Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Politiker som högljutt försvarar islam borde flytta till shariaghetton de själva skapat

av | 11 mar, 2021 | Islamisering av Sverige

Lästid: 6 minuter

En ny hätsk debatt om islam och mångkulturell berikning utspelar sig just nu framför våra ögon. Etablissemangets godhetsposörer tävlar i att fördöma sverigedemokraten Richard Jomshofs uttalande om att islam är en avskyvärd religion – utan att samtidigt kunna säga varför islam är bra för Sverige. Det mest anmärkningsvärda är att de politiker som högljutt försvarar islam bor alla på behörigt avstånd från de shariaghetton, som vi de senaste decennierna sett växa fram som en konsekvens av deras destruktiva massmigrationspolitik. Jag anser att de politiker som nu försvarar islam borde lämna sina trygga svenska zoner och flytta till de shariaområden de säger sig vilja förvandla hela Sverige till. Ihop med alla de mainstreamjournalister, som nu blodtörstigt drevar mot de modiga röster som vågar stå upp mot islamiserigen av vårt land.

Det är mycket av ett drev orkestrerat av mainstremmedier, vars motiv man verkligen kan ifrågasätta. Varför fokuserar dessa journalister och redaktörer på något som ju är helt sant och logiskt? Ja, islam ÄR en avskyvärd ideologi som förtrycker oliktänkande, kvinnor, sexuella och religiösa minoriteter, och som med våld vill härska de länder det regerar. Det är också en aggressiv doktrin som är expansin och erövrande och som anser att alla icke-muslimer ska underkasta sig dess våldsamma läror. Islam betyder också underkastelse. Vet ens journalisterna detta? Är de införstådda vad det innebär, när man släpper lös dessa krafter i sitt land? Men chefredaktörer och journalister som nu skriver sina texter och agerar nyttiga idioter åt den blodiga ideologin – tillika ett politiskt system byggt på odemokratiska sharialagar – verkar helt okunniga för vilken Pandoras ask de håller på att öppna på vid gavel. kanske agerar de redan nu i skräck för cad som komma skall? Då kan sägas att de som brukar liera sig med islam sällan går något backert öde till mötes när islamiseringen är verkställd. Se bara på iranska revolutionen 1979… det borde vara ett varnande exempel.

Men nej. Svenska sjuklöverpolitiker tycks inte mottagliga för fakta. Här ett axplock av nyttiga idioter som går islams ärenden:

* Ulf Kristersson, Moderaternas partiledare, som själv tar avstånd från uttalandet om att islam är en avskyvärd religion, bor å sin sida i en trevlig genomsvensk villa i Strängnäs. Villan ligger givetvis långt från all eventuell mångkultur, har en tomtstorlek på 1722 kvm och är värderad till över 8 miljoner kronor.

* Moderaternas migrationspolitiska talesperson Maria Malmer Stenergard som är upprörd över hur Jomshof formulerat sig, bor trevligt och havsnära i idylliska Åhus, där eventuell mångkultur och islam lyser med sin frånvaro. Den närmaste moskén finns i Kristianstad, 97 kilometer bort dit det tar 1 timme och 19 minuter att åka till med bil. Maria verkar inte förstå att islam är främst en politisk ideologi som bara är tunt förklädd till religion och att dess strategi för att erövra naiva västerlänningars länder är att agera som om man vore en from liten filur som bara ägnar sig åt fredliga aktiviteter…

* Och vår kära Annie Lööf, partiledare i Centerpartiet, som inte har några problem med alla pedofilskandaler i sitt parti, skriker i högan sky så snart hennes favoritreligion islam ifrågasätts. Annie bor i en rymlig villa i Nacka, där värderingen är 66 756 kr/m² vilket blir runt 9 880 000 kr. Inte brinner det några bilar i Annies grannskap, inte kastas det flickor från balkongerna, inte kommer hennes små flickor leka med flickor som sexualiseras från två års åldern i islams namn. Annie kan lugnt predika islamkärlek från sin skyddade helsvenska zon.

* Likadant är det för partikollegan centerpartisten Martin Ådahl, 51 år, som upprört twittrar om ett parti ”öppet hetsar” mot svenskar och deras barn?  Vilka svenskar då, undrar jag?

Martin bor i en mångmiljonvilla i ett av Stockholms minst mångkulturella områden, Gamla Enskede. Här är det ren Bullerbystämning som råder. Vackra gamla hus, kritvita barn, inga moskéer. Ytterst få kvinnor i slöja, de flesta som händelsevis skulle gå i hijab är där på besök. Gamla Enskede är ett slags medelklassreservat för välbeställda politiker och opinionsbildare.

* Märta Stenevi, Miljöpartiets nya språkrör, som modigt propagerar för mer mångkultur, bor ingalunda i Rosengård. Nejdå, hon bor med man och tre barn i ett prydligt hus i Malmös gräddhylla Limhamn, som visserligen snart kan bli ett Risengård by the sea men gissningsvis inte på just Stenevis egna bakgård.

* Socialdemokraten Karin Wanngård, som ondgjort sig över kritik mot kaoset i Ronkeby, bor fjärran från mångkultur i Bromma, ett av Stockholms mest välbärgade delar.

* Miljöpartisten Åsa Lindhagen, som vurmar främst afghanska män utan asylskäl, har nyligen flyttat till Sköndal, som inte kan mäta sig med ghettona Ronkeby, Tensta och Husby. Men kanske snart, vem vet?

* Miljöpartisten Daniel Helldén, vill ta krafttag för att minska bostadsbristen i Stockholm, säger han. Självklart vill han gärna skapa ett mångkulturelt och inkluderande ghetto för alla. Men själv bor han på behörigt avstånd från den stad han vill sabotera, nämligen även han i en 13-miljoners villa i Enskede.

* Ulf Bjereld, som är ordförande för Socialdemokraterna för Tro och Solidaritet och en stor vurmare för islamisering av Sverige, tror du att han bor i Angered eller Bergsjön eller något annat MENA-ghetto på västkusten? Nejdå. Ulf bor i en fastighet byggd 1921, ett vackert flerfamiljshus i centrala Göteborg. Kan man tänka sig, en svensk zon! Snittvärderingen är 61 917 kr/m² och Ulf slipper grannar som jagar varandra med kniv, kastar döttrar från balkonger och sysslar med kvinnlig könsstympning på köksbordet hemma i det nyrenoverade köket.

* Sen har vi fd diplomaten Jan Eliasson, som brukar debattera om hur viktigt det är att Sverige har en ”humanistisk flyktingpolitik”. Jo, det är lätt att teoretisera när frukterna av den propagerade politiken inte märks i den egna fruktträdgården. Jan och hustrun Kerstin bodde tidigare i en mångmiljonvilla i Stocksund men har flyttat till ett annat rikemansmråde, nämligen grannkommunen Täby (som på sina håll dock håller på att bli rejält macheteberikad). Eliassons nya villa är värderad till 15 100 000 kr och tomtstorleken är 1777 kvm. Sju rum fördelad på 195 kvm, där finns det plats för Jan, Kerstin och deras golden retriever, som brukar vilja lyssna på klassisk musik liggandes på den äkta mattan… får vi gissa att hunden skulle trivas sämre om det var böneutrop som ljöd fem gånger om dagen över husses hustak?

Slutligen då Anne ”man måste göra avkall på sin välfärd” Ramberg som bor i en maffig paradvåning på Östermalm i Stockholm (nära Strandvägen ska tilläggas). Från denna skyddade överklassmiljö debatterar Anne gärna alla människors lika värde. Ja, det är lätt att göra det då man har en bostadsrätt värderad till 28 miljoner kronor och slipper skottlossningar, knarkuppgörelser, våldtagna småbarn och knivattacker. Det är bara att gratulera Anne! Med humanister som hon, vad kan möjligen gå fel i Sverige?


*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer