Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

När tänker Sveriges imamer ta avstånd från vanliga muslimers hat mot Lars Vilks och vår yttrandefrihet?

av | 5 okt, 2021 | Islamisering av Sverige

Lästid: 5 minuter

Vi hann knappt få nyheten om att Lars Vilks omkommit i kraschen utanför Markaryd i söndags förrän sociala medier började fyllas av groteska glädjevrål och grovt hat från muslimer runtom i Sverige. Den skattefinansierade svensk-arabiska tidningen Alkompis till exempel kunde uppvisa timmar av flödande hån, rent tsunami av skadeglädje, kränkningar, förolämpningar och annat som om detta yppats av någon svensk omgående skulle blivit anmält som grovt förtal eller hets mot folkgrupp. Sent omsider reagerade mainstreammedierna och beskrev det hela som att ”extremister” jublar, men detta är inte sant. Det vi de senaste dagarna sett prov på är helt vanliga muslimers illa dolda glädjeyra över att en medmänniska, en svensk konstnär mist livet. Vi har sett prov på respektlöshet och rent hat mot allt vad Sverige står för. Detta av människor som tagits om hand av Sverige och välkomnats av dess invånare, människor som många gånger försörjs av bidrag, som prioriterats i bostadsköer och som ofta fått förmåner som svenska skattebetalare bara kan drömma om. Nu undrar jag varför inte muslimernas religiösa ledare, som finns här i Sverige, offentligt tar avstånd från och fördömer sina fränders barbariska beteende? Och hur människor som så öppet föraktar Sverige, någonsin ska kunna integreras och bli en del av vårt land.

 

Nej, de är inte enbart islamister och jihadister och extremister, som nu firar att Vilks omkommit. Går man in på dessa personers profiler på sociala medier hittar man helt vanliga människor, de är förskolelärare, sjukvårdspersonal, busschaufförer, lärare, akademiker, företagare, mammor, pappor, yngre och äldre. De lägger upp bilder på krukväxter och mat och bebisar och släktmiddagar och skriver vanliga uppdateringar om vad de sett på teve och vilken sorts glass de tycker om. Vad har de gemensamt? Där finns många palestinska, turkiska och syriska flaggor, de har oftast rötter i något utomeuropeiskt land eller kanske på Balkan. De är muslimer som bor i Sverige och som i samband med att Lars Vilks tragiskt omkommit firar med tårta och tummar upp och skrattemojis på sociala medier. De är inne och hånskrattar på Lars Vilks egen Facebooksida, de skriver att han ska grillas som en gris, att det var på tiden att han fick sitt straff. De är runt och härjar och hotar och hatar, de försöker tysta dem som uttrycker sitt stöd till Vilks. De stör poliser som håller en tyst minut för Vilks i Malmö. de dansar och klappar händerna och uttrycker högljutt sin stora glädje över att en svensk konstnär är död.

Sällan har jag känt sånt äckel, sån sorg och sån ilska som när jag läst dessa hundratals, kanske tusentals vidriga kommentarer. Kanske inte för att det finns empatilösa kräk främst utan för att de är så många, och för att gemene svenskt fortfarande inte tycks fatta hur avgrundsdjup klyftan är mellan svenska värderingar och sådana som hör hemma på historiens soptipp. Ja, detta är individer som anser att bögar ska dödas för att de är bögar, de anser att det är rätt att en otrogen kvinna stenas, de vill ha sharialagar och de anser att man bör kunna dömas till döden för att man gjort en karikatyr av deras profet. På grund av att dessa människor finns i Sverige i många tusen fick Lars Vilks tillbringa sina sista 14 år i livet i ett ofrivilligt fängelse, påpassad 24 timmar om dygnet, han fick inte leva med sin käresta, han fick aldrig mer leva som en fri man i sitt eget hemland. I sitt eget Sverige!

Istället hukar den svenska offentligheten och etablissemanget för en allt mer högljudd minoritet muslimer, som flyttar fram sina positioner. Sverige ger bygglov till nya stora moskéer och man tillåter böneutrop. Man ger bidrag till islamistiska skolor och man slösar med bidrag på föreningar där antisemiter och böghatare sitter. Det finns en salafist i varje svensk moské, vittnar en avhoppad jihadist om, men medan Frankrike nu stänger de värsta moskéerna ger man i Sverige bygglov till nya, även till indoktrineringscentra (Dawah) som ska byggas i Uppsala. Och svenska kyrkan krattar manegen för dessa krafter, som inte gör någon hemlighet av att de vill ha ett världomfattande kalifat. LIksom den svenska vänstern, som gör en repris på det som vänstern gjorde i Iran 1979. Hur det gick, vet alla som läst sin historia. Idag kämpar Irans kvinnor mot tvånget att bära slöja – medan idioter i Sverige blint tror att slöja innebär kvinnlig valfrihet.

Jag är djupt bekymrad. Lars Vilks död avslöjar något som Ivar Arpi så träffande kallar skuggkalifat. Fast jag undrar om det verkligen är i skuggan? Att poliserna i Malmö lät sig störas i sin tysta minut utan att bura in den ”allmänhet” som så respektlöst härjade runtomkring dem, är illavarslande. Skuggan blir allt tunnare. Kalifatet med tusentals hatiska muslimer som inget hellre vill än att ta vår yttrandefrihet från oss, är tyvärr redan här. Grodan är ihjälkokt och islamisterna dansar på den svenska demokratins grav.
*******

*******

Eftersom jag såg det komma har jag en sprillans ny bok. Med Löfven och hans anhang på väg till soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet! Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer