Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Nyskilda polygamifruar: Barnfria veckor och Tinderdejter

av | 20 sep, 2017 | Livsstil

Lästid: 6 minuter

Det är dags för ny svensk signalpolitik: Att män i Sverige inte har rätt att kontrollera kvinnor. Vi har trots allt världens första feministiska regering, så därför tänkte jag att det vore inte mer än rätt att upplysa de tre fruarna i Nacka om deras grundläggande rättigheter i den humanitära stormakten Sverige. Fokus har nämligen lagts lite väl mycket på den 57-årige mannen, som det brukar vara i en patriarkal struktur. Är fruarna verkligen medvetna om att de kan ta och kicka ut maken ur bostadsrätten och sedan ägna sig åt sexuell frigörelse, tantrisk vaginamassage, dejter med yngre män, utsvävande klädsel samt barnfria veckor?

Kanske kommer den polygame patriarken bittert ångra att han faktiskt valde just Sverige som landet han tog sin skrymmande familj till, trots att han glatt kan inkassera 1,2 miljoner i skattefria bidrag för att mätta många små munnar. Men är han i sin tur verkligen medveten om att moralen kan få stryka på foten i samma veva som cashen trillar in på kontot? Fattar han att jämfört med hans hemland Syrien är Sverige ett veritabelt syndens näste, där tjejer och kvinnor och till och med gamla tanter ägnat sig åt fritt sex sedan 60-talet?

Där vi haft Inge & Sten som målande skrivit om att man inte ska stoppa in pungen vid samlaget?

Där vi fått njuta av Fräcka Fredag med Malena och Zlatko på bästa sändningstid i statstelevisionen?

Landet där Fäbodjäntan och andra avklädda p-rullar numera är klassiker som hela familjen kan titta på?

Där statliga organet RFSL visar fullt legala broschyrer fulla med allehanda frisinnade aktiviteter specifikt för nyanlända, som ju kan tänkas ha annan sexualmoral med sig i bagaget?

Och:

Där det vimlar av porriga sexleksaker och där kvinnor för länge sen kommit på att en dildo kan vara bättre än en karl, eftersom dildon alltid är hård, villig, och sällan slänger strumpor på golvet?

Man får dock ge kredd till statliga RFSU ändå som anpassat sig till mångkultur och visar upp ett könsstympat sköte, som om det vore något slags norm, och utan att tala om att detta faktiskt är förbjudet i Sverige – jag undrar när en broschyr om att man måste få säga nej till könsstympning ska produceras? Men man får inte vara för knusslig, det menas ju väl! Och fruarna ges möjlighet att lära känna sin vagina på ett helt nytt sätt.

Men låt oss inte dröja kvar vid tråkigheter och petitesser. Vi har i Sverige även frigjorda barnprogram där småbarn får stifta bekantskap med älskog (självaste julkalendern!) och man pratar knulla redan på förskolan (trots att mysrummen och kuddis jobbats bort på de flesta ställen vid det här laget).

Vi har Ligga med P3! Vi har sexualkunskap i skolan! Vi har kondomer och p-piller och fri abort och ingen pursvensk tjej blir kastad ner från balkongen om hon råkar supa sig full och ligga med tre killar på samma kväll! Här pippar vi av hjärtats lust och visar upp oss nakna, här gillar vi nudistbad och flörtar på bussen, här ska inga gubbar komma och tala om för fruntimrena var skåpet ska stå!

Jag tror det är dags att ha en heldags inspirationsworkshop med de tre syriska fruarna. Först och främst bör de upplysas om sina rättigheter. Att de inte måste fortsätta vara gifta med gubben, trots att han är pappa till deras barn. De kan ta ut skilsmässa och kräva gemensam vårdnad, där de får vara barnfria varannan vecka. Jag tänker mig att de bör snacka ihop sig så deras barnfria veckor sammanfaller. Så att fadern får 16 barn att ensam ratta halva månaden. TV4 borde ju nappa på idén, ”Ensam pappa kämpar” eller något liknande, och filmatisera den tappre polygamens kamp där ute i Nacka. Hur han veckohandlar, hur han tvättar, hur han jagar sina tonårsdöttrar när de vill hångla med svenska killar och kräver p-piller för att inte bli på smällen.

För det är nåt mer man får i Sverige. Man får ligga som man vill, oavsett om man är tjej eller kille eller till och med en polygamists före detta hustru. Jag ser framför mig hur de tre fruarna åter snackar ihop sig och slänger eventuella slöjor, eller särkar, om de nu bär sådana. De har gjort en räd på H&M och Kapp Ahl och införskaffat kortkorta kjolar och urringade toppar. Push-up-behåar och högklackade stövlar. Varit hos frissan och fixat håret, sminkat sig hett och nu står de arm i arm utanför dörren och ser ut som Salt’n Pepa, lets talk about sex baby, lets talk about you and me… Gubben ojar sig men de blåser en tuggummibubbla i hans plyte och går skrattande därifrån.

Ja, det finns inget som säger att gubben rår på sina före detta fruntimmer! De är heta, de är vilda, de är fria och de är jäkligt less på att tramsa med i det där polygamistiska spektaklet. De vill ta seden dit de kommer för nu är de faktiskt i Sverige och här ska man leva svenskt och gå på tjejmiddagar, ta en drink, hänga i skilsmässodiket på Riche och absolut Tinderdejta yngre män, 57-åringens potens har ju sviktat sen fru nr 2 fick barn nr 7. Ungarna får klättra på sin farsa där ute i Nacka bäst de vill. Fruarna har dessutom rätt till hälften av gubbens tillgångar vid en skilsmässa, för inte har han varit slug nog att skriva äktenskapsförord. De är tre mot en och kan trolla honom ordentligt om de bara vill.

Vi lär visst ha 300 månggiften i Sverige, är det inte dags att dessa polygamister till män börjar ta ansvar för de ungar de satt till världen? Polygamifruarnas nya slogan borde bli ”Varannan gubbarnas” och sedan önskar jag dem härliga kvällar på disco, karaokekvällar, coctailpartyn och spahelger i en underbar kvinnlig gemenskap. Fredrika Bremer, Hertha, Elise Ottesen Jensen, Gunilla Thorgren i Grupp 8 och många andra kvinnokämpar har visat vägen.

Så välkommen ut i friheten, tjejer och fruar! Njut av era bostadsrätter och tacka maken för att han tog hit er.

********

Stötta mig gärna genom att köpa min senaste bok Vapendragerskan! Det är den tionde delen i romanserien om barnmorskan Cecilia Lund, utgiven på mitt eget förlag Palm Publishing, som jag valde att starta då Piratförlaget – där jag tidigare gett ut mina vuxenböcker – vände mig ryggen då jag berättade sanningen om samhällsutvecklingen i Sverige.

Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Vill du vara med och stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk? Bidrag till mitt heltidsarbete tas tacksamt emot via swish på 0733289122 eller konto 5206-0000114 (första fyra siffrorna är clearingnummer). Har även skaffat crowdfundingtjänsten Patreon och finns här: https://www.patreon.com/katjanouch Blir glad för varje liten slant! Största tacken på förhand! Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer