den naturliga ledaren samtidigt som hon skamlöst håller dörren öppen för de partier som gagnar hennes syften och mål. Lööf hade inga problem med den ökända decemberöverenskommelsen som allt fler uppfattar som ett diktatoriskt övergrepp. Lööf hade inga problem med att släppa igenom ett lagförslag som gav 9 000 afghaner amnesti (en siffra som i dagsläget kryper uppåt 11.000…). Detta trots massiv kritik från bland annat lagråd och svenska folket. Det viktiga var att hennes uppfattning om moral skulle äga företräde framför svensk lag. De stackars ”barnen” måste få stanna. Vi måste tänka på vår medmänsklighet och humanitet. Återigen, varför envisas hon med att använda en dunkel retorik? Det är nästan så att man misstänker att syftet med att använda sådana ord är att skapa känslomässig förvirring.
Amnestin för de 9 000 afghanerna destabiliserar vårt samhälle ytterligare  – viket invandringen i och för sig sedan länge redan gjort. Betänk detta. Det första som händer med ett samhälle med ett överskott av män är att våldsbrotten ökar, liksom brott riktade mot kvinnor. Det senare har de allra  flesta förstått redan har skett. Dessa män är också marginaliserade individer inte bara därför att de är utan partner och utan ett fungerande familjeliv, utan också därför att de är invandrade män. De söker sig därför till varandra och bildar grupper. Grupper som är beredda att ta avsevärt större risker än vad skulle de ha gjort var och en för sig. Kriminella gäng och/eller gängbildning blir en naturlig följd. Abnorma antal av unga män är alltså ett reellt problem. Expressens granskning visade att av de 9 000 ”barnen” hade 78 procent sannolikt ljugit om sin ålder, att 99,4 procent är män, att noll procent haft giltiga id-handlingar och att kortare handläggningstider sannolikt inte hade ökat deras chanser att få asyl. Trots detta ska de ges plats i Sverige. Varför då? För att lära sig svenska? Pyttsan! Det är så absurt att inte ens Lööf kan förklara det. Återigen blir det dunkelt sagda en dunkel sanning.
Den okunskap Annie Lööf uppvisar skrämmer. Att Lööf låter förslaget gå igenom är ur det perspektivet farligt men naturligtvis helt i linje med de globalistiska tankegångarna. Det vill säga en förskjutning av makten från nationell nivå till över- och mellanstatliga organ som syftar till att de olika nationella ekonomierna kontinuerligt tvinnas samman. Mer makt åt politikerna och ingen makt åt folket.
Annie Lööfs använder sig också utan förbehåll av rödgröna aktivister som surrat sig fast vid massinvandringsmasten, varför gör hon det? Därför att de gått i bräschen för senare års fullständigt förödande identitetspolitik, vilken hör samman med de globala tankegångarna. Det är egentligen inte alls svårt att förstå.  Programidéen om att öppna upp för hela världen. Fria gränser. Fri invandring. Månggifte för dem som önskar har aldrig lämnat henne. Och vilka är det identitetspolitiken riktat sig mot? Kalle, Erik eller Olle?
Elitorganisationen Trilaterala Kommissionen som Annie Lööf talar tyst om då? Denna leende partiledare som vurmar för öppna gränser, ”human” flyktingpolitik, fri invandring, månggifte för dem som vill, tar hjälp av rödgröna aktivister och #grupper vill inte prata om detta. Varför? Därför att då kommer det dunkelt tänkta avslöjas. Trilaterala kommissionen är en global elitorganisation där medlemmarna ska träffas i en informell miljö utan insyn. Det är viktigt eftersom man bakom kulisserna vill påverka och styra de beslut regeringar ska fatta – som exempelvis 9 000 afghaner. Långt från de värden vår demokrati står upp för. Långt från de demokratiska institutioner vi byggt upp. Syftet är inte att värna dessa värden eller institutioner – tvärtom. Det handlar om globala kapitalistiska intressen. Varför valdes då just Annie Lööf? Av vissa ses hon som tänkbar statsminister. För oss är det uppenbart att makten stigit henne över huvudet och att hon ser sitt idéprogram som viktigt att förverkliga. Det gör henne till inget annat än en globalistisk marionettdocka på steroider.
JAN-OVE MALMIS
MADELEINE LILJA RÖNNQVIST
Jan-Ove Malmis är fristående skribent och Madeleine Lilja Rönnqvist är debattör, skribent och initiativtagare för webbsidan ProjektSanning
(FOTO: SVT PLAY)
********

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min senaste bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund.

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer