Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Nu stryps till och med helt vanlig debatt på Facebook

av | 19 nov, 2021 | Åsiktskorridoren

Lästid: 5 minuter

Plattformen Facebook går mot en alltmer totalitär behandling och censur av sina användare. I synnerhet systemkritiska debattörer stängs av i allt större omfattning. Själv har jag blivit avstängd i tre dagar (detta är andra gången på kort tid med varningen att mitt konto kommer att stängas ner helt om jag inte slutar bete mig ”olämpligt” det vill säga publicera sånt som är icke politiskt korrekt) efter att man ”granskat” min artikel från 3/10 i år med rubriken ”Tänk om en miljon asociala svenskar skulle massinvandra till ett annat land och kräva att bli försörjda av dess medborgare?”. Frågeställningen är helt rimlig och inte ett dugg hatisk eller främlingsfientlig. Den ställer den viktiga och relevanta frågan varför människor från andra länder tillåts göra kaos i Sverige och samtidigt förväntar sig bli såväl försörjda som förlåtna. Facebooks totalitära tendenser visar att plattformen blivit ett verktyg för socialism och tystnadskultur. Den som drabbas av avstängning börjar per automatik censurera sig själv. Samtidigt är det tragiskt eftersom sociala medier många gånger är de fria rösternas enda plattformar. För mig innebär en avstängning stor negativ påverkan på mitt arbete.

Det finns en anledning till att fria medier växer sig allt större. Det är för att mainstreammedierna ljuger allt mer ohämmat, i en ohelig allians med politker och myndigheter, och mörkar fakta för folket. Att medier på det sätt lierar sig med makten är oerhört farligt, då man styr opinionen och har enormt stora möjligheter att påverka folk i önskad riktning. De flesta tänker tyvärr inte kritiskt och litar fortfarande på etablissemangets medier. Man lyssnar till exempel på tillrättalagda lögner i SVT, Sveriges Radio och TV€ och inser inte ens att man är ett offer för propaganda. Till exempel snyftartiklar om ”flyktingar” eller hur mysig och snäll en barnamördare egentligen är och att hans brott egentligen grundar sig i alla den gruvliga rasism han utsatts för. Man läser hyllningsreportage i Expressen där en brutal våldtäktsman tillåts bre ut sig medan den kvinnliga reportern lyssnar med stora fuktiga ögon. Man sprider ledartexter som är rena fantasier för efterblivna. Men folket lyssnar. Och blir styrt.

Jag försöker med min relativt lilla plattform agera som en motkraft mot vansinnet. Jag jobbar ensam, utan tidningshus och statligt presstöd i ryggen. Jag har inte ens en redaktion. Jag kämpar på trots att det för mig personligen i princip bara innebär förluster då de som missbrukar sin makt gör allt de kan för att tysta en obekväm röst som min. Då är sociala medier viktiga plattformar för att jag ska få fler läsare och förhoppningsvis kunna få fler att tänka efter.

Så vad skrev jag då som var så farligt att jag blev avstängd?

Texten började såhär:

Tänk dig att över en miljon svenskar i arbetsför ålder skulle massinvandra till ett mindre land på en annan kontinent – till exempel Burundi (11,89 miljoner invånare) – och där driva omkring, sälja droger, skjuta på varandra, ockupera hela förstäder, kalla burundierna för nedsättande tillmälen och visa djupt respektlöshet mot landets polis och myndigheter samtidigt som de förväntade sig att Burundis skötsamma medborgare skulle försörja dem med bidrag och ge dem bostäder. Tänk dig att dessa svenskar skulle kräva tolk på obestämd tid då de skulle vägra lära sig kirundi eller ens franska (Burundis två officiella språk). Tänk dig att dessa svenskar dessutom skulle kräva att Burundi slutade klaga på detta (”svenskfobi”) och driva rättsprocesser mot burundier som kritiserade den destruktiva svenskgruppen. Låter det som ett dåligt skämt? Tänk igen. Det är nämligen exakt det som händer i Sverige idag, och svensken accepterar denna utveckling snällt, påpiskad av de politiker som orsakat denna ohållbara samhällskatastrof. Situationen är nu så galen att en liten skara på 2 miljoner svenskar försörjer en befolkning på 10 miljoner, där 1,3 miljoner inte kan försörja sig själva, varav merparten är ointegrerbara invandrare som vägrar bli en del av det svenska samhället.

Läs hela artikeln här.

*******
Äntligen! Nu kan du köpa ”Ingen Kvinnas Land” på Bokus – eller direkt av mig och få ett signerat exemplar. Det är fortsättningen på spänningsromanen ”Blodsådd” där du åter får möta journalisten Dea Wilenius och hennes försök att överleva i ett farligt och trasigt land. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Ingen Kvinnas Land”.

Eftersom jag såg det komma har jag givetvis även beskrivit våra vanvettiga politiker och deras framfart med att förstöra Sverige. Löfven lämnar snart posten som Sveriges statsminister men även hans anhang borde hamna på soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet!

Vill du köpa även denna så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

Vill du köpa båda böckerna eller några andra, till exempel ”Bilden av Sverige” så märker du helt enkelt mailet ”Böcker” och preciserar vad du önskar beställa, samt din adress och hur många du vill ha.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer