Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Politikernas fördömanden är rena hånet – eftersom de tillåter fortsatt Sverigefientlig och dödlig migrationspolitik

av | 4 mar, 2021 | Migrationspolitik

Lästid: 8 minuter

Det många av oss varnat för hände igår i Vetlanda. Ännu en ung våldsam man som kommit till Sverige för att här genast begå narkotikarelaterad brottslighet gick igår eftermiddag bärsärkargång i den lilla staden. Med ”tillhygge” (kniv enligt vissa, yxa enligt utländsk media) skadade han sju slumpvis utvalda personer, varav tre vårdas med livshotande skador. Polisen beskriver det som ”misstänkt terrorbrott” och enligt obekräftade uppgifter har dådet hyllats på islamistiska konton i sociala medier där man skrivit ”Allahu Akbar” för att visa sitt stöd till den aggressive muslimen. Landets ledande politiker med Stefan Löfven och Annie Lööf i spetsen var genast framme på sociala medier där de med högt tonläge fördömde och beklagade. Helt skamlöst, utan att utan något som helst konsekvenstänk – att det som sker i Vetlanda och runtom på snart sagt varje ort i Sverige där antalet utomeuropeiska (muslimska) migranter är högt, drabbas av sönderslagen trygghet. De är bara en googling bort, alla dessa knivrelaterade dåd som drabbat Sverige de senaste åren. Jag har gjort en kort sammanställning av de mest kända fallen av grovt och dödligt våld som Stefan Löfvens, Annie Lööfs, tidigare Fredrik Reinfeldts och de andra sjuklövernpolitikernas ansvarslösa och destruktiva migrationspolitik orsakat Sverige och svenskarna. Det är en blodig historik. Det är ingenting annat än kulturell belastning. Och listan börjar bli besvärande lång för regeringen Löfven. Då ska vi inte tala om den nya studien som visar att våldtäkter till största delen begås av invandrare. Siffrorna bekräftar tidigare fakta, men sträcker sig bara fram till 2015.

Jag kommer ihåg dem allihop, offren för de svenska politikernas demografiska experiment med Sverige. Hur ska man kunna glömma? Några av offrens anhöriga har jag haft personlig kontakt med. Som Ebba Åkerlunds pappa Stefan, till exempel. Hans dotter fick bara bli 12 år gammal, på grund av den lama, slappa, ansvarslösa migrationspolitik som regeringen för. Terrorlagar är tandlösa. Utvisningar kan inte verkställas. Förvaren är överfulla. Kriminella släpps fria. IS-terrorister får gräddfil in i Sverige. Den som en gång sett in i ögonen på en far vars dotter mördats i ett besinningslöst terrordåd, glömmer det aldrig. Landet Sverige är Ebbas förälder. Landet Sverige är Ebba. Terrormord på en liten flicka är ett traumatiserande sår i en nation som under lång tid betraktat sig som trygg och säker. Numera är den bilden av vårt tidigare välskötta landet slaget i spillror av politiker som Stefan Löfven, Morgan Johansson och Mikael Damberg.

Det är inget annat än äckligt att nu se politikernas ”kondoleanser” och fördömanden på sociala medier. Vår egen statsminister har stängt av kommentarerna på sin lama tweet om dådet i Vetlanda.

De kvinnliga politiker som stått som arkitekter bakom bland annat den destruktiva ”gymnasieamnestin” tävlar nu med varandra om att ”tänka på offren”. Hycklande Annie Lööf som kan tänka sig ytterligare 30 miljoner migranter översvämma Sverige. Märta Stenevi, Miljöpartiets nya språkrör, har visst inga problem med att Sverige fräts sönder av rädsla för ny terror, hat och våld.

Politiker som Gulan Avci, liberal, ondgör sig över begreppet ”kulturell belastning” – men vad ska man annars kalla de destruktiva individer som slaktar sitt eget värdfolk, som generöst och tillitsfullt öppnat sina hjärtan för att ta emot dem?Hennes partikollega Helen Odenljung menar på fullt allvar att det är ”rasismen” som förstört Sverige. Underförstått: de svenskar som månar om sitt eget land.

Och nu är Centerpartiet i farten och går till attack mot dem som kritiserar Annie Lööf. Det forna bondepartiets företrädare tycker att det är oskönt att människor reagerar på att folk far illa som en konsekvens av Lööfs migrationspolitik:

https://samnytt.se/centerpartiet-i-attack-mot-folket-efter-misstankta-terrorn/

Det är en sorglig läsning, politikernas falskhet. Men ännu värre och sorgligare är den googling jag gör när jag sammanställer listan över de mest kända fallen där migrationspolitiken skördat svenska dödsoffer. Det är helt vanliga människor som attackerats, rånats, våldtagits, mördats. Människor som borde varit trygga i sitt eget land men som offrats av den skeva, världsfrånvända och fullkomligt bisarra massinvandringspolitiken som förts först av moderaterna under Reinfeldt och sedan 2014 av sjuklöverns allianspolitik där Miljöpartiet fått ha en viktig roll. På 20 år har Sverige tagit emot ett oproportionerligt antal invandrare från främst utomeuropeiska länder. Muslimer, till stor del. Det Sverige som varit är på många håll förändrat till oigenkännlighet, med moskéer och beslöjade kvinnor och barn. 40 kriminella klaner har fått härja mer eller mindre utan samhällets motstånd. Våldsmonopolet hos den svenska polisen är kraftigt försvagat. Antalet ghetton ökar, liksom det dödliga gängvåldet. Och våldtäktsepidemin ser inte ut att bedarra.

Här några kända offer för politikernas mångkulturella experiment (de är inte i kronologisk ordning men de flesta har skett efter 2015, med undantaget för våldtäktsmordet på Elin Krantz som jag inleder med):

* 27-åriga Elin Krantz i Göteborg vars liv tog slut i september 2010 när 23-årige Ephrem Tadele Yohannes från Etiopien brutalt slog ihjäl henne efter att först ha överfallit och våldtagit henne. Jag citerar Julia Cesars blogg: ”Hon var en typisk svensk kvinna som levde i en falsk känsla av trygghet för att hon genom desinformation i massmedia indoktrinerats att gilla mångkulturen och intalats att alla människor är lika. Elin Krantz litade på att politikerna tar ansvar för landet och sin befolkning och att kvinnor kan röra sig tryggt utomhus, även nattetid och även om man är berusad. Hon visste inte att hon ingick i det mångkulturella samhällsexperimentets mest utsatta högriskgrupp, de kvinnor som inte har förstått att svenska politiker gärna offrar deras liv till förmån för ett högre mål; massinvandring och ett mångkulturellt samhälle.”

Ett mord som förändrade Sverige

* 22-åriga Alexandra Mezher som precis börjat arbeta på ett asylboende för ’ensamkommande flyktingbarn’ i Mölndal och som inte blev äldre än så, eftersom hon 2016 knivmördades av Youssaf Khaliif Nuur från Somalia.

http://annhelenarudberg2.blogspot.com/2016/01/har-ar-misstankte-mordaren-av-alexandra.html

* Carola, 55 år och hennes son Emil, 27, mördades brutalt på IKEA i Västerås, 2015. Mördaren var den då 36-årigen illegale invandraren Abraham Ukbagabir från Eritrea, som var missnöjd med hur Sverige hanterade honom och därför ville hämnas.

https://samnytt.se/tre-ar-sedan-carola-och-emil-knivmordades-pa-ikea-i-vasteras/

 

* Ebba Åkerlund och 4 andra terroroffer samt 15 skadade, på Drottninggatan i Stockholm i april 2017…

https://samnytt.se/ebba-akerlunds-pappa-overvager-stamma-staten-for-sin-dotters-dod/

* Polismannen Ted Eriksson som knivhöggs i nacken i augusti 2017 på Medborgarplatsen i Stockholm

I augusti 2017 knivhöggs polismannen Ted Eriksson i nacken på Medborgarplatsen i Stockholm. Han fick allvarliga skador, men inte livshotande. En afgansk man, Muhammad Hussaini, ålder oklar, erkände gärningen. Kniven i nacken förstörde en kota och punkterade ryggmärgen. Flera år efter attacken lever polisen Ted Eriksson fortfarande med smärtan. ”Jag kan aldrig släppa det fullt ut. Jag blir påmind varje dag,” säger han.

https://www.friatider.se/afghanen-som-knivh-gg-ted-eriksson-d-ms-inte-som-ldre-ven-om-han-r-det

 

* Helga, 89 år, Norsjö – mördad av 21-årige afghanen Amir Hussein Amiri i ett soprum de 14 oktober 2017.

”89-åriga Helga hittades död i ett soprum i närheten av hennes bostad i Norsjö. Efter obduktionen kunde man konstatera att hon dog av förblödning efter att ett vasst föremål punkterat båda hennes lungor samt den stora kroppspulsådern. Den samlade skadebilden talade för att hon hade blivit mördad. Åklagaren har yrkat på att det är en 21-årig afghan, Amir Hussein Amiri, som begick mordet och vittnesmål från flera personer gör gällande att han var på ungefär samma plats som Helga vid samma tid. Orsaken till att han dödade henne ska vara att han hade dåligt med pengar – närmare bestämt 12 kronor och 49 öre på kontot. Dessutom hade han skulder hos Kronofogden på omkring 15 000 kronor.”

 

Afghan får straffrabatt efter mordet på 89-åriga Helga

 

 

* Amanda Johansson, 22, knivmördad av 26-årig syriansk ”flykting”, hennes syster Zandra Johansson skadades svårt. Hände också i Vetlanda – i februari 2018.

Zandras syster Amanda mördades bestialiskt i februari: ”Samhället sviker mig som är kvar”

* Ingrid Guldbrandsson, 69, var känd som asylaktivist som var djupt engagerad i just ensamkommande afghanska unga män. När hon mördades av en av sina skyddslingar, Ahmad, 20, var det många som spekulerade om deras relation. Nu har det framkommit att de hade en sexuell relation – och att det var skammen och rädslan över att utnyttjas av den 50 år äldre kvinnan som fick afghanen att mörda henne den 27:e juni 2019. Likväl är Ingrid ett offer.

https://www.nyatider.nu/afghansk-mordare-i-forhallande-med-asylaktivist/

* Gert-Inge Bertinsson, 70 år, rånmördad i Markaryd i juli 2019 av ukrainska män.

https://samnytt.se/oleksandr-och-yaroslav-doms-till-livstids-fangelse-for-mordet-pa-70-arige-gert-inge/

 

 

 

 

 

* Kjäll Gustafsson, 57, höggs ihjäl när han försökte stoppa ett pågående rån mot en restaurang i Gislaved den 14 december 2019.

https://samnytt.se/23-arig-man-haktad-for-knivmordet-pa-kjall-gustafsson/

 

* Tommie Lindh, 19 år – knivmördades kallblodigt den 10 maj 2020 av sudanesen Abubaker Mohamad Awad, 23. Abubaker Mohamad Awad knivhögg Tommie i bröstet och nacken under en efterfest i Härnösand i maj 20. Därefter våldtog han en kvinna under knivhot. Hösten 2020 dömdes Awad till livstids fängelse för mordet. Det finns bilder där Awad glatt poserar framför kameran, leende gör han ett segertecken efter att ha stulit en ung mans liv.

 

Tommie Lindh är politisk martyr i ett havererat Sverige, härjat av förljugen media och vänsterpolitiserat rättsväsende

 

Förundersökningen visar att åklagaren ljög om Tommie Lindh

 

* Anna-Lena Lernhede 56, Kungälv, knivmördades den 10 maj 2020 av en ung man med oklar ålder – för en gammal mobiltelefon som gärningsmannen aldrig fick med sig…

Efter mordet i Kungälv – nu JO-anmäls kommunen: ”Varför får han permission?”

* Tonårspojkarna som tortyrrånades på Solna kyrkogård i augusti 2020:

https://samnytt.se/har-ar-tortyr-och-valdtaktsranarna-fran-solna-kyrkogard-kan-inte-utvisas/

 

Listan avslutas med misstänkt terrordåd i Vetlanda 3 mars 2021. Mörkertalet är dock stort. Bara under gårdagen sköts en man ihjäl på ett ”boende” i Göteborg. Nyheter som dessa får knappt utrymme i medierna längre. De är helt enkelt för många. Dessa mord och våld har blivit vår vardag. Ändå fortsätter regeringen på inslagen väg med destruktiv migrationspolitik. Och svenska folket sväljer. Tiger. Knyter handen i fickan. Hur länge till?

 

 


*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer