Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

PK-medier och dess ljugande journalister har en enorm skuld i att Sveriges problem eskalerar

av | 28 jul, 2023 | Mainstreammediernas lögner

Lästid: 6 minuter

Allt fler säger som det är. Nu senast Leif GW som utan att darra på rösten vidhöll i TV4 att kriminaliteten i våldsutsatta svenska städer beror på massinvandring från dysfunktionella länder. Saker som polisen Peter Springare sa redan 2017, men då fick löpa gatlopp för. GW kommer inte bli cancellerad på samma sätt. En annan som drabbats hårt är före detta Dagens Nyheter-journalisten med signaturen ”Julia Cesar”, som tidigt skrev om massinvandringens baksidor och för det hängdes ut och förföljdes å det grymmaste av sin journalistkollega Niklas Orrenius, något som nu förtjänstfullt skildras och påminns om av Christian Peterson. Jag behöver knappast nämna hur mitt eget namn släpades i smutsen av samma Dagens Nyheters förljugna aktivist Hynek Pallas, som gjorde allt i sin makt för att förstöra min karriär och verksamhet bara för att jag sa sanningen om det svenska tillståndet. Samma förrädare springer idag islamisternas och terrorns ärende och vill inskränka vår yttrandefrihet och förvandla Sverige till ett kuvat sharialand. Det är deras fel att Sverige tyngs av destruktiv massinvandring, det är deras propaganda som skapat en osund Åsiktskorridor som tvingar människor till tystnad och omöjliggör en sund debatt. Det i sin tur utgör grund för att åsiktsförtrycket eskalerar och totalitära ideologier får fäste.

Varför går svensk mainstreammedia och dess representanter islams ärenden? Varför gör man en rubrik med budskapet att ”Fyra av tio vill förbjuda koranbränningar”?

När sex av tio faktiskt vill tillåta det borde det vara rubriken. men nej. I stället låtsas man att svenska folket vill böja sig för islam. Sitter det redan fullt med sharia-anhängare på redaktionerna? Tror dessa att de kommer att skonas om hädelselagar införs och islam får råda?

De här dysfunktionella redaktörerna och mediemänniskorna tror kanske att inget ont kan hända Sverige, att islams svarta fana aldrig kan vaja här. Tyvärr har jag tråkiga nyheter, det kan den visst om människor låter det ske. Dessvärre arbetar islams nyttiga idioter, som till exempel Aftonbladets ledarredaktion med Anders Lindberg i spetsen sedan många år för att normalisera islams förtryck och ge sken av att Sverige har något att vinna på att böja sig för denna politiska ideologi som hjälpligt förklätts i religion.

Och dessa stora medieplattformar har stor genomslagskraft, många svenskar är aningslösa och naiva, de låter sig invaggas i illusionen att intet dramatiskt och ont kan hända och att det fredliga Sverige kommer förbli såsom det alltid varit.

Men tongångarna antyder att något är annorlunda, till och med Liberalernas mjukisledare Johan Pehrson slår fast att vi har fått ett ”nytt” Sverige utan att i detalj förklara att det beror till stor del på att vi har fått en stor högljudd muslimsk minoritet bestående av 2 miljoner islamtroende individer som anser att Sverige måste böja sig för islam. Islam betyder underkastelse och det är vad dessa människor kräver, missnöjda med att inte få lägga hela Sverige under sig omgående. Ta seden dit man kommer? Nej. I stället vill de bygga moskéer i varje svensk stad. De vill – uttryckt med Centerpartiets muslimske ledare Muharrem Demirokos egna ord, ”ta över”. Vad tror folk skulle hända om alla svenska politiska partier leddes av muslimer?

Mainstreammediernas journalister står lama och inkompetenta. Muslimernas ledare, imamer, släpps fram för att driva sina krav på ”dialog” men får aldrig en kritisk fråga om mänskliga rättigheter och islamska länders övergrepp på kvinnor, bögar och religiösa minoriteter.

57 sammanträder om Sveriges koranbränningar men aldrig om hur människor avrättas för att de är homosexuella. Hur kvinnor stenas, hur kvinnor dödas då de vägrar täcka sitt hår. Svenska journalister ler fånigt och anklagar alla kritiker av islam för islamofobi. Som experter tar man in islamister. Terrorkramande socialdemokrater som Jamal El-Haj får sitta kvar och får 70 000 i månaden, medan Morgan Johansson tillåts kräva Richard Jomshofs avgång bara för att Jomshof korrekt påpekar det som står i Koranen.

Den svenska samtiden är i sanning upp och ner och allt fler uttrycker djup oro för vart detta ska sluta. Poliser ska använda sina förstärkningsvapen och Säpo varnar för ökat terrorhot. Men inga journalister påpekar att terror redan skett i Stockholm 2017, med sex döda, och en islamist som ville döda de otrogna, helt utan att några koraner brunnit dessförinnan. Journalisterna verkar inte kunna tänka en enda analytisk tanke, utan bräker likt korkade får för att signalera sin kärlek till den mångfald som till slut kommer att krossa även dem själva. Eller tror någon att Aftonbladets Anders Lindberg faktiskt vill leva i en shariastat där hans ord kan bli hans död?

Fallet Julia Caesar var vedervärdigt då en äldre kvinna, en modig journalist, hängdes ut av mainstreammediernas godhetssignalerande korsriddare. Skamlöst gav man sig på en äldre, sjuk person som inte kunde försvara sig. Etik? Moral? Nejdå, allt sådant for all världens väg när duktiga Dagens Nyheter skulle ”kartlägga nationalister”. I själva verket var det en rent sadistisk akt av åsiktsförföljelse. Sådant som skrämt många människor i Sverige från att uppriktigt säga sin hjärtas mening. För vem vill bli uthängd i landets största tidningar som rasist? Alla vet hur svårt det är att bli av med sådan brunmålning när den en gång väl skett, se bara på mig som sex år efter den offentliga förnedringen fortfarande är stenhårt cancellerad och kallas högerextrem med jämna mellanrum.

Pensionär jagades av DN och tvingades fly till skyddat boende med polislarm – Niklas Orrenius förföljelse av Julia Ceasar

Men men. Mig skrämmer de inte med sina fula ord och smutskastning. Jag kommer fortsätta lyfta svenska mediers skuld i att det går åt helvete för vårt land. Jag anklagar er, det är ert fel, förljugna, falska och fega, som bara släpper fram ensidiga röster, som drevar mot systemkritiker, som ljuger öppet om att människor som bara vill Sverige väl är rasister, nazister och högerextrema. Utan dessa journalister skulle Sveriges situation se helt annorlunda ut. Vi skulle haft kvar REVA, vi skulle haft en mer reglerad invandring, vi skulle haft adekvat information om hur situationen ser ut så fler kunde rösta rätt och fatta informerade beslut. Jo, det är allas ansvar att ta reda på fakta men alla orkar inte, och vi har en tradition i hederliga medier som förr åtminstone försökte ge en flersidig rapportering. de tiderna är förbi sedan länge. Numera får vi mest lögner och förföljelse av dem som vågar tala sanning, späckat med PK-propaganda och falsarier för att skrämma oss så vi blir lättare att hantera. Det är faktiskt inget annat än riktigt tragiskt för Sverige, i slutänden för oss alla som värnar demokrati, yttrandefrihet och mänskliga rättigheter.

*******

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer