Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Petrit Latifi: ”Därför borde även du bli Sverigevän”

av | 2 jun, 2019 | Politik

Lästid: 3 minuter

Jag vänder mig till dig som gång på gång luras av socialdemokraterna, som sänder ut illegala mass-sms och lögner på ditt hemspråk för att få dig att rösta på dem. Jag vänder mig till dig som är trött på att utnyttjas och till dig som är förtvivlad. Jag vänder mig till dig som är trött på ökade våldsbrott, och sexualbrott. Om du vill ha förändring, överväg att bli Sverigevän. Det skriver idag Petrit Latifi, som bland annat föreläser om psykisk ohälsa i segregerade förorter.

Sverige är i förfall. Multinationella bolag och elitister i EU tar våra pengar ifrån oss och dikterar vår migrationspolitik. Vi betalar tiotals miljarder kronor varje år för en pseudo-altruistisk union som påstår att de främjar fred, men som i själv verket är en dimridå för nationsfientliga idéer. I Sverige har migrationen i samband med bristande integrationspolitik fått katastrofala följder som kostar människoliv. Vänstern har misslyckats med att stävja terrorbrott, ökad kriminalitet och otrygghet. De styrande politikerna har bytt ut den svenska arbetarrörelsen mot klansamhällen som lyder hövdingen och som lojalt röstar på det parti som lovar fördelar. Miljöpartiets politiker flyger konstant business-class för flera miljoner kronor varje år och använder dåliga rationaliseringar. Man höjer diesel- och bensinskatter vilket inskränker vanliga människors frihet och möjlighet att leva och arbeta, samtidigt som de tvingas betala för detta dyra kalas. Bensinupproret är en tydlig protest mot denna misslyckade, samhällsfientliga politik.

Om du vill veta vem som ansvarar för detta kaos så vänd dig till världsfrånvända vänsterextremister, som med en falsk agenda ber dig att rösta på dem trots flagrant hyckleri. Det är dessa som för en ansvarslös och förrädisk politik och skyller sedan samhällsproblem på ”högerpopulism”. Om du vill ha trygghet och välfärd för dina barn och barnbarn, utvärdera om politikerna hittills har gjort att du känner dig trygg att gå ut på natten. Om du tycker att det är okej att man drar in på assistans, äldreomsorg, skola, sjukvård och sjukersättning så tycker jag att du ska fortsätta rösta som du alltid har gjort. Men om du vill ha förändring, överväg att bli Sverigevän.
Kämpa för Sverige så att svenska skattekronor går till folket och inte teknokrater och propagandister som lurar dina barn att Greta Thunberg är en trovärdig källa för seriös klimatforskning. Dessa klimatalarmister för en politik som tvingar oss att gå över till dyra energiomställningar trots att flera seriösa klimatforskares protester.
Ge våra pensionärer en trygg vård efter att ha betalat 40 miljoner kronor i skatt under sin livstid.
Kämpa för att föra tillbaka makten till vanliga människor.
Vi måste se till att svensk arbetskraft inte säljs ut till utländska intressen som urholkar vår välfärd.
Därför borde även du förstå att tiden för förändring är inne och att vi måste kämpa för Sverige.
Därför borde även du bli Sverigevän.
PETRIT LATIFI
PETRIT LATIFI är debattör och föreläsare om psykisk ohälsa i segregerade förorter

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag sva

rar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer