Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

När staten försöker skrämma fri media till tystnad är vi alla illa ute

av | 30 jun, 2023 | Åsiktskorridoren, Maktmissbruk, Yttrandefrihet

Lästid: 5 minuter

Det har nu gått några dagar men jag kan inte släppa hur vi Sverigevänner framställs i Totalförsvarets Forskningsinstituts (FOI):s rapport ”Rutten demokrati”, författad av tre vänstermusketörer som ägnar 263 sidor åt värsta konspirationssmörjan och åsiktsförföljelsen helt utan att precisera på vilket sätt det vi systemkritiker säger skulle vara fel. Rapportens syfte är inget annat än att skrämma fri medier och oss ”obekväma” sanningssägare till tystnad. Jag tänker således inte släppa detta. De här aningslösa och faktiskt lågbegåvade småtjejerna behöver stå till svars för vad det är för förtal de sprider. Totalförsvaret har genom konspirationsrapporten missbrukat sin makt och begått åsiktsregistrering och för detta är de anmälda till JK (om vilket jag hyser föga hopp då JK är en socialdemokratisk aktivist som vurmar kriminellas bästa och skiter i offer). Medan Sverige brinner och härjas av våldsamma invandrargäng är det alltså fria medier som framställs som ett hot.

Så här står det om mig i FOI:s rapport, och jag är lätt att identifiera då jag är Swebbtv:s enda kvinnliga programledare:

”Vad gäller skribenter, finns många olika exempel. Ett sådant är en aktör som också är programledare i en av de alternativa mediekanalerna. Hon hävdar exempelvis att Sverige har kollapsat, att politiker är inkompetenta och korrupta, och att svenska folket måste vakna för att förstå att deras land har tagits över av kriminella och våldtäktsmän. Hon sprider systematiskt rasistisk hatpropaganda, framförallt om muslimer. Ett tema hon ofta återkommer till rör det hon hävdar är en islamisering av Sverige. Hon påstår att Sverige är på väg att bli vad hon kallar en sharia-stat, och att Sverige inte längre är en demokrati, utan kan jämföras med en kommuniststat där oliktänkande och oppositionella förföljs, och där yttrandefrihet inte längre råder.

Fotnot 138 lyder:

Empiriskt material hämtat ifrån SwebbTV, Instagram och Twitter under perioden 1 augusti 2022 till 15 april 2023.

Jag skulle vilja analysera rapportens beskrivning i korthet, bara så att vi ser vad som är osant i det jag skriver:

”Hon hävdar exempelvis att Sverige har kollapsat” – Ja men det har det ju? Inget fungerar som det ska. Myndigheter är infiltrerade. Utsatta områden (utsatta för vad?) sprider sig. Polisens våldsmonopol är inte längre en självklarhet. Jag kan göra listan lång.

” politiker är inkompetenta och korrupta” – Det är de ju. Tänk Strandhäll… Morgan Johansson… Lena Hallengren… Magdalena ”Arga” Andersson… tänk Mona Sahlin… Reinfeldt… Annie Lööf… Demirrok… Amineh Kakabaveh… El-Haj… Märta Stenevi… Per Bolund… Listan är låååång! Socialdemokratiska regeringen har i åtta års tid ignorerat Sveriges växande problem och istället fortsatt med dysfunktionell migrationspolitik där man öst bidrag över ointegrerbara analfabeter. Dessförinnan hade vi den helt förödande politiska parentesen Reinfeldt vars ”öppna hjärtan” bidrog till denna helt destruktiva migrationspolitik. 75 år av 100 har Sverige styrts av Socialdemokraterna. Man har med Miljöpartiets hjälp lagt ner kärnkraften och gjort Sverige fattigare och sämre. Rättsväsendet är fullt med politiska aktivister som värnar våldtäktsmän och mördare. Vår egen JK är en korrupt sopa som betalar ut 840 000 till en tortyrvåldtäktsman… och så vidare, och så vidare…

 ”och att svenska folket måste vakna för att förstå att deras land har tagits över av kriminella och våldtäktsmän” – det har det ju? Sverige har över 30.000 gängkriminella, enligt justitieminister Gunnar Strömmer. Sverige toppar statistiken över mord, gängskjutningar, våldtäkter. Kvinnor vågar knappt gå ut. Inte heller pensionärer. Barn förnedringsrånas. All statistik finns, har aktivisterna bakom FOI:s rapport sovit under en sten? Och jo, stora delar av svenska folket sover än. Frågan är när de ska vakna?

 Hon sprider systematiskt rasistisk hatpropaganda, framförallt om muslimer – detta är dock ren lögn att jag skulle sprida rasistisk hatpropaganda om muslimer. Jag kritiserar islam och det säkerhetshot det är mot västvärlden. Samma slutsats har även SÄPO kommit fram till, att islamistisk extremism är det största säkerhetshotet mot Sverige just nu. Jag kritiserar kvinnoförtryck i islams namn. Jag anser det fel med slöjor på barn och inom offentlig sektor. Hur detta kan stämplas som ”rasistisk hatpropaganda” är faktiskt obegripligt. Det är inte rasism att säga ifrån om en förtryckande politisk ideologi med demokratividriga sharialagar. Det kommer jag fortsätta med.

Ett tema hon ofta återkommer till rör det hon hävdar är en islamisering av Sverige. Hon påstår att Sverige är på väg att bli vad hon kallar en sharia-stat. Ja, det påstår jag och det står jag för. Samma utveckling ser vi i de europeiska länder där islam tillåtits bre ut sig, till exempel i Belgien. Så, kan rapportens författare i stället förneka att en islamisering av Sverige pågår? Några korta exempel: Moskéer byggs i parti och minut. Tusentals muslimer ber öppet i till exempel Slottsskogen i Göteborg. Halalcertifierad mat blir allt vanligare. Vi har offentliga böneutrop. Allt fler kvinnor döljer håret i slöjor. Sharialagar anses trumfa svensk lag i så kallade utanförskapsområden. Listan kan göras lång. Jag undrar, kan rapportens författare förneka att en islamisering pågår och iså fall ge bevis på det?

… och att Sverige inte längre är en demokrati, utan kan jämföras med en kommuniststat där oliktänkande och oppositionella förföljs, och där yttrandefrihet inte längre råder – här måste jag faktiskt småskratta när jag läser dessa sista rader, att de skriver så här medan de själva ägnar sig åt åsiktskontroll? Oppositionella förföljs… smaka på det. Är det inte exakt vad som sker när vi pekas ut som en fara för demokratin i en myndighetsrapport? När vi åsiktsregistreras, kartläggs och stämplas som ”statens fiender”? När opinionsbildning betraktas som något negativt och skadligt? DDR:s politiska knektar skulle varit stolta över Hannah Sarnecki & co som lyckats författa något så genialiskt som en 263 sidor lång konspiration där fri åsiktsbildning framställs som våldsbejakande tankestoff.

Rapporten ”Rutten demokrati” har ett bra namn. För demokratin är verkligen rutten i ett samhälle som låtsas vara demokratiskt men som samtidigt slår ner på yttrandefrihet och fri åsiktsbildning som om det vore något skadligt. Det är maktmissbruk och myndighetsmissbruk å det grövsta. I ett friskt samhälle borde sådant ge kännbara konsekvenser. men i Sverige, numera en failed state, lär tre idioters haltande analyser utnämnas till värdegrundsskyddad sanning. Och då är vi alla väldigt illa ute.

 

*******

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer