Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Nu lämnar allt fler råttor Annie Lööfs sjunkande, pedofilanstrukna Centerskepp

av | 14 apr, 2021 | Politik

Lästid: 4 minuter

Centerpartiet håller på att implodera. På kort tid har hela partipresidiet plus flera ledamöter i partistyrelsen, aviserat sin sorti. Bäst före datum har därmed inträtt för det en gång starkt rasistiska Bondepartiet. När Annie Lööf vänt lantbrukarna ryggen och istället lierat sig med islamister och champagnerusiga pedofilvurmare – från vilka hon hårdnackat vägrar ta avstånd – finns ingenting kvar av arvet efter Torbjörn Fälldin. Och vill man rösta socialdemokratiskt så finns ju originalet, nämligen Socialdemokraterna. Borgerliga väljare som inbillar sig att Centerpartiet står för något konservativt har nog äntligen förstått att Annie Lööf styrt partiet och alla dess grundläggande värderingar rätt ner i ett vänsterskruvat dike. Annie Lööf är troligen den mest opålitliga politikern i modern tid. Ger man Lööf sin röst medverkar man dessutom aktivt till att rasera Sverige. Och vem vill associeras med något sådant?

Det finns ingen naturlag som säger att bara för att ett parti är gammalt och anrikt så ska det finnas för alltid. Snarare kanske det är tvärtom. Därför drabbas ni Annie Lööfs överflödiga parti av massavhopp. De flesta tunga företrädare lämnar nu sina uppdrag – och flera är yngre. Det torde vara något slags rekord att alla i partipresidiet och flera andra ledamöter i partistyrelsen – utom Lööf själv, lämnar det sjunkande skeppet.

Här är några av avhopparna:

  • Anders W Jonsson, vice partiordförande
  • Emil Källström, Centerns ekonomiska talesperson
  • Fredrick Federley, andre vice ordförande, lämnade redan i november
  • Kristna Yngwe, riksdagsledamot och ledamot av partistyrelsen
  • Johanna Jönsson, riksdagsledamot med migrationsprofil
  • Elin Gustafsson, politiskt sakkunnig, slutar efter sommaren.

Centerpartiet är odag ett fullständigt överflödigt parti. Precis som Miljöpartiet har det för länge sedan irrat in sig i ett extremistträsk där man lierar sig med islamister och andra ideologiskt väsenskilda individer som inte vill Sverige väl. Att man helt struntar i bönderna har varit klart i åratal. Men främst är det nog det faktum att Centerpartiets egen ledare, Annie Lööf, vägrar ta avstånd från de barnvåldtäktsskandaler som sedan i höstas skapar en rutten lukt runt det tidigare gröna och enligt egen utsago friska partiet. Nej, Centerpartiet är inte friskt. Centerpartiet arbetar INTE för Sveriges bästa. Annie Lööfs ständigt brutna löften och svek har gjort henne till den svenska politikens mest opålitliga vidflöjel. Inför valet 2018 gick hon ut med lööf-tet att en röst på Centern var en röst på att Ulf Kristersson blev statsminister, ett löfte hon senare svek genom att ingå Januariöverenskommelsen med socialdemokraterna och därmed säkrade Stefan Löfven som statsminister i fyra år till samt gav i princip oinskränkt makt till Miljöpartiet, det parti som kanske varit mest destruktivt för Sverige. Genom att se till att rösta genom den så kallade afghanamnestin säkrade Lööf också fortsatt dysfunktionell utveckling i svensk migrationspolitik.

Den senaste tiden har tunga namn inom Centern fått nog. Troligen skäms man för sitt gamla parti och vill inte förknippas med det. Man skyller ifrån sig på olika anledningar för att man lämnar, men för alla som har åtminstone ett par hjärnceller är det verkliga skälet solklart: Ingen människa med anständighet i kroppen vill förknippas med ett politiskt parti som härbärgerar ett stort antal barnvåldtäktsmän, och som vurmar för fortsatt förtryck av barn, främst flickor och kvinnor. För det gör Centerpartiet. Centerkvinnorna vägrar till exempel ta avstånd från slöjor på småbarn… Man har naivt och makthungrigt låtit sig infiltreras av politisk islam och därmed blivit en bunt nyttiga idioter för att islamister ska ta sig in i Sveriges maktkorridorer, såväl på kommunal som på nationell nivå.

Men nu verkar till och med Annie Lööfs närmaste politiska kollegor ha fått nog.

Ingen normal människa vill helt enkelt associeras med Centerpartiet.

Så enkelt är det.

Här skrev jag tidigare om pedofilskandalerna inom Centerpartiet:
https://katerinamagasin.se/hur-lange-ska-annie-loof-och-centern-tillatas-tiga-om-pedofilskandalen-som-bara-vaxer/

 


*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer