Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

När tänker ni unga svenska tjejer börja engagera er för Sverige?

av | 15 nov, 2023 | Feminism, Den politiska hjärntvätten, Det nya Sverige

Lästid: 4 minuter

Jag måste än en gång skriva om er, unga svenska flickor och kvinnor och det faktum att ni faktiskt verkar strunta i Sverige. Det finns några enstaka nationella tjejer och unga kvinnor, mammor, men de försvinner lätt i volymer av andra jämnåriga som ständigt tycks lägga fokus på rena dumheter och andra länders konflikter och intressen.

Men likväl finns kraften där, och det har blivit väldigt tydligt den senaste tiden, ännu tydligare sedan demonstrationer för Black Lives Matter och klimatsekten Fridays for Future som uppenbarligen lyckades locka stora flockar unga flickor, precis som Pride. Ni unga kvinnorna utgör absolut en maktfaktor, men verkar tyvärr främst lägga er energi på att köa för goodiebags från LYKO och hata judar i den stora Facebookgruppen ”Pink room”. Hör ni kära älskade tjejer, när tänker ni engagera er för vårt Sverige? Det är nämligen er och era barns framtid som står på spel.

Jag ser söta unga tjejer, hur de i tusental köar i tretton timmar för att få en goodiebag från LYKO. Unga hjärtan, unga själar, de lägger ner tid och energi på att vara snygga, tilltalande, de sminkar sig och skvallrar och drömmer om den stora kärleken och så ska det vara men jag vill också fråga dem, hallå, vad för slags land vill ni att Sverige ska vara framöver? Förstår ni vad som håller på att hända med vårt land, förstår ni hur otryggheten och allt mer kraftfulla patriarkala strukturer kommer att riskera att förändra den frihet ni än så länge tar för givet?

Men tjejerna verkar inte förstå, eller så vill de inte ta in fakta, jag ser hur de ogärna tar politiskt parti för svenska intressen, hur de duckar obekväma frågor, det är enklare att följa sina idoler Zara Larsson och Bianca Ingrosso och fokusera på nya klädkollektioner och trallvänliga hitlåtar.

Sedan finns andra unga flickor och kvinnor, hundratusentals som är andra generationens invandrare och dessa är oerhört aktiva nu, till exempel i den 180.000 medlemmar starka tjejgruppen Pink Room på Facebook vars grundare Roba Kadhem avslöjats med riktigt osunda värderingar, ren rasism som hon nu nervöst skyller ifrån sig och påstår att hon blir kritiserad för att hon är arab, jag vill säga, gumman, du blir kritiserad TROTS att du är arab, tack och lov tar vi här ingen hänsyn till det rasistkort ni alltid brukar dra upp när ni hamnar i blåsväder! jag blir ändå förvånad, trots att jag inte borde bli det, hur de här stora grupperna av tjejer med rötterna i Mellanöstern och Afrika – som fått allt de pekar på i Sverige, många gånger bekostat av svenska skattebetalarnas pengar, även av de unga svenskar som de älskar att förakta, hata och tala nedsättande om! –  skriver och hatiskt med anledning av det av Hamas initierade kriget mot Israel, de sprider konspirationer och rent judehat, och de viftar med palestinska flaggor på gator och torg. Många av dem har håret täckt i hijab, de står bakom sina killar och män, de deltar men har egentligen inte mycket att säga till om, eftersom deras kultur betraktar dem som andra klassens medborgare bara för att de är kvinnor. Trots att de lever i Sverige böjer de sig för dessa förlegade patriarkala strukturer, försöker intala sig att de slöjor som man i Iran krigar mot, i Sverige är ett uttryck för feminism. Många av dem lever i hederskultur där de är allt annat än fria. Ändå deltar de i kören som säger sig hata västvärlden, Sverige, vår livsstil. De lever här men deras hjärtan hör hemma någon annanstans. Varför skulle de annars stå och skandera död åt människor bara för att de har en viss etnicitet, samtidigt som de viftar med andra länders flaggor istället för den svenska?

Men det är som det är med dessa stora grupper unga som inte vill integrera sig och mycket av det beror på kravlös och förslappad, destruktiv migrationspolitik. Mina funderingar och farhågor rör mer alla de unga kvinnor som är svenska, vars land är Sverige, vars flagga är blågul, vars språk är det svenska, liksom traditioner, kultur och värderingar. Älskade tjejer, ni har ju uppenbart energin, ni har modet, när det gäller att stå upp för feminism eller BLM där man blir fullkomligt besatt av ”rättvisa” åt en död amerikansk kriminell – George Floyd – varför gör ni inte detsamma för en nästan till döds våldtagen svensk flicka, som blev så illa tilltygad att hennes liv aldrig kommer bli sig likt?

Varför går ni inte i stora horder ur huse, för Luna, för Vilma, för Ebba, för Elin, för alla de namnlösa flickor som kunde varit ni, eller era vänner, helt vanliga svenska tjejer som antingen råkade bli kära i fel kille eller helt enkelt bara befann sig på fel plats vid fel tidpunkt? Svenska flickor som fått sina liv raserade eller avslutade, flickor som våldtas, trakasseras, mördas i mångkulturens namn? Varför skapar ni inte rörelser för att stå upp för ert eget land Sverige, landet som är det enda ni har, för ni har ingenstans att fly den dagen ett förlegat patriarkat börjar kräva att ni måste täcka ert blonda hår eller kontrollera vem ni ligger med? Ni vet väl att de avskyr Pridetågen och er sexuella frihet, er musik och dans, att ni anser er ha rätt att sätta killar på plats eller välja ett samkönat förhållande?

Jag skriver det här för att jag vill ert bästa, kära tjejer. Låt er inte kollras bort av rörelser som skiter i er, som drivs av andra agendor än ert bästa. Bli inte deras nyttiga idioter. Greta Thunberg kryper fram som den nickedocka åt globalismens fula tryne, obrydd om att hon tar rasismens parti, inte tror ni väl på fullt allvar att hon bryr sig om klimatet? Eller om era barns framtid? Till och med den tyska miljörörelsen tar nu avstånd från Greta. Ni borde göra detsamma, hon är ingen genuin profet att ty sig till när vinden blåser snålt. Och detta erbarmliga judehat ni lånar ut er till när ni är med och skriker ”from the river to the sea”, det är terrorns propaganda, gammalt hat som Hitler skulle varit stolt över, ni borde läsa på och sedan rikta blicken där den hör hemma: I er egen verklighet, er egen värld. Älskade underbara tjejer, Sverige behöver er och er energi. När tänker ni börja engagera er på allvar i det som blir avgörande för era liv? Ett fritt Sverige, där ni som unga kvinnor och era barn får leva i frihet. Ett jämställt Sverige, fritt från förtryck och hat. Nu när ni fått era goodiebags från LYKO är det dags att komma in i matchen.

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer