Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Politikerna har gjort Sverige till en sadomasochistisk cirkus – där vi skattebetalare betalar för att bli pissade på

av | 17 feb, 2020 | Det nya Sverige

Lästid: 4 minuter

Idag har Tryggare Sverige ett seminarium om våld mot affärsidkare där man presenterar siffror om ökningen av anmälda utpressningsbrott. 2018 anmäldes 15.600 utpressningsbrott mot affärsidkare/näringslivet. Jämför detta med 2500 anmälda utpressningsbrott år 2010. På åtta år har alltså utpressningsbrotten ökat lavinartat. Siffrorna är ett bottenlöst mörker, samtidigt som polisbristen är skriande och förvar, häktena och fängelserna är fulla. Samtidigt ökar rån mot barn, gamla, och våldtäkterna ska vi inte ens prata om.

Det är rent ut sagt bedrövligt hur lamt det svenska samhällets makthavare bemöter det bokstavliga krig mot det svenska folket som utspelar sig framför våra ögon. Inte bara de kriminella rent ut sagt pissar hela svenska folket i munnen – det värsta är att även våra politiker gör det. Det är skam att det ska tillsättas ”utredningar” och att det käbblas om ”socioekonomiska faktorer” när alla vet att det handlar om kraftmätning och revirkrigande om ett land som vänligt och generöst tagit emot hundratusentals individer som inte har något annat än hat och förakt att ge tillbaka. För nej, det har inte alltid varit så här. Och nej, det är inte de skötsamma invandrarna, de assimilerade och integrerade, de som betalar skatt och försöker hänga med i traditionerna, som är problemet. Problemet är alla de som anser att Sverige ska servera dem specialkost, skilja kvinnor och män åt på grund av nån mossig profet och acceptera att man gifter bort barn, stympar flickors underliv och anser sig ha rätt att förfölja HBTQ-personer och religiösa minoriteter.

Att några skitungar pissar sina offer i munnen är grovt nog. Men som det är nu pissar hela detta kriminella utländska klientel Sverige i munnen genom att grovt utnyttja välfärdssystemet och skratta hela vägen till banken när de tvingar den förslavade svenska skatteboskapen på knä. För de slår sönder samhället på så många olika sätt. Genom att våldta. genom att förnedra. Genom att diskriminera flickor och kvinnor. Genom att plåga djur. Genom att bli kränkta och hota med tortyr och död när någon säger ifrån.

1990 anmäldes 500 utpressningsbrott mot näringsidkare.

2000 var siffran 700.

2010: 2500

2018: 15.600 utpressningsbrott!!

(Fakta från Tryggare Sverige/SVT den 17 februari 2020: 13:00 – 15:00  Går vi mot en framtid utan lokalt näringsliv? DIREKT
Om hur näringslivet påverkas av brottslighet och otrygghet och vilka konsekvenser det får för människors vardag. Med Salam Kurda, Husby företagarförening, Andreas Bylger, ICA Nära Sätra, Pär Bygdeson, vd Livsmedelshandlarna, Marie Wallin, fd åklagare, m fl. Arrangör: stiftelsen Tryggare Sverige.)

Den maktmissbrukande politiska eliten har gjort vårt land till en sadomasochistisk cirkus där vi skattebetalare betalar missanpassade utlänningar för att pissa på oss. Och Stefan Löfven och hans inkompetenta kollegor låter detta pågå. Åter igen – när får svensken nog?

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer