Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Nu måste Socialdemokraternas muslimska avtal rivas upp och Sverige avislamiseras

av | 14 okt, 2023 | Islamisering av Sverige

Lästid: 3 minuter

Jag är förvånad över att det inte är fler som kräver att det Socialdemokratiska avtalet med islamistiska organisationer från slutet av 90-talet officiellt rivs upp. Det ligger till grund för en oroväckande och destruktiv islamisering av Sverige. Om inte Socialdemokraterna själva river upp avtalet och tar avstånd från denna smutsiga historia, bör Kristerssons regering omgående göra ett officiellt avslut på detta Sverigefientliga avtal och istället inleda ett arbete för att i möjligaste mån avislamisera Sverige. Man kan argumentera att avtalet inte är lika relevant längre, att detta var på 90-talet och att det enbart rörde Socialdemokraterna och att dessa nu är i opposition. Men Sveriges största städer styrs av rödgrön politik och därmed fortsätter avtalet att gälla. Detta avtal måste därför skrotas för gott och att man börjar gå igenom konsekvenserna av det – i syfte att få bort muslimers inflytande över Sverige. I synnerhet nu, med bakgrund av muslimers antidemokratiska kampanjer som visar att denna importerade våldsideologi hotar Sverige i grunden.

Kanske gemene man inte begriper detta som står svart på vitt och där en riktigt djävulsk överenskommelse ligger till grund för att det svenska Sverige som vi alltid känt det nu förvandlas till ett land som mer och mer påminner om ett samhälle där islam dikterar villkoren. Det hela grundar sig i det politiskt naiva Sverige, där makthungriga och skrupelfria Socialdemokrater i utbyte med muslimers lojalitet ingått en skriven överenskommelse 1999 där de lovar Sveriges muslimska råd, SMR, att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor.

I dokumentet finns specificerat vilka politiska frågor som S-föreningen Tro och solidaritet ska hjälpa SMR att få igenom – bland annat lagstiftade muslimska helgdagar och statlig imamutbildning. Det senare finns redan. Det andra finns det starka krafter som idogt arbetar för. Till exempel statlig finansiering av muslimska studieförbund, organisationer och inte minst moskéer.

Avtalet från 90-talet innebär i korthet att muslimer ska ges inflytande över svensk politik. Man angav där ett detaljerat mål för hur många listor över förtroendevalda Socialdemokrater som ska innehålla muslimer. I överenskommelsen står det:
”Under kommande mandatperiod ska muslimers delaktighet i socialdemokratin utvecklas så att: 2002 ska bland socialdemokratiska förtroendevalda finnas muslimer på 15 kommunala fullmäktigelistor, 5 landstingslistor och på riksdagslistorna i minst fem län.”
De bägge parterna skrev också i dokumentet att man ska ”aktivt föra fram muslimer för uppdrag i styrelser och nämnder”.

Detta dokument gäller än idag och nu är vi framme vid 2023. Muslimer är aktiva inom i princip alla Sveriges politiska partier. De ges fördelar och privilegier. Den officiella hållningen är att de är något slags skyddsvärda objekt vars rättigheter trumfar svenskars, annars skriker de i högan sky om ”islamofobi”. Hela public service arbetar också enligt denna mentalitet där man ständigt utmålar muslimer som offer och där man via propaganda försöker skapa en bild av att islam på något sätt är bra och viktigt för Sverige. Muslimer särbehandlas på svenskars bekostnad och den svenska offentligheten står lamslagen inför dess allt mer krävande och aggressiva ton. Man höjer krav på hädelselagar och inskränkt yttrandefrihet.

Muslimerna kommer dock, när helst det passar dem, att vända sitt värddjur Socialdemokraterna ryggen, oavsett vilka löften de gett om att Socialdemokraterna får deras röster i utbyte mot att de ger dem makt över Sverige. När de de växt sig tillräckligt starka för att skapa egna politiska partier är Socialdemokraterna och övriga vänstern rökta. Ett sådant försök har vi redan sett med Partiet Nyans. Det är ingalunda sista gången.

Det är dags för Sverige att välja väg och Kristerssons regering har nu en möjlighet att en gång för alla riva avtalet med islam och påbörja en avislamisering av Sverige. Idag skanderar muslimer död åt judar. Om de får hållas innebär detta i förlängningen tyvärr också död åt det fria, demokratiska och svenska Sverige.

Läs mer här om hur Socialdemokraterna infiltrerades av Muslimska brödraskapet:

https://www.svd.se/a/MgG4Lm/sa-infiltrerades-socialdemokraterna-av-muslimska-brodraskapet

Läs Expressens avslöjande om avtalet mellan Socialdemokraterna och islam:

https://www.expressen.se/nyheter/s-lovar-att-samarbeta-med-sveriges-muslimska-rad/

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer