Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Över 1,5 miljoner svenskar och invandrare fortsätter vara politisk paria i sitt eget land

av | 8 sep, 2019 | Åsiktskorridoren

Lästid: 5 minuter

Trots att allt fler opinionsbildare och politiker börjar inse att Sverige befinner sig i ett allvarlig läge förblir den officiella Åsiktskorridoren orubbad när det kommer till det politiska partiet som kanske redan är Sveriges största, nämligen SD. Det visar den senaste ”SD-affären” på, där det folkkära fotbollsproffset Glenn Hysén gav SD:s partiledare Jimmie Åkesson rätt i att det krävs hårdare tag mot kriminaliteten, men efter att ha fått en vänsterliberal skitstorm mot sig i sociala medier såg sig nödgad att ta avstånd från SD. Att vi glider allt mer in i att göra skäl för namnet Absurdistan blir därmed allt tydligare. Vad händer om SD blir Sveriges största parti och Jimmie Åkesson statsminister (vilket han troligen blir, precis som Donald Trump blev USA:s president på grund av kraftfullt politisk missnöje med hur demokraterna med Obama i spetsen misskött landet)? Hur länge ska allt fler svenskar och invandrare tvingas vara politisk paria i sitt eget land? Och hur länge tänker folk böja sig för denna typ av offentlig mobbning?

Det är oroväckande och förkrossande att Glenn Hysén känner sig tvungen att ”ta avstånd” från SD. Varför vill han jamsa med? Alla vet ändå att hans avståndstagande bara är spel för gallerierna, Glenn har ruttnat för länge sen på det förslappade Sverige där det är fritt fram att skjuta som i vilda västern och avrätta folk hur som helst, samtidigt som bidragskranarna är vidöppna för folk som aldrig kommer lyfta ett finger och som behöver tolk på livstid för att de vägrar integrera sig i Sverige. Precis samma spel för gallerierna som det är när allehanda kändisar låtsas fina i kanten när de sedan, i smyg, röstar på Jimmie Åkesson. Såna som offentligt rynkar näsan åt privatskolor men som sen sätter sin unge på Lundsberg för att de inte vill ha sitt barn rånat och våldtaget på Östermalm. Tror ni inte jag träffar dem? De som anser det vara ett socialt självmord att yttra sig kritiskt mot massinvandringen och islamiseringen av Sverige, men som mellan skål och vägg uttrycker ohygglig oro över vad som pågår i Sverige. De är i smyg SD eller AfS allihop, men de är fega, de står inte för vad de tycker, därför är de part of the problem, de fortsätter ge landsförrädarna i sjuklövern makten över landet. För att de inte pallar drev och ifrågasättande av sina politiskt korrekta kompisar som gnuggar sig mot varandra i etablissemangets sunkiga förljugna värme. Kom igen, till och med vänsterikonen Göran Greider är väl nästan SD numera, varenda sund individ inser att massinvandringen är Sveriges största problem just nu och att man inte kan separera Sveriges krasch från dess extremistiska asylmigration och skeva syn på vad landet mäktar med.

Själv tänker jag inte ta avstånd från nåt. Aldrig att nån ska tvinga mig ha åsikter bara för att posera. Jag vet hur mobbare funkar och därför vet jag att det bara är att be dem dra åt helvete när de kommer med sina påhopp. Jag anser att istället för denna patetiska politiska lekstuga vi bevittnar just nu så måste man samla alla som har idéer och politisk kraft, till konstruktiva krismöten om hur Sverige ska räddas från en ännu värre samhällskatastrof än den vi nu med full fart tuffar mot. Det finns ingen tid att ta hänsyn till åsiktskorridorer och vem som haft vilka rötter och vem som sa klumpiga saker offentligt ellr vem som twittrade nåt ofint. Strunta i allt gammalt groll, Sverige har blivit Europas Nicaragua, eller El Salvador, eller Mexiko, vi har gängkrig mitt i våra sömniga småorter, det mördas småbarnsmammor mitt på blanka måndagar, skolbarn attackeras, djur torteras, gamla svälter och lider och ekonomin blöder till män som låtsas vara barn, den största officiella samhällslögn inte bara Norden, utan kanske hela världen skådat.

Mainstreammedierna fortsätter att bidra till den grova och olyckliga polariseringen genom att fortsätta upplåta utrymme till mindre vetande skribenter som Alex Schulman som för dyra pengar fortsätta sprida sina polariserande, naiva och okunniga hetsande texter mot människor vars skattepengar utnyttjas för att finansiera mediestöd samt bistånd till icke-demokratiska diktaturer, för att inte tala svenska statens felprioriteringar. Men han är inte ensam, även skattefinasierade public service sprider samma typ av propaganda. Under tiden växer sig SD allt starkare. Nu vaknar även de som röstat för det vänsterliberala etablissemanget, nu när deras egna barn rånas, hotas, misshandlas, våldtas.

Jag såg nyligen filmen om Hasse och Tage och deras svenska 60- och 70-tal hade kunnat varit en reklamfilm för Sverigedemokraterna av idag. Äppelkindade lintottar, folkparker, ett folk som var homogent och som skrattade åt samma typ av politisk humor. Vi behövde inte ta ställning till böneutrop, könsstympning, tältklädda kvinnor och terrorhot från Ystad till Haparanda. Vi kunde klaga på politiker till höger eller till vänster men den politiska antagonisten var en broder, en like vi var släkt med även om vi trätte politiskt. Jag tror knappast att Hasse & Tage hade hejat på den av islamister infiltrerade vänstern av idag, den ohederliga odemokratiska rörelse som vänt arbetraklassen ryggen och som är redo att ställa sig på alla fyra för att låta sina nya islamistiska herrar dominera dem som det behagar dem. Jag tror inte Hasse & Tage hade kunnat föreställa sig mardrömmen när Borlänge blir mer somaliskt än Mogadishu, när Malmö blir ett kalifat och när Rinkeby snarare liknar Kabul än en svensk förort. Jag tror Hasse & Tage hade varit kungar i alternativmedia idag.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer