Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Nytt donationssystem för att stötta fria medier – du får 10 kronor för att ge mig en gåva!

av | 21 dec, 2020 | Yttrandefrihet

Lästid: 6 minuter

Ensam fäktas illa – tillsammans är vi starka. Jag är en av dem som jobbar dagligen för att försöka vända opinionen för att få ett nytt politiskt styre i Sverige. Nu har du en lysande möjlighet att ge en gåva. Om många donerar en pytteliten slant blir det många bäckar som tillsammans bildar en kraftfull å och kan göra skillnad.

Allt jag skriver är gratis och tillgängligt att läsa för alla och envar som så önskar. Jag arbetar ideellt med min opinionsbildning och alla donationer är villkorsfria gåvor. Man kan sprida mina texter som man vill och inget ligger bakom någon betalvägg. Syftet med upplysning, avslöjanden och information samt opinionsbildningen här på Katerina Magasin är att så många som möjligt ska ta del av det som pågår i vårt land och i omvärlden. Samt att erbjuda en motvikt mot den politiskt korrekta sörja som basuneras ut i gammelmedierna. Ett slags terapi och tröst och för att du ska känna dig mindre ensam med dina tankar och åsikter.

Jag vet att många ser fria medier som en ventil i ett övrigt kompakt åsiktsmörker. Ni är många som ger på swish, sätter in på bank eller PayPal eller ger stöd via Patreon. Många namn återkommer regelbundet, ni är kära vänner och jag uppskattar er storligen! Jag älskar er av hela mitt hjärta, ni får mig att känna mig mindre ensam.

Jag är väl medveten om att många svenskar, framförallt i den äldre generationen, inte kan avvara en hundring varje vecka eller ens varje månad. Det är därför jag är så glad för att MediaLike har startat och erbjuder er med små plånböcker en möjlighet att visa er uppskattning. Varje gång du uppskattar något jag skrivit kan du mycket enkelt skicka iväg några kronor till oss.

Faktum är att när du registrerar ett konto hos MediaLike behöver du inte ens sätta in några pengar för att kunna göra din första riktiga donation. Registrera dig bara, klicka på länken i bekräftelsemejlet du får och logga in så du blir automatiskt igenkänd när du nästa gång klickar på MediaLikes knapp. Du upptäcker då att du har fått tio kronor på ditt konto och kan med en enkel knapptryckning skicka iväg dem till mig!

När det är gjort fyller du på ditt konto med en hundralapp eller två. Varje gång du sedan tar del av något du verkligen uppskattar så trycker du på den gröna knappen och överför fem, tio eller trettio kronor till oss. Du kan givetvis använda dina pengar även på andra fria medier som anslutit sig till MediaLike – exempelvis Ingrid och Maria, Newsvoice och Karl-Olov Arnstbergs blogg.

Jag hoppas att många fler kommer att ansluta sig vad det lider. MediaLike har utarbetat ett väldigt smart sätt för många att donera mindre summor. Många tycker inte riktigt det värt besväret att swisha iväg några kronor, men med MediaLike går det med ett par klick att använda några av de kronor man fyllt sitt konto med.

Kom ihåg – många bäckar små gör en stor å!

Använd MediaLike-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp. Visa att du verkligen gillar våra artiklar och det vi gör, så att vi kan göra ännu mer.

Så här gör du för att registrera ett konto och skicka iväg de tio kronor du får till Katerina Magasin:

Steg 1: Klicka på ett belopp i den gröna knappen ovan.

Steg 2: Klicka på ”skapa ett konto på MediaLike”

Steg 3: Fyll i önskat användarnamn och lösenord och klicka på Skapa konto.

Steg 4: Du får ett mejl med en bekräftelselänk. Klicka på länken eller klistra in den i din webbläsare för att bekräfta din mejladress.

Du får en bekräftelse på att ditt konto har skapats

Steg 5: Klicka på Logga in och fyll i mejl/användarnamn och lösenord i Inloggningsformuläret

Steg 6: Klicka på ”Logga in” och du kommer till ditt konto där du ser att du har fått 10 kr att donera. Dessutom har du blivit permanent inloggad med din webbläsare och behöver aldrig mer logga in om du inte loggar ut själv.

Steg 7: Gå till någon av de senaste artiklarna på Katerina Magasin. Längst ner efter artikeln hittar du MediaLikes gröna knapp. Du hittar också en knapp högst upp till höger på varje sida. Klicka på ett belopp på knappen. Du kommer till en sida där du med ett klick kan bekräfta din donation.

Sedan kommer du via en Tack-sida automatiskt tillbaka till artikeln.

Nästa gång du donerar behöver du varken registrera dig eller logga in utan kommer direkt till bekräftasidan.

Från bekräftasidan kan du alltid komma till ditt konto genom att klicka på ditt användarnamn uppe i sidhuvudet. I kontot kan du se aktuell behållning, fylla på med Swish eller bankgiro samt se en lista över dina donationer. Om du donerar med otillräcklig behållning läggs donationerna i kö tills du har fyllt på.
Tusen tack på förhand!

 

 

 

*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Donera med MediaLike

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer