Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

När humorn blev en samhällsfara: Politisk censur i Sverige

av | 28 aug, 2018 | Yttrandefrihet

Lästid: 5 minuter

Det är farligt att skratta åt makten. Det är jättefarligt förstår du. För humorn och skrattet drar ner brallorna på det förljugna etablissemanget. När man asgarvar har man tappat respekten för det tuffa gänget som vill kontrollera dina tankar. Kejsaren är naken och står där med sina håriga ben och sin hängbuk. Därför har satir alltid varit det allra allra värsta för diktatorer och politiska eliter. Och det är därför sådana uttryck måste censureras skoningslöst. De skyldiga måste straffas så hårt att resten av befolkningen skräms till tystnad.

”Hatretorik” och ”Läs mer om hur den här typen av innehåll kan bekämpas i ditt land” fick vi snabbt läsa på Youtube efter att man plockat ner Magnus Carlssons och Jens Ganmans tecknade film ”Så att det blir rätt” om Ulla Achmed och Sverigebilden. Värdegrundens grindväktare gick självklart i taket över hur skamlöst filmskaparna drev med det svenska samhällsfiaskot. Tecknade politiker från Lööf till Löfven som med egna autentiska ord och röster illustrerade allt som gått fel. Klart eländet måste tas bort! Omgående! Naturligtvis växte drakens huvud ut på nytt, inte bara en gång utan tusenfalt. Som juristen Henrik Sundström skrev på Twitter (ungefär): ”I forna DDR bytte man kassetband med varandra på en parkeringsplats. I dagens Sverige delar vi förbjudna filmer via Dropbox”.

Jag tänker att man i Sverige 2018 inte riktigt har erfarenhet av hur man bekämpar dylik mental ohyra. Morgan Johansson har visserligen haft möten med Google och Youtube men tydligen har hans förhållningsorder inte varit tillräckligt skarpa. Den moderate riksdagspolitikern Hanif Bali fortsätter att jävlas på sociala medier och inte ens partiorganet Dagens Nyheter samt statliga televisionen lyckas sätta stopp för hans framfart. Det är vekt, mycket vekt. Därför har jag här några väl beprövade tips om hur vi kan få bukt med sådana som Bali, Carlsson och Ganman och därigenom få ett bättre samhälle där vi en gång för alla slipper ”den här typen av innehåll”:

– Samtliga politiska partier förutom S, V och MP och Fi förbjuds omgående. All politik till höger om S förbjuds! Ledare och medlemmar för dessa partier döms till fängelse och arbetsläger. Faktiskt, vid närmare eftertanke, behövs inget annat än SVP, Svenska Värdegrundspartiet, som får bli ett samlingsparti för S, V, MP och Fi. Det blir det enda officiella partiet för Sverige. Medlemskap för alla är obligatoriskt.

– Staten anställer tusentals frivilliga åsiktspoliser och värdegrundskontrollanter som kan göra oannonserade besök i hemmen. Om subversivt material påträffas blir det böter, arbetsläger eller fängelse. Samtidigt löser man arbetslöshetsfrågan. Genast har 100% sysselsättning uppnåtts och alla mår bra.

– Sociala medier filtreras hårt och alla privata initiativ, bloggar och hemsidor beivras. Endast av staten godkända medier får rapportera. Alla journalister värdegrundscertifieras noga. Medlemskap i SVP är obligatoriskt.

– All litteratur, konst, film, musik och andra uttryck med olämpligt värdegrundsstötande innehåll destrueras. Bibliotek rensas på olämpliga författare. Dessa personer, om de fortfarande lever, beläggs med publicerings- och arbetsförbud. De är statens fiender och som sådana får de inte bo i städer med fler än 25.000 invånare. De måste också synligt bära en skylt som säger ”Statens fiende” på ytterkläderna då de går ut så ingen av misstag råkar tala med dem eller råka umgås med dem av misstag.

– Alla telefoner avlyssnas.

– Statens Medieråd, Politbyrå, Censor, Värdegrundsombudsman med flera viktiga organ inrättas.

– Man inrättar hastigt 24 timmars värdegrundsdomstolar dit laglydiga medborgare kan rapportera olämpligt beteende. Straff bör utdömas skoningslöst, finns skriftliga bevis bör deportering ske.

– Arbetsläger. Ännu finns inga sådana i Sverige, men eftersom det finns mycket skog bör sådana inrättas skyndsamt, med fördel så pass långt norrut att de skyldiga får svårt att fly.

– Ideologisk skolning av barn. Redan nu sker viss hjärntvätt i svenska skolor, men det är tydligt att denna är alldelles för mild och ungdomar trillar genom det ideologiska filtret. Det ser man i hur ogenerat vissa uttrycker sympatier för partier med nazistiska rötter! Betyg i värdegrund måste omedelbart införas och sådant ska vara avgörande för en persons möjligheter att studera vidare.

– Värdegrundsnätverk. Det finns redan ett sådant, Jagärhär, men det är för svagt och för ideellt, dessutom frivilligt att vara medlem i. Hädanefter måste medlemskap vara obligatoriskt om man vill ha arbete och bli en godkänd samhällsmedborgare.

– Förhållningsorder till medborgare: Håll noga reda på vad människor i din närhet ägnar sig åt. Minsta olämpliga uttryck (alltså kritik av den förda politiken) bör antecknas. Filma helst. All dokumentation är viktigt så att du har bevis när du ska anmäla. Att anmäla grannar, vänner samt familjemedlemmar blir obligatoriskt. Den som vägrar blir skyldig till skyddande av brottsling.

Dessa är väl beprövade metoder i till exempel forna DDR och mitt eget hemland Tjeckoslovakien efter att kommunisterna ockuperade det 1968. Det börjar med att man förbjuder en tecknad film. Och jag lovar att det kan sluta precis hur som helst.

Har du redan hunnit tänka en oren tanke idag?

Se upp.

Imorgon kan det vara dig de hämtar.

Filmen ser du förstås på egen risk. Att du har klickat på länken kan ge upp till 5 års fängelse i det nya, av SVP styrda, Sverige.

Uppdatering: Just nu verkar filmen åter finnas på Youtube. Se den innan den plockas bort! (På egen risk, alltså).

Länk på Bitchute:

https://www.bitchute.com/video/RWbWMwu6lVfP/

********

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min kommande bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund. Planerad utgivning är 25/6. Bevaka den gärna här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer