Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Över 200.000 har redan skrivit på mot vaccinpass – här är länken till uppropet

av | 5 apr, 2021 | Vaccinpassen

Lästid: 3 minuter

Tillhör du också dem som anser att de vaccinpass som planeras av överhögheten inom EU är ett brott mot mänskliga rättigheter och ett allvarligt hot mot vår frihet? Då är du inte ensam. Allt fler i Europa och på andra håll i världen har börjat protestera mot förtrycket och de påtvingade restriktionerna som kommer i kölvattnet av coronasmittan. Många av dem som protesterar menar att regeringar och myndigheter utnyttjar situationen för att skaffa sig en ökad kontroll av befolkningen. Men står vi bara och ser stillatigande på när våra rättigheter tas ifrån oss, får vi skylla oss själva. Kom ihåg att all offentlig makt utgår från folket. Du som medborgare ÄR folket. Du har en röst. Använd den! Slåss för din frihet. Den är dyrbar. Och blir du av med den, är den svår att få tillbaka. Det kan alla offer för kommunism och socialism vittna om. Det som nu planeras med pandemin som motivering är inget annat än extrema övergrepp som får kalla krigets totalitarism i östeuropa att blekna.

Översatt text ur petitionen:

Det europeiska vaccinationsintyget som nu håller på att införas, måste förhindras.

Anledningen till det är att effektiviteten och skyddstiden för coronavaccinerna ännu inte är säkerställd. Dessutom finns det problem med etiska aspekter och integritet. Även Världshälsoorganisationen WHO avvisar idén om ett vaccinpass.

EU-stadgan säger att individers integritet och jämställdhet är rättigheter av yttersta etiska vikt och det bör gälla alla, vaccinerade eller inte. Dessa rättigheter är nu i fara då man använder vaccination som ett villkor för att tillämpa dessa grundläggande rättigheter under en okänd tidsperiod. Ett fritt beslut om vaccination manipuleras på detta sätt och en slags diskriminering upprättas. Eftersom vaccinationsintyget ska vara digitalt finns det också en risk att det sker stölder av personliga medicinska uppgifter. Dessutom får inte bara tjänsteleverantörer som resebyråer din vaccinationsstatus, utan också indirekt ttill exempel arbetsgivare, om du som anställd inte får resa utomlands.”

 

Här skriver du på uppropet mot vaccinpass:

https://www.openpetition.eu/petition/online/stop-the-vaccination-certificate-in-the-eu

Sprid gärna detta i alla dina kanaler.

 


*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer