Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

När Majblomman kidnappats av islamister och PK-elit, blir alla barn förlorare

av | 27 apr, 2023 | Islamisering av Sverige

Lästid: 7 minuter

Berättelsen om 12-årige Murhaf Hamid, etiopisk pojke boende i Glimmåkra, lät vid en allra första anblick som en riktigt vacker solskenshistoria. En liten flyktingpojke vars försäljning av majblommor går knackigt och därför får han en knuff framåt av en hjälpsam ”vän” – men först när någon fäller en rasistisk kommentar blir gossen riktigt viral, rasismen hamnar i fokus och kändisar, politiker och allmänhet går man ur huse och dränker Murhaf i solidaritet och förstås pengar så att försäljningssiffrorna slår alla rekord. SVT är i extas, skriver som besatta, det är en miljon, två, tre… Murhafs öde fångas snabbt upp av alla mainstreammedier och hans digitala Majblommeförsäljning slår nya miljonrekord. Allt vore givetvis frid och fröjd om det inte vore så att barn alltför ofta utnyttjas av krafter med dolda agendor. I detta fall är det en slipad islamist, asylaktivister samt elitens nyttiga idioter som skamlöst utnyttjar en liten pojke i propagandasyften. Kika gärna in bakom kulisserna på vilka det är som egentligen drar i Majblomme-gatens trådar.

Igår kunde Twitterkontot Plainview avslöja att ”vännen” som har boostat Murhafs Majblommeförsäljning är en slipad islamist-aktivist, i sanningens namn en veritabel asylsamordnare som tillsammans med en rad andra ökända asylaktivister – som träget arbetat för att afghanska män ska få stanna kvar i Sverige, till exempel Eva-Märta Grankvist och Ingrid Eckerman (som bara bryr sig om vissa ”barn”, inte om de flickor och pojkar som råkar illa ut som en följd av att migrationspolitiken är grovt misskött) – lobbar för fortsatt destruktiv migrationspolitik.

Islamistkvinnan, Leila Orahman (vars namn har många olika stavningar) som säger sig vara Murhafs vän missar ingen möjlighet att promota en islamisering av Sverige och arbetar träget för en normalisering av mångkultur. Hon var 2019 en initiativtagare till Hijabupproret och har även nära band till islamisten Mikail Yuksel som startade det islamistiska partiet Nyans samma år. Orahman passade självklart på att starta en webbshop med slöjor… Efter att ha fått fin PR av Hijabupproret startade Leila Orahman och vännen Rima Amaya något som heter ”Kvinnoförmedlingen”. Det är en förening som uppger att de hjälper utsatta kvinnor men som av Facebooksidan att döma också handlar om att samla in pengar via swish och ge ”asylhjälp”. Just nu är fokus på att hjälpa Murhaf och ”bekämpa rasism”. Men godhetsprojektet Kvinnoförmedlingen har ekonomiska incitament. Rima Amaya bedriver även näthandel från sitt hem. Slöjföretaget marknadsför sig via Kvinnoförmedlingen och Muslim Aid…

Läs hela Plainviews granskning här!

Det är tack vare denna typ av islamistisk aktivism (som allt som ofta får stå oemotsagd då dess aktivister annars skriker ISLAMOFOBI och kväver därmed alla vettiga diskussioner) som det Sverige vi känt allt mer trycks tillbaka och istället tryfferas med slöjklädda islamister, koranskolor, moskéer och galopperande gängkriminalitet som svenskar står handfallna för, som till exempel korankravallerna 2022. Islamisterna och deras anhang (ofta svenska vänstermänniskor som tycks lida av självskadebeteende) gör allt som står i deras makt för att skuldbelägga svenskar för att de vill ha ordning och reda och skynda på en normalisering av sharia samt oreglerad migrationspolitik. Islamistaktivister arbetar för att Sverige ska normaliseras in i särlagstiftning och acceptans av en politisk ideologi hjälpligt förklädd i religion. Sanningen kan inte lindas in utan detta är fakta, samtidigt som svensken ska lära sig veta hut och fortsätta finansiera denna destruktiva samhällsutveckling med hjälp av sina surt ihopgnetade skattepengar, bland annat till islamiska ”studieförbund” och andra samhällsomstörtande verksamheter.

Innan jag fortsätter vill jag säga följande: Som fembarnsmamma är jag den första att stå upp för barnen, alla barn! Samt instinktivt reagera när barn far illa. Sådant som rör barn är de viktigaste hjärtefrågor för mig! Detta handlar inte alls om Muhraf som individ, utan hur han utnyttjas i ett spel mycket större än en 12-årig flyktingpojke. Jag är nämligen inte naiv, jag ser problem komma och jag är smärtsamt medveten om hur tacksamt det är att använda sig av barn – för ”det handlar om baaarn” – eftersom minderåriga är oantastliga och man kan alltid anklaga dem som är kritiska för att vara onda och kalla och hänsynslösa… Detta är alltså samma individer som skriker om barn som inte har några problem att använda barnen för att uppnå sina syften. Samma individer som tycker det är okej att barn får könsoperera sig, att de ska få sagostunder med dragqueens, att de kan hängas ut som det passar de vuxna… Så. Ha detta i åtanke! Precis som fallet varit med till exempel Alan Kurdi och Greta Thunberg. Även dessa barn blev brickor i cyniska vuxnas spel. Även diktatorer älskar att posera med barn. För att barn talar till våra hjärtan. När det handlar om barn är det bara solsken och enhörningar, eller hur? Men det gäller bara vissa barn. Inte terrordödade Ebba, våldtagna Luna eller mördade Adriana. De barnen skördar inga handhjärtan av vänsterns representanter i sociala medier.

För att göra det hela ännu lite värre kan jag berätta att Majblomman inte är det som den en gång varit, nämligen på fattiga barns sida, den organisation som 1907 grundades av Beda Hallberg. Hallberg drevs av ett starkt engagemang för barn och unga och ville ge alla möjligheten att bidra till ett bättre och starkare samhälle. Men det var då det.

Majblomman är idag en globalistisk organisation full av World Economic Forums idéer, vars symbol också syns på Majblommans hemsida. Organisationen är dränkt i woke och gör ingen hemlighet att den är starkt engagerad i att  genomdriva Agenda 2030 – en värld där du inte kommer äga något och förväntas vara lycklig. Hur bra kommer barn må i en sådan värld? Inte jättebra. Majblommans riksförbunds generalsekreterare Åse Henell berättar i Aftonbladet att föreningens volontärer under året som gått har vittnat om ökande behov bland barn. Familjer med en redan skör ekonomi får det allt svårare att få ihop pengar till det mest nödvändiga.
– Det har blivit en markant ökning av antal ansökningar. Vi ser också att man söker för mer basala behov som mat, välling och blöjor. Sedan är det nya grupper som söker sig till oss, sådana som tidigare klarat sig på marginalen men som nu inte gör det längre.

Jo tack. Men det är ju på grund av huvudlös politik och utarmningen av Sverige som allt fler barn lever i fattigdom här, trots att vårt land borde vara tillräckligt rikt för att inga barn skulle behöva vara fattiga. Globalismen och Agenda 2030 skapar just barnfattigdom. Se bara på Corona”pandemin”, Klaus Schwabs drömscenario för att göra ”the great reset” där de rika berikade sig medan de fattiga blev allt fattigare! De som led mest var såklart barnen. Men ändå är det detta som Majblomman alltså stöttar.

Tror du mig inte så kan du läsa själv på Majblommans hemsida om dess engagemang i ”de globala målen”. På sociala medier följer Majblommans Twitterkonto de värsta vänsterpropagandisterna som till exempel Moa Berglöf (Reinfeldts förra talskrivarer), Miljöpartiet samt förstås även Feministiskt initiativ.

De globala målen

Och som grädde på moset väljer man systematiskt individer som profilerar sig som rena rasister till sina ambassadörer, 2020 till exempel duon bakom Raseriet-podden Amie Bramme Sey och Fanna Ndow Norrby. Är det verkligen alla människors lika värde Majblomman står upp för när man väljer ambassadörer som är helt fixerade vid hudfärg?

Återigen, det är inte Murhafs fel att cyniska vuxna ser sin chans att utnyttja honom för sina egna dunkla syften. Pojken är endast en bricka i spelet och just därför blir jag extra förbannad, därför att det är inte okej att på det här sättet utnyttja ett barn… Pojken började redan tidigt tala i medierna om uppehållstillstånd, att hans familj inte har fått ett sådant, och jag undrar om det verkligen är ord som spontant kommer ur hans mun eller om han blivit instruerad att säga detta?

I övrigt är Murhafs öde ett ypperligt exempel på hur sned den svenska migrationspolitiken är. Att en familj utan asylskäl kan hålla sig undan myndigheterna år efter år, föda barn i Sverige, leva i skuggsamhället, och sedan en dag bli en bricka i asylaktivismen, trots att Migrationsverket avslagit familjens ansökan om asyl. Uppenbarligen för att man kommit fram till att familjen saknar skäl att betraktas som flyktingar i Sverige. Ändå har familjen stannat kvar. I och med Majblommegate har Murhaf givetvis fått en massiv uppbackning av vänsterns etablissemang där röster nu höjs för att familjen ”måste” få uppehållstillstånd. Och vem kan säga nej till ett barn som blivit viralt och som så framgångsrikt dragit in miljoner till en organisation som säger sig arbeta för utsatta barns bästa? Varenda människa hör ju hur hjärtlöst det låter…

Sveriges propagandamedier arbetar träget för att svensken ska acceptera mångkultur och en fullkomligt urspårad migrationspolitik och samtidigt dras med skuldkänslor för att inte Sverige kan vara hela världens socialbyrå. Public service, fullt av förvirrade Miljöpartister, skyr inga medel för att fostra Svensson till underkastelse. Och Majblomman som globalistlakej, visst är det en konspirationsteori värdig en rejäl foliehatt? Vem kunde drömma om att en organisation som en gång hjälpte de allra mest utsatta barnen, i modern tid skulle arbeta enligt globala mål och direktiv som på sikt kommer göra livet helt outhärdligt för de stackars svenska barn, som ingen propagandamaskin har till sin hjälp och som istället rånas på förtjänsten på de Majblommor de mödosamt sålt då de stått utanför Konsum eller knackat dörr i grannskapet?

Frågan är hur mycket pengar Murhaf verkligen kommer att få behålla när de digitala Majblommorna är färdigsålda och pk-Sverige dricksat klart för att överträffa varandra i godhetsposerande? En sak är i alla fall klar. När Majblomman och övriga Sverige tas över av islamister är vi alla förlorare. Och jag får en stark känsla av att Beda Hallberg vänder sig uppgivet i sin grav.

*****

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer