Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Nyamko Sabunis fega pudel – ännu en dag i de ryggradslösa politikernas land

av | 8 jun, 2019 | Migrationspolitik

Lästid: 4 minuter

Sverige är definitivt de ryggradslösa politikernas land. Låter det för bra för att vara sant – så är det troligtvis det. Så kan man sammanfatta Nyamko Sabunis senaste utspel i migrationsfrågan. Hon ”backar” nu från sina sunda uttalanden. Häromdagen luftade Sabuni vettiga och verklighetsförankrade åsikter om vilken migrationspolitik som krävs för att få ordning på det svenska samhället. Men drevet som drogs igång så snart hon öppnat munnen och sa att mångkultur inte fungerar och att de utan asylskäl ska ut från Sverige, var som om hon begått en kriminell handling. Och Sabuni blev uppenbart skräckslagen för de läskiga journalisterna och pudlar därför omgående, i stor skala. Det är riktigt sorgligt att se. Det finns uppenbart bara en tänkbar kandidat för wannabeesocialistpartiet Liberalerna, och det är en dörrmatteliknande Ullenhagfigur som tror att Sveriges politik är något slags Bamseklubb. Ju förr detta meningslösa parti går i graven, desto bättre.

Jag blev faktiskt positivt överraskad av Nyamko Sabunis uttalanden om migrationspolitiken häromdagen. Tjejen kanske borde få en chans, tänkte jag, men hann knappt längre än så förrän allt självklart gick åt skogen. Det slår nästan aldrig fel: Kalla en spade för en spade. Våga vara hård och kompromisslös. Var ärlig och klarsynt. Stick ut näsan en bit utanför den fisljumma politiskt korrekta ankdamm du sitter i tillsammans med de andra blötdjuren och säg något som tyder på att du är normalt funtad. Men så fort de regimslickande mainstreamjournalisterna bestämmer sig för att karaktärsmörda dig viker du ner dig, och börja stamma fram ursäkter. Jag menar inte så! Jag menar inte si! Självklart ska Sverige fortsätta att vara öppet för varenda bidragsbedragare som behagar ta sig över halva världen för att komma hit! Självklart måste vi respektera alla kulturer, om vi så utplånar oss själva på kuppen! Inte ställa krav! Inte stöta oss. Vi ska tassa försiktigt och snällt och vika ner blicken när någon lättkränkt börjar gnälla.

Uppriktigt talat är det deprimerande att lyssna på Sabuni när hon nu försöker ta tillbaka det hon sagt. Varför står inte människan på sig? Varför tar hon inte strid för sin uppfattning? Vad är det för blivande partiledare som inte är starkare än så här? Nej, mångkultur och islamisering funkar inte i Sverige. Nej, det är inte okej att flickor flyger från balkonger, könsstympas, gifts bort på sommarlovet och tvingas gå i hälsofarliga hucklen från två års ålder. Nej, det är inte okej att sekulära muslimer bevakas av shariapoliser, att judar inte kan bära sin Davidsstjärna i fred och att kristna kan tvingas möta en IS-bödel på gatan i Örebro eller Västerås. Nej, det funkar inte att ha tjejerna längst bak i klassen och folk som lever på bidrag år ut och år in utan att lära sig svenska och få tolk betald av svenska skattepengar. Nej, det är inte okej med lilla Mogadishu där en klan styr trots att vi är på svensk mark, där svensk lag ska gälla. Varför backar Nyamko Sabuni från detta? Är det hennes bror islamistkramaren som sagt åt syrran att skärpa sig, för annars blir det stel stämning på familjemiddagen? De har ju bolag ihop, och enligt hans synsätt så ska hustrun lyda mannen… gäller väl för alla kvinnorna i familjen.

Sen kan man fråga sig varför mainstreammedierna så krampaktigt upprätthåller bilden av att Sverige bör ha en fortsatt destruktiv migrationspolitik. Varför finns det så få etablerade journalister och opinionsbildare som vågar öppet erkänna den svenska migrationspolitikens kollaps? De vet ju att den förda politikens konsekvenser skapar enormt lidande. Ändå fortsätter de med en dåres envishet bejaka och heja på denna politik, och förfölja och demonisera dem som vågar säga emot. Och politiker generellt är livrädda för mainstremmediernas dom. Politikerna hukar inför uthängningar och stora rubriker, där de beskrivs som folkets fiender, fast de bara vill ha ordning och reda. De borde sluta fega, när de vet att de har rätt.

Vi behöver inte fler syltryggar i svensk politik. Vi behöver rakryggade individer som står fast vid det de säger, i synnerhet om de för en gångs skull säger något vettigt. Vi behöver politiker som inte låter mainstreammediernas vänstervridna journalister diktera villkoren för deras åsikter. Vi behöver politiskt mod. Tyvärr är det inte vad Nyamko Sabuni visar upp just nu.

Så här, Nyamko, borde du ha sagt:

JAG MENAR DET JAG SÄGER. PUNKT SLUT.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag sva

rar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer